- 5 Mart 2008
- 2.417
- 39
- 163
- 42
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pardon erkek arkadaşınızın hiiiiççççççççç kız arkadaşı olmamış mı yaşı kaç çok merak ettim ?? cinsellik yaşamamak kişisel bir tercih sonucu olabilir ama insanın hiç mi flörtü kız arkadaşı olmaz canım sağlıklı bulmuyorum ben bu tarz şeyleri..
ben eşimin ilkiyim, öyle gözü falan da dışarda değil doymamış diye
fancy'nin dediği başkalarıyla birlikte oldu diye midem bulanıcağına ik ve tek olduğumu bilmek güzel bence
Arkadaşlar yanlış anlaşılmasın ben halimden memnunum ben hayatımda görmediğim ilgiyi saygıyı görüyorum sağolsun kendisinden. Sadece en yakınınızdaki insanlar bile öyle konuşunca fikir almak istedim benim dururmumda olan var mı diye bakıyorum ki söylenenlerle alaksı yokmus zemuszemus
hımm bence kötü bana sorarsa bıraz gun görmus doymus olmalı
ılerde kadın rahat eder cunku kadınlar genelde az bılır bu konuları, erkegın bılmesı lazım,
bence erkegın doymusu makbul, doymak bılmeyenı degıl ama..
bır de kullanmayı ogrenınce denemek ısterler dıye bır söz var bunun ıcın mı denmiş bılemıyorum ama katılıyorum. deneyım sart.
mrb kızlar Allah ızın verırse bende seneye evlenecegım sözlüm anladığım kadarıyla ve anlattıgına gore hıc kız arkadaşı olmamış herhangıbır beraberlıgıde yaa işin açığı umrumdada değilde çevremdekilere anlattığım zaman işte sonradan açılır o daha kotu onlar başta oyledırler fln fılan kafam takıldı acaba gerçekten öyle bırsey oalbılır mı :uhm: sızın görüşleriniz nelerdir
"mutlaka " bi deKesinlikle doymuş olmalı. Aksi durumda mutlaka başkalarına yöneleCektir. O yüzden biraz deneyimli olmasında fayda var. yerimseniben
acıkcası yapcak olan ister gecmısı kızlarla dolup tassın , istrerse eli kız eline degmemıs olsun..içinde varsa yapar.. buna engel olamazsın.
sen cevrendekılerın anlattıklarına pek takılma.. onlarınki ancak karpuz kapuguna su kaçırmaktır..
bu zamanların tadını çıkarmaya bakın derim a.s.