Evlenilecek Erkeğin İlişkilerde Deneyimli Olması Önemli mi

herkesin inancı farklıdır,bu sebeple kimse kimseyi ahlaklı ahlaksız diye kesin konuşarak yargılayamaz..sizin görüşünüz buysa aynı görüşe sahip beylerle birlikte olursunuz olur biter,sizin gibi düşünmeyenlere itham etmemelisiniz..

ben müslüman bi ülkede yaşadığım için herkes müslüman diye düşünerek konuştum. beni müslümanlar kale alsın o zaman. konuyu açan bacım senin inancın da benimkiyle aynı doğrultudaysa böyle yani. benim kendi fikrim değil. kutsal kitabımızın sözü bu.

ben bozulurdum heralde benden once biriyle beraberlik yasasaydı ama sorunda edilecek birsey degil tecrubesiz olup olmaması ilerde seni aldatacagı anlamına gelmezki onemli olan kişilik gerisi bos

zinanın farklı bir anlamıda var aldatmak olarakda algılanabilir sonucta bu zamanda nikah yasal olarak hak iddaa edebilmek olarak kullanılıyor onun dısında birbirine soz verdikten sonra allah biliyor imza atınca birsey degişmiyor bence

Bir yandan önemli,cünkü deneyimli olunca daha iyi gidiyor iliski,yani bir cok seyden tad almislar ona göre adimlarini atiyorlar,ama öte yandan kötü ilk aski olmak isterdim.

bir erkek hiç tecrube etmesede o işin nasıl yapılacagını gayet ıı bilir canım sıkma canını bu yuzde. diğer taraftanda başka kadınlara yonelmesı yasadı gıılıskı sayısıyla değil sizin aranızda iletişime anlasma derecesıne bağlıdır ( psikolojık sorunlu erkekler dısında tabeee).

bu erkeklerinde işi zor valla, yapsalar dert yapmasalar dert.. böyle farazi şeyler yüzünden adammı suçlanırmış hiç :bbo: çok saçma...

bence erkeğin biçok şey yaşamış ve görmüşü makbul adam doymuş oluyor ve nasıl sana hıtap edecegını hersekılde bılıyor.dolayısıyla hovardalıktan sonra artık bırısını ıstıyor ve adam gıbı rutın bır hayat o ksııyı buldugu andada evlenıyor.Dolayısıyla bırdaha da saten doydugu ıcın capkınlık yapmıyor.buyusden bırseylerı yaşamış olması önemli benim için.

vereliniortak alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…