Evlenilecek erkek kalmadı hissi🙂‍↕️

Ama bulduğunuz kişiler hiç böyle kriterlere uymuyordu biliyorsunuz değil mi? Bence seçimleriniz de sıkıntılı.

Yaniii zaten konu da o değil mi, çoğu erkeğin berbat davranışlar sergielemesi, elle tutulur yanı olmaması , aklı başında olanların azınlıkta olması...

Vizyonsuz ve misyonsuz biri ile evlenmek istemiyorum.
Eşit şartlarda hayatımız olsun istiyorum.
Anne aradığı için değil gerçek bir partner aradığı için evlenme düşüncesine sahip olsun istiyorum.
Yol arkadaşı arıyorum.
İşten eve evden işe gidip,sorumluluklarını bir kadına yükleyip fosur fosur uyuyan klasik eş istemiyorum.
sadık olsun istiyorum.
Erkektir yapar kafasında olmasın ,kadına değer versin istiyorum.
Ailesine bağımlı değil bağlı olsun ama sınırlarına sahip çıksın istiyorum.
Romantik olsun,şehvet duyabileyim istiyorum
Yazınca çok ama böyle ..
yanlis anlama ama sadece bdvde 164 konun var ve 3te biri bekarligindan yakinmakla - adaylar ve aday adaylariyla ilgili.
sence sen vizyon sahibi bir insan misin?
misyonu sormadim bile buradan bakinca tek misyonun evlenmek gibi geliyor

Yaniii zaten konu da o değil mi, çoğu erkeğin berbat davranışlar sergielemesi, elle tutulur yanı olmaması , aklı başında olanların azınlıkta olması...
Valla ben artık 2-3 konuşma ile anlayıp devam ettirmiyorum hiç macera da yaşamıyorum bu yüzden hayal kırıklığı da olmuyor. İnsanların ne olduğunu birkaç konuşmada anlayacak yaşlara geldik.

Merhabalar,35 oluyorum yakında.
Hala yol arkadaşımı bulabilmiş değilim.
Normal düzeyde sosyalim,işim var.
Hayatım normal düzeyde.
Kendimi yetiştirmeyi severim.
Karşıma çıkanların hepsi mi sorunlu olur?
Ya ilk hafta cinsellik bekleyip istediğini alamayınca kaçanlar,ya da birey olamamaış ,anne arayan kaygılılar.
Bunların ortası piyasa da yok.
E sende de sorun var öyleyse diyeceksin.Kabul,ama farkındalık kazanarak ilerliyorum.
Tamamen değişmesem de çok yol katettim.

Ama yaşıma uygun birini bulamıyorum.
Ve bu algının gerçeklikten öte olduğuna inanmak istiyorum.

Arkadaş çevremde kalmadı,onların eşlerinin arkadaşları vs ya çok büyük,ya da çok küçük.

Sosyal etkinliklerde karşılaştıklarım abaza ya da sırtlan.

Ben şöyle sakin,efendi,ciddi birini arıyorum.Bu insanlar ne yapıyor,?🤦‍♀️
Bircok kisi sosyal.oryamda vs demiş ama gerçekten belirli yadtan so ra 30+ cogu insan evli oluyor ve esleriyle vakit geciriyor.
Disari cikan erkeklerin çoğu da sırtlan
Buyuksehirde yasayan biri olarak söylüyorum, bundan cok arkadaşım sikayetci ve ben dogruluguna inaniyorum.
Erkekler artik eskisigibi degil, duzgun kadin cok ama erkek yok bekar.
Duzgun olan arkadaslarin hepsi evlenmiş çoktan kapılmış oluyor

Yani bu devirde evlenilecekse kesinlikle sırf evlenmek için değil, hayatına bir şey katacak, birlikte gelişip büyütecek sağlıklı bir ilişki olmalı. O adam yanımdayken kalbim hızlı atmalı, heyecanla bakmalı kahve gözlerim. Birbirimizin hayatına güzel anlamda dokunmalıyız. İyi günde, kötü günde, hastalıkta, sağlıkta birbirimize sarılmayı, destek olmayı bilmeliyiz. İlişki kurmak da sabır ister. Kolay değil öyle bir anda bağ kurmak. Hayatımızda bir erkek arkadaş olması çok kolay, önemli olan kafa dengi, ruha hitap eden birine denk gelmek.
Böyle insan bulmak cok zor.
Bulduysaniz gerçekten şanslisiniz

