- 30 Temmuz 2022
- 1.998
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.060
- 88
- Konu Sahibi KahveCekirdegi7
Bunun muhasebesini yapamıyorsanız tanışmayın kimseyle evlenmeyin şart değil
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdi canım her insanın kırmızı çizgileri vardır onlardan ödün vermiyceksin. Diğer konularda da sen 1 adım atıyorsan karşı taraf da 1 adım atacak. Bu arada karşı tarafın kırmızı çizgileri de önemli. Birbirinizin sınırlarını aşacaksanız uzatmanın alemi yokKendinden ödün vermezsen mutlu olamazsın diyorlar
Narsistler insanı öyle bir manipüle eder ki o suçluysa bile kendin suçlu olduğunu düşünürsün hatta bir süre sonra buna inanmaya başlarsın. Narsistler kendilerini mükemmel gördükleri için psikolojik tedaviyi de kabul etmezler. Çünkü onlara göre sorun hep başkalarındadırBugün bir arkadaşıml konuştum. Eşi narsist. İstediği olmayınca çocuk gibi ağladığı bile oluyormuş. Hep kendi dediği olsun istiyor. Eşiyle zaten yapışık ikiz gibiler. Hiç bir sosyal medya platformu yok kendisinin. Eşinin var. Davete tanıştılar on sene sonra evlendiler. Evde beraberler işte beraberler. Benden başka arkadaşı arkadaş ortamı yok. Eliminde bir tane var yakın arkadaşı başka yok. Her kararına eşi karar veriyor. Ama uzaktan baktığınızda çok iyi görünüyorlar. Benim pek ısınamadığım bir hayat ama arkadaşım dayanıyor. Sevdiği için dayanıyormuş ilk sevgilisi zaten. Ama bilmiyorum çeken çekiyor
Nerden biliyorsunuz mutlu olduklarını?Artık hiç mutlu olamicam diyordum ki yeni yeni bende mutlu olabilirim demeye başlamışken etrafımda mutlu olan herkes sabır eden ödün veren susan kadınlar. Güçlü karakterli sınırları olan arkadaşlarım yalnız
Onu çok yazdı. Şimdi de çekmeyi seçmiş kadınlara bakıp acaba diyor , yer yer hayıflanıyor.
Onu çok yazdı. Şimdi de çekmeyi seçmiş kadınlara bakıp acaba diyor , yer yer hayıflanıyor.
Eşinin de bir tane yakın arkadaşı varOtomatik yazım düzeltme kelimeyi değiştirmiş sanırım. Bu cümlenin doğrusu nedir ?
Bir ara aslında erkeğim kıskanç olan benim de demişti.Üyenin geçmiş konularının, hangisi kendisine ait emin değilim. Bir yerde: "şifremi arkadaşıma verdim; konu onundu , benim değil" yazmıştı çünkü.
Konunun onun değil gibi bir hali mi var ?Üyenin geçmiş konularının, hangisi kendisine ait emin değilim. Bir yerde: "şifremi arkadaşıma verdim; konu onundu , benim değil" yazmıştı çünkü
Çok kişisel bir konu .Ben hayatımın herhangi bir alanına müdahale etme hakkını kendinde bulan,kaba,saygısız ve pinti tiplerden kaçarım.Merhabalar
Yeni insanlar tanımaya karar verdim artık. Hayatımda tam olarak herşeyi yoluna koyamasam da banada fikir olsun hemde yeniden birine ısınabilecek miyim bilmiyorum. Herkesin artısı ekşisi var tabiki ama bu yolda yeni birlerini tanımaya çalışırken nelere dikkat edeyim. Hiç mi taviz vermeyeyim mesela. Bu sefer kıyafetime karışılırsa ben hayır değiştirmiyorum diyeceğim ama başka başka bir sürü şeye laf edildiğinde sende hiç ödün vermiyorsun emek vermiyorsun denilebilir. Örneğin cimri olana mı tahammül etmek daha kolay psikolojik şiddete mi belki kıyafete karışmak bunların yanında hiç bişeydir. Kimisi aileci kimisi saygısız. Kimisi baskın ve müdahaleci. Merak ettiğim şey bana şunlarından kesin taviz verme yada şöyle bir şey görür yaşarsan anında önünü kes. En tahammül edilemez olanı şudur. Diyebileceğiniz tecrübeleriniz.
Konunun onun değil gibi bir hali mi var ?![]()
Bir ara aslında erkeğim kıskanç olan benim de demişti.
“Aynı mantıkla gidersek erkekler de elbisenin askısına karışmayıversinler nolacak” deseydinizbana erkek arkadaşlarımın çoğu normal erkek arkadaşlarım hep şunu söylediler, giymeyiver molucak siz kızlar birbirinize özeniyorsunuz. normal kısa kol giy ölür müsün dediler
“Ben seni sadece hayatıma aldım, ama hayatımı sana ipoteklemedim. Öncelikle bunu idrak et” diyeceksinizlafa gelince ben erkeğim sen benden izin alacaksın diyorlar
Neden bu şekilde insanların karşına çıkacağını düşünüyorsunki çekiyosun olumlu düşünmüyorsunMerhabalar
Yeni insanlar tanımaya karar verdim artık. Hayatımda tam olarak herşeyi yoluna koyamasam da banada fikir olsun hemde yeniden birine ısınabilecek miyim bilmiyorum. Herkesin artısı ekşisi var tabiki ama bu yolda yeni birlerini tanımaya çalışırken nelere dikkat edeyim. Hiç mi taviz vermeyeyim mesela. Bu sefer kıyafetime karışılırsa ben hayır değiştirmiyorum diyeceğim ama başka başka bir sürü şeye laf edildiğinde sende hiç ödün vermiyorsun emek vermiyorsun denilebilir. Örneğin cimri olana mı tahammül etmek daha kolay psikolojik şiddete mi belki kıyafete karışmak bunların yanında hiç bişeydir. Kimisi aileci kimisi saygısız. Kimisi baskın ve müdahaleci. Merak ettiğim şey bana şunlarından kesin taviz verme yada şöyle bir şey görür yaşarsan anında önünü kes. En tahammül edilemez olanı şudur. Diyebileceğiniz tecrübeleriniz.
Olumsuz düşünmek istemiyprum ama denk geliyor.Neden bu şekilde insanların karşına çıkacağını düşünüyorsunki çekiyosun olumlu düşünmüyorsun