Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evlilik nasip işi.Allah iyilerle karşılaştırsın.Rabbim gönlünüze göre versinMerhabalar,35 oluyorum yakında.
Hala yol arkadaşımı bulabilmiş değilim.
Normal düzeyde sosyalim,işim var.
Hayatım normal düzeyde.
Kendimi yetiştirmeyi severim.
Karşıma çıkanların hepsi mi sorunlu olur?
Ya ilk hafta cinsellik bekleyip istediğini alamayınca kaçanlar,ya da birey olamamaış ,anne arayan kaygılılar.
Bunların ortası piyasa da yok.
E sende de sorun var öyleyse diyeceksin.Kabul,ama farkındalık kazanarak ilerliyorum.
Tamamen değişmesem de çok yol katettim.
Ama yaşıma uygun birini bulamıyorum.
Ve bu algının gerçeklikten öte olduğuna inanmak istiyorum.
Arkadaş çevremde kalmadı,onların eşlerinin arkadaşları vs ya çok büyük,ya da çok küçük.
Sosyal etkinliklerde karşılaştıklarım abaza ya da sırtlan.
Ben şöyle sakin,efendi,ciddi birini arıyorum.Bu insanlar ne yapıyor,?![]()
Is icin kisa bir gorusme yapmamiz gerekti. Ben ilk gordugum an asik oldum, o an arkadasima ben bu cocukla evlenirim dedigimi hatirliyorum.Nasıl tanıştınız?
Mesajımı okursanız bende de sorun olabilir,bu konuda çaba gösteriyorum,dedim.benim anlamadığım, şu kısmını neden hiç
düşünmüyorsunuz? belki de evlenilecek erkeklerin aradığı evlenilecek kadın siz değilsiniz ? neden kendinizi kusursuz, ideal görüyorsunuz ?
nasıl bir çaba gösteriyorsunuz ? bu yaştaki kadınlar genelde çok güzelim çok eğitimliyim varlıklıyım erkekler benden korkuyor diyor. bi tanesi de çıkıp nemrutum, çirkinim, kariyerim de yok, neşeli bir tip değilim kendimi değiştireyim demiyor.( sizi tenzih ediyorum)Mesajımı okursanız bende de sorun olabilir,bu konuda çaba gösteriyorum,dedim.
Terapi alıyorumnasıl bir çaba gösteriyorsunuz ? bu yaştaki kadınlar genelde çok güzelim çok eğitimliyim varlıklıyım erkekler benden korkuyor diyor. bi tanesi de çıkıp nemrutum, çirkinim, kariyerim de yok, neşeli bir tip değilim kendimi değiştireyim demiyor.( sizi tenzih ediyorum)
Benim çevrem de hem çok güzel, hem çok akıllı, hem de meslek sahibi kız arkadaşlarım var bekar. Evliliğe de sıcak bakıyorlar. Düşünüyorum düşünüyorum, çevremde onlara göre bir erkek bulamıyorum. Uzun zamandır böyle.
ayyyy benim kardeşime alalım yakışıklı işi gücü var oda bu devirde dürüst kız kalmadı diyorBenim çevrem de hem çok güzel, hem çok akıllı, hem de meslek sahibi kız arkadaşlarım var bekar. Evliliğe de sıcak bakıyorlar. Düşünüyorum düşünüyorum, çevremde onlara göre bir erkek bulamıyorum. Uzun zamandır böyle.
Görücü usulü de çöp. Bana görücü gelen iki kişinin başka bir sevgilisi olduğunu öğrendim. En iyisi kendin taniyacaksin. Benim de karşıma cinsellik isteyenler çıktı maalesef. Doğru insanı bulana kadar sabretmek lazım.Aynısını düşünüyorum 22 yaşındayım,hepsi manyak kafayı cinsellikle bozmuşlar valla görücüye sıcak bakıyorum ben.
Chery bi ara sanki baya iyi bi iliski yakalamıştin diye hatırlıyorum tekrar daha iyisi olur umarim:)%1000
Mesele burda bence, o kızlara denk erkek pek yokbana sevgili bul diyorlar, eee etrafımdaki erkekler ya nemrut, ya cimri, tipi düzgün olanlar çokeşli ya da başka sakatlıkları var... eli yüzü düzgün+psikolojisi sağlam +evliliğe gonüllü 3lüsünü taşıyan erkek yok
![]()
Ben ki ucundan başından azıcık feminist bi kadinimdir, şu mesaja kadar bi erkeği kiskanacagim hiç aklıma gelmezdi.Kocam dışında kimseyle dedikodu yapmam biliyo musun? Hayatta başkası hakkında konuşmam çünkü yoruluyorum banane![]()
İşin garibi 31 yaşındaki kız kardeşim de bekar.99lu erkek kardeşim evlenir ama.Bence akisina birak. Olmicagi varsa zorlasanda olmuyor.
Ben de aynı şeyi düşünüyorum.İlişki hayatın yolundaydı.Chery bi ara sanki baya iyi bi iliski yakalamıştin diye hatırlıyorum tekrar daha iyisi olur umarim:)
Benimde kiz kardesim bekar. Ben onunla birseyler yapiyorum geziyorum falan.İşin garibi 31 yaşındaki kız kardeşim de bekar.99lu erkek kardeşim evlenir ama.
Biz masumlar apartmanı gibi bir aileyiz sanırsam.Kız kardeşim evlense bu kadar problem olmayacak gibi ama ikimizin de sorunları var,
Erkek kardeşim kral,o evlenecek gibi.
Chery bi ara sanki baya iyi bi iliski yakalamıştin diye hatırlıyorum tekrar daha iyisi olur umarim:)
biraz love bombing yap sen bu adamlara:d iyi ki varsın tanıdığım en harika insansın bana iyi geliyorsun falan deyip özel hissettir flört becerilerin zayıf sanırım ondan yürümüyor. erkeklerin cinsellik için yanaşıyormuş gibi yaptığına bakma bekar erkekler de fellik fellik kız arıyor bugün seks der yarın bi bakmışsın aşık olmuş kopamıyor senden. ama ağzının laf yapması lazım sen hep gözetleme modundasın. ilişkiyi akışında yaşa bırak ne için yaklaşıyorsa yaklaşıyor böbreklerini çalacak hali yok kocaman kadınsın o kadarına aklın erer zaten:d