Evlenilecek erkek kalmadı hissi🙂‍↕️

Kusursuzluk meselesi değil ki uyum meselesi bu.zihinsel engelli, sabıkalı kişiler bile evleniyor.
tamam bu hanımkızımız o kadar mükemmelmiş ki, evlenecek erkek yok onun denkliğine göre.yakışıklı olan kaba, kaba olmayan kız gibi,kız gibi olan eğitimli, ancak eğitimli olan ise evlilik öncesi seks istiyor. hepsi falsolu, kendi de mükemmel olduğu için eşleme sağlanamıyor.bu cümleyi erkekler kadınlar için kurarlar o zaman da deli olurum. evlenilecek kadın yok hepsi y…. veya evlenilecek kadın yok hepsi para peşinde. benim bir arkadaşım nişanlandı geçen hafta, bu hafta nikahı var. 40 yaşında. o kadar dezavantajlı bir gruptaki yazamıyorum buraya ama, kendi gibi biriyle evlendi. aynı yaşlarda memur normal bir adam. ada yok, diye bişey yok, konu sahibinin kafamda belki nispeten güzel ama afedersiniz suratsız memnuniyetsiz erkeklere bütünüyle cins cins davranan, negatif biri olarak görüyorum.bu yaşta hala evlenecek erkek yok yhaaa diyebilmek ise hala olgun olmadığını gösteriyor. neyse, bu modeller bildiğinden şaşmaz. bu yaştaki insanları doğrularından vazgeçirmek zor.

Ben mesela eşit olduğumuzu idrak etmiş,kendine hizmet beklemeyen,ben erkeğim diye üstün olduğunu düşünmeyen,ev işlerini bölüşen,gezmeyi çok seven,entellektüel birikimi olan,Türkçe hariç bir dili idare edecek kadar konuşabilen,evi,arabası,geliri olan,sigara içmeyen,nazik,araca binerken kapımı açacacak,bir ortamda kuralları bilen ,adab bilen,gerektiğinde durumları idare edebilen,anlaşamadığımızda mantıklı olan ne ise onunyapan birini istiyorum.Henüz karşılaşmadım.tipi de idare etsin yeter.