Söylediğim gibi evlenmeden önce sekse karşı değilim.Ama seks için bir birlikteliğe karşıyım.Kimse kendi istememesine rağmen sırf karşı tarafla ilişkiyi sürdürebilmek için cinsellik yaşamamalı zaten. Sonra pişman oluyolar, adama bağımlı hale geliyorlar, o kişiden kötü olsa da ayrılamıyorlar, depresyona giriyolar vs. Ancak o zaman ona göre adam arayacaksın kendine. Pubtan bulduğun adamla görüşme mesela.
Konu sahibinin kafa yapısı olarak ikizi gibi olan bir üye var. Hatta daha birkaç gün önce yeni konu açtı burda. O da birkaç sene önceye kadar konu sahibi gibi konular açıyordu. O da konu sahibi yaşlarında ve bakireydi. Kendi yaşlarında, direkt ciddi ilişki yaşayacağı, evlenmeden cinsellik talep etmeyecek birini arıyordu ama bu vasıflardaki adamı tinderda ve clublarda arıyordu. Yukardaki yorumumun aynısını ona yapmıştım. Çok kızmıştı, tinderdan tanışıp evlenenler de var falan demişti. Neyse kendisi kısa süre önce evlenmiş. Evlendiği kişi arkadaş çevresinde tanıştığı ve anladığım kadarıyla muhafazakar sayılabilecek bir adam. Çok kızdı ama yine dediğimize geldi.
Bu konuda sorunlarım var terapistimin de dediği gibi içimde taşıdığım iki zıt duygu ile başetmeye çalışıyormuşum.Ve bu konuda çaba gösteyorum ve söyledikleriniz konusuda size hak da veriyorum.
Ben sevgili olduğum kişi ile cinsellik gibibie duyguyu tatmak isterim ,evlenmesem de olur.
Ama karşılaştığım çoğu erkek ruhumdan önce bedenime odaklandığı için bu sıkıntıyı yaşıyorum.
Tabiki onları da suçlamıyorum.
Onlar sendeki özgür kadını görürken muhafazakar tarafınla karşılaşıp ger çekiliyorlar demişti terapistim.
Ben ikisi de değilim aslında.
Sadece ciddiyetle gelen ,yanında güvende hissettiiğim bir insan istiyorum.
Bu muhafazakarlıksa evet .
Ama muhafazakarlık böyle bir şey değil.