- 25 Aralık 2020
- 6.373
- 22.946
- 298
- 41
ben mesela şu anda tam olarak kimse için 2 saat yol + vapur filan çekemem (daha yukarıda yazmıştım, o enerjim yok bir de onu isteyeceğim adam yok) deseniz ki öyle heyecan duyup tüm gün plan yapmak isteyeceğim, yapsam sıkılmayacağım birileri olmuyor OK.Adalara gitmem için iki saatlık yol gidip artı bir de vapır yapmam lazım,
Buluşma kötü geçti diyelim,ya da hoşuöa gitmeyen bir davranış oldu ,bir de bunun geri dönmesi var.Ben istanbulun bir ucundayım.
Evet pubda tanıştım ve hayatımda ilk defa gittiğim,deneyimlemek istediğim bir yerd çünkü.
bu adalara gitmek istemediğiniz konusunu ilk okuduğumda da aklıma ilk buluşma için tüm gün plan yapmak fazla olabilir diye istemeyeceğiniz gelmişti hatta öyle mi doğru mu anladım diye ben sordum neden diye... bunları deseniz. OK.
ben mesela 30-35 yaşındayken, gezmeyi de seven birisi olduğum için böyle bir program yapardım. biriyle buluşmak için değil sırf gezmek için de yapardım yani adama çok güvenmesem fazla tanımasam ne olacak? tanırım işte. (o zamanlar tanımaya hevesim vardı benim yani)
adada beni dağa kaldıracak değil. gece evine gitmekten 40 kat daha makul değil mi? sizde çözemediğim bir şey bu mesela. pubda tanışıp evine gitmekten ya da eve almaktan 40 kat daha güvenli alan. (pub merak etmenize de ben bişey demiyorum bu arada, normal bişey bence)
- şu anda bu sıcakta ve kalabalıkta hiç yapmıorum öyle program mesela. herkesin her zamanı bir değil, buna da OK.
ama adama ada seviyorum demişsiniz, plan önermiş? siz kalabalık demişsiniz o da tenha yerleri var demiş bu sefer de adama tecavüzcü çoşkun muamelesi yapıyorsunuz...genel olarak tutumlarınız böyle dengesizse erkekler ne yapsın?
biz o gün gezdik (önce bir süre konuşmuştuk alakasız bir tanışmamız vardı, sonra 1-2 kere daha kısa sürelerle görüştük çünkü çalışmıyordu o sıra eli boştu, ben de istanbulda gitmek istiyordum bazı yerlere. benim muhabbetim iyidir, eğlendik. çok da öyle flört ediyor gibi de değildik zaten, öyle spontane gelişti çoğu şey. bu daha uzun bir program olarak yapıldı, bence iyi oldu işte gezdik, konuştuk, ölçtük, baktık) -hiç sevişmedik- yedik içtik bitti gitti kafa olarak çok da uyduğum birisi değildi.
hani keşke uysaydık da daha uzun sürseydi tabi. hani ben iddia etmiyorum ki süper ilişki kuran yürüten biriyim hiç öyle iddam yok ama, bence yine de kendi içinde mantığı var bu akışın.
güvenemeyip adaya gitmiyorum ama pubda tanışıp eve gidebiliyorum ama sevişmem, ne biliyim bu mantıklı gelmiyor bence kulağa?