Benim de karşıma çıkan erkeklerin çoğu cinsellik istiyor direkt. Hani ben de cinselliği seven önem veren biriyim ama tek amaç bu olmamalı. O yüzden sadece bedenimiz için değil karakterimizi, kişiliğimizi, kalbimizi seven bir erkekle birlikte olma isteği çok doğal. Geçen bir platformda gördüğüm yazılardan sonra iyice tiksindim bazı erkeklerden. Kimisi çok alıngan, tripli, kadından adım bekleyen var. Ana kuzusu olan çok. Eril gibi davranmıyorlar. Eril olanlar da mağaradan çıkmış gibi kısıtlamak istiyor, bencilce davranıyor, kendi istediği olsun istiyor. Bazıları dünya kendi etrafında dönüyor sanıyor. Bu tarz erkeklerden uzak duruyorum. Düzgün erkek kalmadı mı? Var elbette nadir de olsa kafa dengi, düzgün, dürüst, gerçekten güzel seven erkekler vardır. Çevreyi tamamen mi değiştirmek lazım bilmiyorum ama nasip işi bunlar.
Evet hiç ortası yok..
Ya tam gelinlik giyecek modda pasif erkek var ya da tam tersi herseye karişan kısıtlayan.
Ortası yok bu da günümüz erkeklerin çok düzgün kalmadığı, oyle olanlarin coktan evli oldugunu görüyorum

Evet hiç ortası yok..
Ya tam gelinlik giyecek modda pasif erkek var ya da tam tersi herseye karişan kısıtlayan.
Ortası yok bu da günümüz erkeklerin çok düzgün kalmadığı, oyle olanlarin coktan evli oldugunu görüyorum
Ben evli olanların da çok düzgün olmadığını düşünüyorum, bu çağ herkesi değiştirdi. O yüzden aldatmalar boşanmalar deli gibi artıyor.

ay yüz yildir ayni muhabbetler
valla baydi artik
benim ilkgenclik yıllarımda da hep bunu diyorlardi otuzu gectim hala bunu diyorlar.
ne alaka oldugunu hic anlayamiyorum.
kac belediye gezdim aylar önceden bitmis haftasonu nikahlari. istesen onumuzdeki 3 ay haftasonu evlenemezsin (ekstra uc bes kati para odeyip salona ozel memur getirmezsen)
yani evlenen evleniyor, nikah salonlarinda yer yok yeni evlenenlerden.
yer gök gelin, yer gök damat
nasil evlenecek erkek yok?
bulan nasil buluyor?
bence kendinizi bir sorgulayin neden bu tarz kötü iliskiler kuruyorum, fiziksel ve ekonomik olarak aranacak kriterlerde olmama ragmen neden erkek bulamiyorum diye.
mutlaka cevabi bulursunuz.

*yasit sayılırız 91liyim, su an icin bekarim. ona rağmen bence böyle
Eee ne yapsın kiz hayatına goren kişiler evlilik düşünmüyorsa? Zorla düşündürtemezsin ya.sana ulaşanlar arasından seçim yapıyorsun işte.

yanlis anlama ama sadece bdvde 164 konun var ve 3te biri bekarligindan yakinmakla - adaylar ve aday adaylariyla ilgili.
sence sen vizyon sahibi bir insan misin?
misyonu sormadim bile buradan bakinca tek misyonun evlenmek gibi geliyor
Vizyonum evlenmek olsaydı 35 ime kadar çoktan evlenmiş olurdum.

Ben evli olanların da çok düzgün olmadığını düşünüyorum, bu çağ herkesi değiştirdi. O yüzden aldatmalar boşanmalar deli gibi artıyor.
Evet aldatma olmasa da yürüyen evliliklerde memnuniyetsizlikler has safhada.
Çoğu insan sadece aile kurmak evlenmiş olmak için evleniyot, cocuk sahibi olmak için.
Cevremde gozlemlediklerim bunlar, mutsuz genel olarak. Birbirini tamamlayan duygusal gelistiren insan cok az

Ben çoğu yoruma katılmıyorum düzgün erkek de çok.

Sadece kırmızı bayrakları iyi görmek gerekiyor, düzelir düzeltirim diye düşünmemek gerekiyor. Hızlı hızlı yol ver gitsin. 😂

Bekarlar enerjisini hiç düşürmesin hatta erkekler kadınlardan daha çok evlenmek istiyor bu çağda. Ama biz hep kadın tarafından baktığımız için öyle değilmiş gibi geliyor.

