Evlenilecek Erkeğin İlişkilerde Deneyimli Olması Önemli mi

Bence alışmış kudurmuşdan beterdir.. Takma bunları kafana karşındaki insan kişiliği, duyguları gelişmiş biriyse ilki olmak yada sonuncu olmak diye bir sorun olmasın bence tek olmak daha makull. Aç gözlü doyumsuz erkeklerden korkulur..

Yok ya canım onunla alakası yok insanın içinde art niyet olmasın yeterki.
tecrübe yaşayıp yaşamamayla ilgisi yok bunun..

Mutlulukara.s.

yetiştirilmek üzere tecrübesiz sevgili aranıyorr-tatlicadiarzu-

şaka bi yana o gözü doymamak,doymak falan bunlar karakter meselesi
ben tecrübesiz olsun isterdim
ama 20den sonra da öle bişey olması imkansız geliyor açıkçası bu zamanda
:gitme:

Pardon erkek arkadaşınızın hiiiiççççççççç kız arkadaşı olmamış mı yaşı kaç çok merak ettim ?? cinsellik yaşamamak kişisel bir tercih sonucu olabilir ama insanın hiç mi flörtü kız arkadaşı olmaz canım sağlıklı bulmuyorum ben bu tarz şeyleri..

insanın yüreğine aklına kötü niyet düşmeyegörsün, ne aceyle yıkanmış bembeyaz geçmişimi kirletmim sewdiğime bağlı kalim der nede göreceğini gördün gözün doysun otur aşağı der cnm benim.. böle şeyler hiç belli olmaz yani, sen mutlumusun ona bak, kimsnin lafına kulak asıp kendini strese sokma.. mutluluklar a.s.

Özlü sözler havada uçuşmuş , bir tane de ben ekleyeyeim şimdi geldi aklıma :

ılk değil son olmak önemli

Bence eşinin daha önce bir flörtünün olmaması , ilerde gözü dışarda olur ya da tam tersi durum olur diye kesşn bşr yargıya varmamız imkansız.. Bu kişiden kişiye göre değişir...

Pardon erkek arkadaşınızın hiiiiççççççççç kız arkadaşı olmamış mı yaşı kaç çok merak ettim ?? cinsellik yaşamamak kişisel bir tercih sonucu olabilir ama insanın hiç mi flörtü kız arkadaşı olmaz canım sağlıklı bulmuyorum ben bu tarz şeyleri..

inan aynı şeyi bende düşündüm hanı hıc mı olmadı sevdiğin fln bile dedim sadece lisede bir kızla cıktıgını soyledı. 24 yaşında kendisi 8 sene sonra karşıma çıkıp evlenme teklif etti platonikmiş yani bi sorunu yok Allaha şükür :jeyyar:

Eee şimdi buna çözüm bulamazsın ki sen.Bu zamana kadar bir deneyimi olmamış, bundan sonra sende öğrenecek herşeyi..Hani bu saatten sonra bizler "deneyimli olmalı" desek, eşine "Hadi evlenmeden önce deneyim kazanda gel" diyemezsin...
Yavaş yavaş birbirinizin sevdiği şeyleri öğrenir, konuşarak halledersiniz.Eğer sana ilişkide nazik davranacaksa ilki olmanızın bir sakıncası yok bence, hatta belki daha iyidir.
Doymuşluk meselesine gelince;
Ben bunun karakterle alakalı olduğunu düşünüyorum.
Erkek vardır; çok kişiyle yatıp kalkmıştır, evlenir ama "alışmış kudurmuştan beter" derler ya, yine doymaz yine doymaz, gider aldatır.
Erkek vardır; yine çok kişi ile beraber olmuştur, evlenir, gerçekten durulur.
Erkek vardır; Onun için ilksindir, karakteri sağlamsa senden başkasıyla olmaz.
Bu örnekleri çoğaltabiliriz..Bunun kişinin tek eşli mi, yoksa çok eşli mi yaşamak istediğiyle alakası vardır.

Konu ilk cinsellik deneyimi üzerinde sürmüş.. BU açıdan bakarsam pek bir sorun olduğunu sanmıyorum.. Bilakis mutlu olmalısın..

Flört olarak ilk olman ise bazı sıkıntılar yaşayabilirsin..Deneyim sanırm burada işine yarayabilirdi..

