Tecrübeli ,evli hanımlara sormak istiyorum. Hangisinde huzuru yakaladiniz? Not : diyelim ki kız ve erkek ailesi birbirine yakın ama farklı şehirlerde yaşıyor. Kız da erkek de evlenmeden önce kendi memleketinde ailesinin yaninda yaşıyor.
A. Kız ve erkek ailelerinin yaşadığı şehre uzak başka bir şehirde yaşamak
B. Kız ve erkek ailenin yaşadığı şehirlere yakın bir şehirde yaşamak ( örneğin iki şehre de 1-2 saat uzaklıkta bir başka şehir )
C . Kız tarafının sehrinde yaşamak
D. Erkek tarafının şehrinde yaşamak
Hangi şikki sectiginizi ve nedenini yazarsanız çok sevinirim . Sadece evli yada boşanmış arkadaslara soruyorum sorumu. Yani tecrübe etmiş arkadaslara
iki tarafa da uzak olmak en iyisi .Babam evlenecekleri zaman anneme istersen burda yaşayalım ama sana da bana da rahat vermezler ben işimi bir saatlik mesafedeki bir ile de kurarım inan çok daha rahat ve mutlu oluruz demiş annem de kabul etmiş.İnanın o kadar rahatız ki hem bir saat mesafe istedikleri zaman gidip geliyoruz en güzeli uzakta olmak.
Şıklardan hiçbiri önemli değil. Eşin önemli.
ailesini dengeleyebilen bi adam mı?
Peki sen ne kadar dengeliyorsun?... gibi...
Aynı evde değilsen ve eşin ev halini ailesine yansıtmayıp karıştırmayacak biriyse hakkaten hepsi inane...
aynen şekerimSizinki b sikkina mi giriyor
Aynı eve girmeden kimseyi taniyamam
Allah Allah sizin işleriniz yok mu?Tecrübeli ,evli hanımlara sormak istiyorum. Hangisinde huzuru yakaladiniz? Not : diyelim ki kız ve erkek ailesi birbirine yakın ama farklı şehirlerde yaşıyor. Kız da erkek de evlenmeden önce kendi memleketinde ailesinin yaninda yaşıyor.
B. Kız ve erkek ailenin yaşadığı şehirlere yakın bir şehirde yaşamak ( örneğin iki şehre de 1-2 saat uzaklıkta bir başka şehir )
Hangi şikki sectiginizi ve nedenini yazarsanız çok sevinirim . Sadece evli yada boşanmış arkadaslara soruyorum sorumu. Yani tecrübe etmiş arkadaslara
Şansa bırakırsan işin yaş zaten. Hem neden tanıyamayasın? Evlenmeden önce bunları konuşmak en mantıklısı, sırf evleniiim de nolursa olsun sonrası Allah kerim diyorsan ayrı tabi.
Allah Allah sizin işleriniz yok mu?
İşerinizi bırakıp hayatı sıfırlayacak mısınız?
Yoksa işiniz yok da yaşadığınız yere göre mi iş ayarlayacaksınız?
Soru bana çok anlamsız geldi.
İki aileden de uzak yaşamak.Biz öyleyiz.İkimizin ailesi de aynı semtte yaşıyor.Her kavgada onlara gidemiyoruz iyi oluyor.Onların da derdi biz değiliz zaten karışmazlar çok şükür.ama biz kesinlikle istisnayız.Ya da karıştırmadığımız için karışmıyorlar bilmiyorum.Tek bildiğim ne ka uzak o ka iyi.Tecrübeli ,evli hanımlara sormak istiyorum. Hangisinde huzuru yakaladiniz? Not : diyelim ki kız ve erkek ailesi birbirine yakın ama farklı şehirlerde yaşıyor. Kız da erkek de evlenmeden önce kendi memleketinde ailesinin yaninda yaşıyor.
Konuşulur tabi de ya kendini anlattigindan farklı çıkarsa... Burada o kadar konu okuyoruz . Bütün ihtimalleri düşünüyorum ben
Doğru devlet baba memurunun yanında.Devlette çalışıyoruz tayin isteyebiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?