Basurlu doktordan çok etkilenmiştin hatta adam evlenelim dese eminim şu an evliydin. Çok mu vizyonlu ve misyonluydu? Yoo. Sadece doktordu. Bence sen önce buna bakıyorsun. O yaşta bekar bi doktor senle olursa cinsellik de ister genişlik de. Baktı ki sende o ışık yok. Ölü taklidi yapıp sonsuzluğa uğurladı. Ben savladığımın arkasındayım. Hem kariyerli hem sadık hem düzgün hem de bekar bir erkek beklersen çooook konu açarsın burda. Senin düzgünden kastın karakter değil önce. Önceliklerin farklı. İlk okuduğumda üzüldüm. Dedim kız yuva kuramıyor falan. Ama sen kendin sorunluyken sorunsuz biri seni bulsun bi de bozuk psikolojini tolere etsin istiyorsun. Mantık dışı.
Adalara gitmeye tedirgin olduğunçm bile üçüncü buluşmada ben istemediğim halde benimle cinsellik yaşamak isteyip ,istediğini alamayınca geri çekildi.konu sahibinin kırmızı bayrak sandığı şeyler yanlış ve saçma. kırmızı bayraklara bakarak yol verirse hayatına kimseyi alamaz. Aşağıya bir konusunu kopyalıyorum:
Merhaba,geçen arkadaş davetiyle gittiğim kalabalık bir ortamda biriyle tanıştım.
Arkadaş benim gelmeyeceğimi düşünüp ayrılmıştı ve ben yalnız kalmıştım.
Kısa bir sohbetten sonra ben de kalkmış bulundum.
Bu kişi beni sosyal medyadan aramış baya bi.İki gğn sonra beni ekledi.
Sohbet filan ediyoruz,tatlı tatlı.Kriterlerime de uyuyor.
Şimdi buluşmak istiyor…Hafta sonu buluşacağız.
Ama istanbulda,adalara gidelim önerisinde bulundu.
Yürürüz,sohbet filan ederiz,gezeriz dedi.
Tabi benim kafa değişik çalışıyor,neden ada,neden başka bir yer değil vs ..Evet de demiş bulundum.
Allahım bu sefer iyi bir olsun diye dua ediyorum şu an.
Çok mu takıyorum acaba?
Adalara gitmeye bile tedirgin olan biriyle evlilik yoluna hangi erkek nasıl girebilir? Evlilik sürecinde ne badireler atlatanlar var. Zaten birlik beraberlik isteten bir yol. Konu sahibi ise adalara gitmeye bile çekinip tedirgin oluyor. Kim uğraşır bu tarz şeylerle bu yaşta?
Referansımın olmadığı biriyle ilk buluşmayı kendimi güvende hissettiğim yerde istemek hakkımdır diye düşünüyorum.