- 19 Mayıs 2020
- 47.737
- 214.414
- 598
- Konu Sahibi KahveCekirdegi7
-
Bunlar sana koca bulmaya falan kalktı mı?evet bu yüzden tek arkadaşı benim.
bana erkek arkadaşlarımın çoğu normal erkek arkadaşlarım hep şunu söylediler, giymeyiver molucak siz kızlar birbirinize özeniyorsunuz. normal kısa kol giy ölür müsün dedilerAllah aşkına elbise neden katlanılacak bir şey olsun? Siz bütün erkekler giydiğin elbiseye, askısına boyuna takıyor mu sanıyorsunuz?
Ne bileyim anlamadım ki. İki ihtimal varmış sadece, ya o fedakarlık yapıp giymeyecekmiş ya da adam 3-5 gün ses etmeyecekmişÖlür mü adam sen açık giysen mesela, açık giymemek neden fedakarlık olsun cidden?
Nerde yaşıyorsunuz?bana erkek arkadaşlarımın çoğu normal erkek arkadaşlarım hep şunu söylediler, giymeyiver molucak siz kızlar birbirinize özeniyorsunuz. normal kısa kol giy ölür müsün dediler
açık giyinilmesini istemiyor çünküElbise neden bir çiftin kavga konusu olsun ki?
sizde hiç olmadı mıElbise neden bir çiftin kavga konusu olsun ki?
Belirli bir kişi hakkında mı konuşuyoruz biz, şuan öyle biri var mı hayatınızda?açık giyinilmesini istemiyor çünkü
lafa gelince ben erkeğim sen benden izin alacaksın diyorlarE o adam değilmiş işte.
Bari bu sefer gideyim nedir, gidiyorum deyip gideceksiniz.
Sizin adımınıza aynı şekilde karşılık vermeyen insanla ne işiniz olabilir ki?
Bunu yaptığım dönemler oldu, aynısını karşıya da yaptım ama, ben gidemezsem o da gidemez, ben giyemezsem o da yapamaz, bende durumlar böyle işler.
Benim kısıtlandığım durumda karşıdan almazsam bunu, vurur kapıyı çıkarım ve kendisine yapıldığında saçmalığını gören biri zaten anlamsız olduğunu, bu hırsların çocukça bir inattan ileri gitmediğini anlar.
istanbulda bunu konuştuğum arkadaşlarım sakarya ve ankaradaNerde yaşıyorsunuz?
Diyor ki bütün erkekler böyle. Ev işi yapanı da görmemiş mesela. Bir de çalışanla evlenenler para için kabul ediyormuş ihtiyaç yoksa çalıştırmıyolarmış.Belirli bir kişi hakkında mı konuşuyoruz biz, şuan öyle biri var mı hayatınızda?
hayır iş yerinde tanımak isteyen biri olduBunlar sana koca bulmaya falan kalktı mı?
bunu yaptığınız kişi eşiniz miydi eski ilişkilerinizde miydi. eşinizse bu şekilde mi farkettirdiniz onaE o adam değilmiş işte.
Bari bu sefer gideyim nedir, gidiyorum deyip gideceksiniz.
Sizin adımınıza aynı şekilde karşılık vermeyen insanla ne işiniz olabilir ki?
Bunu yaptığım dönemler oldu, aynısını karşıya da yaptım ama, ben gidemezsem o da gidemez, ben giyemezsem o da yapamaz, bende durumlar böyle işler.
Benim kısıtlandığım durumda karşıdan almazsam bunu, vurur kapıyı çıkarım ve kendisine yapıldığında saçmalığını gören biri zaten anlamsız olduğunu, bu hırsların çocukça bir inattan ileri gitmediğini anlar.
daha önce sıkıntılı bir ilişkim olmuştu yaşadığım sorunlar onun üzerine. şuan için yeni tanımak isteyen biri var ben dikkatli olmak istiyorumBelirli bir kişi hakkında mı konuşuyoruz biz, şuan öyle biri var mı hayatınızda?
Siz de bunun üzerine cümleye devam mı ediyorsunuz?lafa gelince ben erkeğim sen benden izin alacaksın diyorlar
İstemeyin izin?lafa gelince ben erkeğim sen benden izin alacaksın diyorlar
İzin nedir ya, en son lisede erken çıkış için öyle bir kağıt alırdık mecburen izin alınırdı müdürden.İstemeyin izin?
yani ben erkeğim tabi izin alacan dediklerinde hadi güle güle diyip ayrılıyor musunuzSiz de bunun üzerine cümleye devam mı ediyorsunuz?
Bence çevrenizde ya da tanıştığınız insanlarda çok büyük sıkıntı var.
Eşimin ailesi tüm akrabaları oldukça muhafazakarlar, hacı aileleri.
Oradan çıkan bir adam benim kocam, bazen bana ‘düğmeni kapatsan mı 4 tane açmışsın çok aşağıda dekolten akrabalara gidiyoruz’ gibi cümle kurmaya kalktığında, kendininki açıksa kapat cevabını alır.
Hani adam bunu söylediğinde gerçekten memelerim görünüyordur kaldı ki severim evet, göğüs dekoltesi en hoşuma giden şeydir, yine de o hakkı kendinde göremez, söyleyemez , tartışamaz benimle.
Bunu hiç görmeyen adamlar da mevcut, benimki iyi demiyorum, benim duruşum var, sınırım var diyorum, anlatmak istediğim bu.
O tiplerle başlamıyoruz bile işin aslıyani ben erkeğim tabi izin alacan dediklerinde hadi güle güle diyip ayrılıyor musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?