- 16 Temmuz 2023
- 6.041
- 16.506
- 178
Çalışmanı istemeyen kısıtlayıcı biri direkt elenir zaten. Cinsellik de sevdikçe zamanla konuşulabilir ya da ilk günden aşırı tutkulu bir çekim olur ve birliktelik yaşanır. Bu kişiden kişiye değişir. İnsan bu yüzden ne istediğini net olarak bilmeli, erkek arkadaşına ona göre sınırlarını belli etmeli. Sınıra saygı duymayan , sözlerini göz ardı eden, ısrarla cinsellik konuşmak isteyen sırtlan erkekler de bir zahmet olmayıversin hayatında.Geçen biriyle konuştum,çalışmanı istemem dedi.
Bir diğer ilk zamanda cinsellik istedi.
Hele cinsellik isteyenlerden artık tiksiniyorum.
Bir insan bu kadar h…n olamaz.
Bakın karşı değilim,romantik ve iki kişi hazır hissettiğinde olur.
Ama bazıları tam bi h…n..
Kocam dışında kimseyle dedikodu yapmam biliyo musun? Hayatta başkası hakkında konuşmam çünkü yoruluyorum bananeDsdshds senden dedikoducu komşu teyze vibe'ı aldım Donya
Bende şimdiki bekar kızlara üzülüyorum cidden.Erkekler bence olumsuz değişim yaşadı.Sorumluluktan kaçan,rahatına alışmış ,kadını maddi manevi kullanmaya meyilli ,erkeklik vasıfları zayıflamış adamlarla dolu sanki her yer. Bu kadar vasıfsız eş adaylarının arasından iyisini bulmak zor ,kolaylıklar diliyorum. Allahtan daha erken doğmuş ,zamanında evlenmişiz; yalnızlığı hiç sevmem zira.Merhabalar,35 oluyorum yakında.
Hala yol arkadaşımı bulabilmiş değilim.
Normal düzeyde sosyalim,işim var.
Hayatım normal düzeyde.
Kendimi yetiştirmeyi severim.
Karşıma çıkanların hepsi mi sorunlu olur?
Ya ilk hafta cinsellik bekleyip istediğini alamayınca kaçanlar,ya da birey olamamaış ,anne arayan kaygılılar.
Bunların ortası piyasa da yok.
E sende de sorun var öyleyse diyeceksin.Kabul,ama farkındalık kazanarak ilerliyorum.
Tamamen değişmesem de çok yol katettim.
Ama yaşıma uygun birini bulamıyorum.
Ve bu algının gerçeklikten öte olduğuna inanmak istiyorum.
Arkadaş çevremde kalmadı,onların eşlerinin arkadaşları vs ya çok büyük,ya da çok küçük.
Sosyal etkinliklerde karşılaştıklarım abaza ya da sırtlan.
Ben şöyle sakin,efendi,ciddi birini arıyorum.Bu insanlar ne yapıyor,?
Ay çok merak ettim çözemedim boşluk doldurmam da iyidir ama h…n.. ney kız?Geçen biriyle konuştum,çalışmanı istemem dedi.
Bir diğer ilk zamanda cinsellik istedi.
Hele cinsellik isteyenlerden artık tiksiniyorum.
Bir insan bu kadar h…n olamaz.
Bakın karşı değilim,romantik ve iki kişi hazır hissettiğinde olur.
Ama bazıları tam bi h…n..
HayvanAy çok merak ettim çözemedim boşluk doldurmam da iyidir ama h…n.. ney kız?
Hayvan
O kadar değildir umarım,genelleme yapmamak lazımBende şimdiki bekar kızlara üzülüyorum cidden.Erkekler bence olumsuz değişim yaşadı.Sorumluluktan kaçan,rahatına alışmış ,kadını maddi manevi kullanmaya meyilli ,erkeklik vasıfları zayıflamış adamlarla dolu sanki her yer. Bu kadar vasıfsız eş adaylarının arasından iyisini bulmak zor ,kolaylıklar diliyorum. Allahtan daha erken doğmuş ,zamanında evlenmişiz; yalnızlığı hiç sevmem zira.
Merhabalar,35 oluyorum yakında.
Hayatım normal düzeyde.
Ya ilk hafta cinsellik bekleyip istediğini alamayınca kaçanlar,ya da birey olamamaış ,anne arayan kaygılılar.
E sende de sorun var öyleyse diyeceksin.Kabul,ama farkındalık kazanarak ilerliyorum.
Arkadaş çevremde kalmadı,onların eşlerinin arkadaşları vs ya çok büyük,ya da çok küçük.
Aynı dertten müzdaribim bende maalesef yas oldu 40Merhabalar,35 oluyorum yakında.
Hayatım normal düzeyde.
Haklısınız ama beni tanımadan bedenime odaklanılması bana kendimi değersiz hissettiriyor.bence odak noktani degistir. Evlilik düsüncesiyle yola cikma hemen, bir insanla tanisirsin, zamanla seversin, ortak noktalariniz coktur, zamanla bu sekilde zaten acaba birlikte bi hayat gecirirmiyiz diye bir düsünce belirmeye baslar kendiliginden. Bu kadar evlilik odakli yaklasmayi dogru bulmuyorum. Cinsellik istese ne olur karsindaki? Sen de isteyebilirsin, bu onu evlenilmeyecek erkek, seni de evlenilmeyecek kadin yapmaz. Niyeyse cinsellik yasandi mi daha da o isten hayir gelmez, evlilige gitmez gibi bir algi var. Biz esimle ikinci görüsmemizde cinsellik yasadik, gayet de dogal geldi bize ve daha da yakinlastik. Tabii ki her insan farklidir ama genelde biraz relax olursan hayat daha güzel firsatlar cikariyor insanin karsisina.
İlk etapta arzu duymuyorum,yani benim arzulamam için zamana ihtiyacım varÜstte bir yorumda cinsellik isteyeni hemen tersleme diyen kişiye katılıyorum. Armudun sapı üzümün çöpü diyerek herkesi elersek olmaz. Küçük kusurları görmezden gelmek lazım bazen. Mesela maddi durumu kötü ise hemen elememeliyiz. Büyüklerimiz maddi durumları hep sonraları toparlamış.
Vicdan yapıyorum,onlar gibi olamıyorum ama haklısın galiba.biraz love bombing yap sen bu adamlara:d iyi ki varsın tanıdığım en harika insansın bana iyi geliyorsun falan deyip özel hissettir flört becerilerin zayıf sanırım ondan yürümüyor. erkeklerin cinsellik için yanaşıyormuş gibi yaptığına bakma bekar erkekler de fellik fellik kız arıyor bugün seks der yarın bi bakmışsın aşık olmuş kopamıyor senden. ama ağzının laf yapması lazım sen hep gözetleme modundasın. ilişkiyi akışında yaşa bırak ne için yaklaşıyorsa yaklaşıyor böbreklerini çalacak hali yok kocaman kadınsın o kadarına aklın erer zaten:d
Aksam karılarıyla kahve içiyor ahshdBen şöyle sakin,efendi,ciddi birini arıyorum.Bu insanlar ne yapıyor,?
Aslında "iyiler kapıldı" yanlış bir yaklaşım. Onlar ararken kızlarımız bakmıyor yüzlerine. Kızlarımız ararken onlar evlenmiş oluyor. Yani zamanlamayı tutturamamaktan kaynaklı.Aksam karılarıyla kahve içiyor ahshd
Bizim yaş grubunda iyiler kapildi. Kotunun iyisi olanlarin da bosanma davalari devam ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?