Arkadaşlar yanlış anlaşılmasın ben halimden memnunum ben hayatımda görmediğim ilgiyi saygıyı görüyorum sağolsun kendisinden. Sadece en yakınınızdaki insanlar bile öyle konuşunca fikir almak istedim benim dururmumda olan var mı diye bakıyorum ki söylenenlerle alaksı yokmus zemuszemus

bı erkegın ılk bırlıktelıg olmak ıstemem..
okudugm ve bılgılerım dahılınde derım bunu..
erkek bazı seylerı bılmelı ve baskasıyla yasasın ısterım..

Arkadaşlar yanlış anlaşılmasın ben halimden memnunum ben hayatımda görmediğim ilgiyi saygıyı görüyorum sağolsun kendisinden. Sadece en yakınınızdaki insanlar bile öyle konuşunca fikir almak istedim benim dururmumda olan var mı diye bakıyorum ki söylenenlerle alaksı yokmus zemuszemus

Boş ver onları.. Sen mutluluğunun keyfini yaşa.. Eminim onlarda böyle biri ile evlenecek olsalardı asla hayır demezlerdi -tatlicadiarzu-

ne güzel ilksin.bence ilkler hiç bi zaman tam olarak unutulmaz.keşke bende eşimin ilki olsaydım daha özel olurdu.ne bileyim o senin nasıl iilkinse sende onun ilki olmasını istiyosun.ama insanın içide olacak tabii.insan yapmak isteyince istediği kadar doymuş olsun yapar.bide deneyimli olmadığı için diğerleriyle karşılaştırılma ihtimalin yok yani.ohh mis gibi daha ne istiyosun..

biz kadinlardan korkulur :kedi:
ilk olsa aman deneyimli olsun
son olursan aaa acaba önceki kadinlarla ne yapti
aldatir acaba bende aradiginimi bulamadi yada cildirma seanslari
aldatmaz acaba aldatiyormu
yani canim bu listeyi uzatabiliriz

bence sorunlari birak sevdiginle güzel vakit gecirmeye bak evlenme planlarini yap yani canim olumlu basla iliskine ilk yada son diye bakma olaya simdiden mutluluklar

hımm bence kötü bana sorarsa bıraz gun görmus doymus olmalı
ılerde kadın rahat eder cunku kadınlar genelde az bılır bu konuları, erkegın bılmesı lazım,
bence erkegın doymusu makbul, doymak bılmeyenı degıl ama..

bır de kullanmayı ogrenınce denemek ısterler dıye bır söz var bunun ıcın mı denmiş bılemıyorum ama katılıyorum. deneyım sart.

saçmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kişiliği ile alakalı

daha önce olsa da olmasada o erkeğin şeref...... ile ilgilidir.

mrb kızlar Allah ızın verırse bende seneye evlenecegım sözlüm anladığım kadarıyla ve anlattıgına gore hıc kız arkadaşı olmamış herhangıbır beraberlıgıde yaa işin açığı umrumdada değilde çevremdekilere anlattığım zaman işte sonradan açılır o daha kotu onlar başta oyledırler fln fılan kafam takıldı acaba gerçekten öyle bırsey oalbılır mı :uhm: sızın görüşleriniz nelerdir

sen öyle düşünme. guven karşındaki insanın sözlerine. mutluluklar

Kesinlikle doymuş olmalı. Aksi durumda mutlaka başkalarına yöneleCektir. O yüzden biraz deneyimli olmasında fayda var. yerimseniben
"mutlaka " bi de:olmaz:. he Allah ım ya . gülmekten başka birşey denmez bu cümleyesırnaşık şey:teytey::roflol::roflol::roflol:

acıkcası yapcak olan ister gecmısı kızlarla dolup tassın , istrerse eli kız eline degmemıs olsun..içinde varsa yapar.. buna engel olamazsın.
sen cevrendekılerın anlattıklarına pek takılma.. onlarınki ancak karpuz kapuguna su kaçırmaktır..
bu zamanların tadını çıkarmaya bakın derim a.s.

bu mudur bu dur iştea.s.

Son düzenleme:
saçmalık böyle abuk subuk şeylerle kafanızı karıştıranlarla konuşmayın lütfen ya da mesafe koyun. ahlaksız biri olsa daha mı mutlu olacaklar tövbe tövbe

evlenmiş boşanmış birini seversin mesela hadi evlenmiş ayrılmış dersin anlaşamamış vs ama ben nikahsız birlikteliğe kesinlikle karşıyım benim sözüm değil bu Allahın sözü. zina dinimizde en büyük günahlardan biridir.ama ayıp ya başka kızlarla yatmış olmaması suç mu oldu.ay sinir oldum

Back
X