Sadece kırmızı bayrakları iyi görmek gerekiyor, düzelir düzeltirim diye düşünmemek gerekiyor. Hızlı hızlı yol ver gitsin. 😂

Bekarlar enerjisini hiç düşürmesin hatta erkekler kadınlardan daha çok evlenmek istiyor bu çağda. Ama biz hep kadın tarafından baktığımız için öyle değilmiş gibi geliyor.
konu sahibinin kırmızı bayrak sandığı şeyler yanlış ve saçma. kırmızı bayraklara bakarak yol verirse hayatına kimseyi alamaz. Aşağıya bir konusunu kopyalıyorum:

Merhaba,geçen arkadaş davetiyle gittiğim kalabalık bir ortamda biriyle tanıştım.
Arkadaş benim gelmeyeceğimi düşünüp ayrılmıştı ve ben yalnız kalmıştım.
Kısa bir sohbetten sonra ben de kalkmış bulundum.
Bu kişi beni sosyal medyadan aramış baya bi.İki gğn sonra beni ekledi.
Sohbet filan ediyoruz,tatlı tatlı.Kriterlerime de uyuyor.
Şimdi buluşmak istiyor…Hafta sonu buluşacağız.
Ama istanbulda,adalara gidelim önerisinde bulundu.
Yürürüz,sohbet filan ederiz,gezeriz dedi.

Tabi benim kafa değişik çalışıyor,neden ada,neden başka bir yer değil vs ..Evet de demiş bulundum.
Allahım bu sefer iyi bir olsun diye dua ediyorum şu an.
Çok mu takıyorum acaba?

Adalara gitmeye bile tedirgin olan biriyle evlilik yoluna hangi erkek nasıl girebilir? Evlilik sürecinde ne badireler atlatanlar var. Zaten birlik beraberlik isteten bir yol. Konu sahibi ise adalara gitmeye bile çekinip tedirgin oluyor. Kim uğraşır bu tarz şeylerle bu yaşta?

konu sahibinin kırmızı bayrak sandığı şeyler yanlış ve saçma. kırmızı bayraklara bakarak yol verirse hayatına kimseyi alamaz. Aşağıya bir konusunu kopyalıyorum:

Merhaba,geçen arkadaş davetiyle gittiğim kalabalık bir ortamda biriyle tanıştım.
Arkadaş benim gelmeyeceğimi düşünüp ayrılmıştı ve ben yalnız kalmıştım.
Kısa bir sohbetten sonra ben de kalkmış bulundum.
Bu kişi beni sosyal medyadan aramış baya bi.İki gğn sonra beni ekledi.
Sohbet filan ediyoruz,tatlı tatlı.Kriterlerime de uyuyor.
Şimdi buluşmak istiyor…Hafta sonu buluşacağız.
Ama istanbulda,adalara gidelim önerisinde bulundu.
Yürürüz,sohbet filan ederiz,gezeriz dedi.

Tabi benim kafa değişik çalışıyor,neden ada,neden başka bir yer değil vs ..Evet de demiş bulundum.
Allahım bu sefer iyi bir olsun diye dua ediyorum şu an.
Çok mu takıyorum acaba?

Adalara gitmeye bile tedirgin olan biriyle evlilik yoluna hangi erkek nasıl girebilir? Evlilik sürecinde ne badireler atlatanlar var. Zaten birlik beraberlik isteten bir yol. Konu sahibi ise adalara gitmeye bile çekinip tedirgin oluyor. Kim uğraşır bu tarz şeylerle bu yaşta?
ben konu sahibini tanımıyorum
adalar'a gitmeyi hangi bakımdan sorun etmişti kendisi? uzun bir program olduğu için mi? ilk buluşma için süre mi? neydi sorun?

Kadinlarin gencken efendi adam yerine p.c tercihi oluyor. Yas gelip gecerken o efendiler de is guc sahibi olup cocuk cocuga karisiyorlar.
20li yaslarin basinda yuzune bakilmayan muhendislik fak. Ogrencileri evlendi coluk cocuga karisti mutlu mesut yasiyor. Bir kismina da esi hayati zehir etti. Lanet olsin diyip bosandi. Evlilik mi aman aman benden uzak olsun modunda :)

Basurlu doktordan çok etkilenmiştin hatta adam evlenelim dese eminim şu an evliydin. Çok mu vizyonlu ve misyonluydu? Yoo. Sadece doktordu. Bence sen önce buna bakıyorsun. O yaşta bekar bi doktor senle olursa cinsellik de ister genişlik de. Baktı ki sende o ışık yok. Ölü taklidi yapıp sonsuzluğa uğurladı. Ben savladığımın arkasındayım. Hem kariyerli hem sadık hem düzgün hem de bekar bir erkek beklersen çooook konu açarsın burda. Senin düzgünden kastın karakter değil önce. Önceliklerin farklı. İlk okuduğumda üzüldüm. Dedim kız yuva kuramıyor falan. Ama sen kendin sorunluyken sorunsuz biri seni bulsun bi de bozuk psikolojini tolere etsin istiyorsun. Mantık dışı.

Evet hiç ortası yok..

Bu söyleminize inanmak istiyorum ama bu kanıya nasıl vardınız ?