• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenilecek kişi

Biraz serhat yabanci, beyhan budak videolari izlemeni veya kitaplarini okumani tavsiye ederim.
Bence erkekte oncelik merhamet, öfke kontrolü, eğitim (oturup sohbet edebilme), yaşam kültürünün gelişmiş olması falandır.
Seven insan zaten taviz vermeni istemez, şartı şurtu olmaz

Biraz serhat yabanci, beyhan budak videolari izlemeni veya kitaplarini okumani tavsiye ederim.
Bence erkekte oncelik merhamet, öfke kontrolü, eğitim (oturup sohbet edebilme), yaşam kültürünün gelişmiş olması falandır.
O dediklerinizi hep izlerim eski sevgilimde öfke problemi vardı ama ilginç bir şekilde aşırı merhametliydi de herkesin yardımına koşardı yani ilginç hem çok iyi hem çok kötü huyları vardı

İkizler burcu olduğu için aşırı konuşurdu ve her konuda bi söyleyeceği vardı mutlaka o yüzden çok konuşur sohbet ederdik uzun uzun

Sizin için taviz verilmeyecek konular vardır
Taviz verilecek konular vardır
Hayatta ne önemli ve hayattan beklentini nedir ?
Bunları bilemiyoruz.
Haliyle neye tahammül edebilirsiniz bilemiyoruz.
Kafanıza be kalbinize en çok yatan kişi çıkar zaten karşınıza

Back
X