Evlenilecek kişi

Muallak bir soru sormuşsunuz herkesin kültürü gorusu, aile hayatı farklı farklı. Kişiliğiniz oturdu ise kendinize ait kirmizi çizgileriniz zaten mevcuttur. Dört dörtlük kimseyi bulamazsınız kimsede hatasiz kusursuz değildir.

Kendinden ödün vermezsen mutlu olamazsın diyorlar
Şimdi canım her insanın kırmızı çizgileri vardır onlardan ödün vermiyceksin. Diğer konularda da sen 1 adım atıyorsan karşı taraf da 1 adım atacak. Bu arada karşı tarafın kırmızı çizgileri de önemli. Birbirinizin sınırlarını aşacaksanız uzatmanın alemi yok

Bugün bir arkadaşıml konuştum. Eşi narsist. İstediği olmayınca çocuk gibi ağladığı bile oluyormuş. Hep kendi dediği olsun istiyor. Eşiyle zaten yapışık ikiz gibiler. Hiç bir sosyal medya platformu yok kendisinin. Eşinin var. Davete tanıştılar on sene sonra evlendiler. Evde beraberler işte beraberler. Benden başka arkadaşı arkadaş ortamı yok. Eliminde bir tane var yakın arkadaşı başka yok. Her kararına eşi karar veriyor. Ama uzaktan baktığınızda çok iyi görünüyorlar. Benim pek ısınamadığım bir hayat ama arkadaşım dayanıyor. Sevdiği için dayanıyormuş ilk sevgilisi zaten. Ama bilmiyorum çeken çekiyor
Narsistler insanı öyle bir manipüle eder ki o suçluysa bile kendin suçlu olduğunu düşünürsün hatta bir süre sonra buna inanmaya başlarsın. Narsistler kendilerini mükemmel gördükleri için psikolojik tedaviyi de kabul etmezler. Çünkü onlara göre sorun hep başkalarındadır

Merhabalar

Yeni insanlar tanımaya karar verdim artık. Hayatımda tam olarak herşeyi yoluna koyamasam da banada fikir olsun hemde yeniden birine ısınabilecek miyim bilmiyorum. Herkesin artısı ekşisi var tabiki ama bu yolda yeni birlerini tanımaya çalışırken nelere dikkat edeyim. Hiç mi taviz vermeyeyim mesela. Bu sefer kıyafetime karışılırsa ben hayır değiştirmiyorum diyeceğim ama başka başka bir sürü şeye laf edildiğinde sende hiç ödün vermiyorsun emek vermiyorsun denilebilir. Örneğin cimri olana mı tahammül etmek daha kolay psikolojik şiddete mi belki kıyafete karışmak bunların yanında hiç bişeydir. Kimisi aileci kimisi saygısız. Kimisi baskın ve müdahaleci. Merak ettiğim şey bana şunlarından kesin taviz verme yada şöyle bir şey görür yaşarsan anında önünü kes. En tahammül edilemez olanı şudur. Diyebileceğiniz tecrübeleriniz.
Çok kişisel bir konu .Ben hayatımın herhangi bir alanına müdahale etme hakkını kendinde bulan,kaba,saygısız ve pinti tiplerden kaçarım.

bana erkek arkadaşlarımın çoğu normal erkek arkadaşlarım hep şunu söylediler, giymeyiver molucak siz kızlar birbirinize özeniyorsunuz. normal kısa kol giy ölür müsün dediler
“Aynı mantıkla gidersek erkekler de elbisenin askısına karışmayıversinler nolacak” deseydiniz

Merhabalar

Yeni insanlar tanımaya karar verdim artık. Hayatımda tam olarak herşeyi yoluna koyamasam da banada fikir olsun hemde yeniden birine ısınabilecek miyim bilmiyorum. Herkesin artısı ekşisi var tabiki ama bu yolda yeni birlerini tanımaya çalışırken nelere dikkat edeyim. Hiç mi taviz vermeyeyim mesela. Bu sefer kıyafetime karışılırsa ben hayır değiştirmiyorum diyeceğim ama başka başka bir sürü şeye laf edildiğinde sende hiç ödün vermiyorsun emek vermiyorsun denilebilir. Örneğin cimri olana mı tahammül etmek daha kolay psikolojik şiddete mi belki kıyafete karışmak bunların yanında hiç bişeydir. Kimisi aileci kimisi saygısız. Kimisi baskın ve müdahaleci. Merak ettiğim şey bana şunlarından kesin taviz verme yada şöyle bir şey görür yaşarsan anında önünü kes. En tahammül edilemez olanı şudur. Diyebileceğiniz tecrübeleriniz.
Neden bu şekilde insanların karşına çıkacağını düşünüyorsunki çekiyosun olumlu düşünmüyorsun

Bence direkt başak burcu erkegiyle evlenin 🤪 genelde efendi oluyorlar, aile bağları kuvvetli ama cokta anneci en, zaten çekingen utangac yapıları oldugundan hem sizin ailenize hem de size karsı saygılı kibar ve uyumlu oluyorlar. Bir kadını üzmekten kacıyorlar genelde. Titiz oldukları için ev şşlerinde de yardımcı oluyorlar hem de sizden daha cok özeniyorlar acıkcaıs bi misafirim glse ben masayı kurarım esim arkamdan bişeylerş düzeltir sunu sıraya koyarsak daha hoş olur v vs ya da temizlik konusunda hep yardımcıdır Gercı cogu erkegi nasıl alıstırsan evlilik boyunca oyle alısır oyle giderler temizlik konusunda. Giyime genelde karısmazlar sonucta sen nasıl rahat hissediyorsan öyle giyinmeni ister absürt gorunmediktrn sonra özenli bakımlı göz alıcı gorunmen hoslaınada gider . Taviz vermeyeceğin bi durum yaratmazlar cunku gercekten cogu konuda saygı duymayı biliyorlar calısır calısmazsın senin kararın,acık giyer gymezsin senin kararın.ve cinsellik konusunda genelde sınırlarını biliyorlar seni rahatsız edecek hiçbir hareketleri olmaz gercekten kontrollü erkekler sevgiliyken oyle evliyken fena🤪 güven konusunda genelde seffaf herseyı ortada insanlar.Taşlarlar mı bilmem ama eşim dahil tanıdıgım bütün başak erkekleri Boyle . 2 kuzenim Bask burcu ünivde tanıdığım basak burcları hepsi aynı ya hele yukselenleri balık,aslan,terazi, olan Başaklar nefistir. Başaklar oldu bitti ilgimi cekmiştir hepsine evlenilecek gozle bakabilirsin ben kefilim🤪 var mı benm koca basak ama hiçte anlattığınız gibi degıl diyen . Sen hiç bu bahsettiklerine takılma direkt briyle tanısır tanısmaz burc sor başaksa kacırma 🤪

Back
X