Evlenince askılı giyemezsin diyor?

xBeyazkugux

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2022
67
8
8
4 5 ay sonra nişanlancaz 1 yıl sonrada düğün var ve benim evlenince ip askılı şeyler giymemi istemiyor bunuda belirtti 6 yıldır beraberiz.Giyemezsin deyince bende ayrıldım bitirdim ilişkiyi sonra sensiz yapamıyorum deyip giymemi kabul edip geldi ama her giydiğimde kendini zor tuttuğunu sinir olduğunu biliyorum.Geçen tekrar konusu açıldı ve istemiyorum ben eşimi dışarı o şekilde çıkaramam etrafı erkekleri biliyorum dedi giyeceksen kalın askı olup gerdanin baya kapalı olan askililari giy dedi giymesen ölmezsin bi bez parçası için değer mi falan diyor ama ben giymezsem asla yapamam bu konuda ne yapacağımı bilemiyorum çok çaresiz kaldım seviyorumda. Sizce ben mi abartıyorum yoksa bunu her kız evlendiğinde kızlar giyimini düzeltip askılı şeyler giymiyorlarmı lütfen bi akıl verin

Toplu tecavüz girişimini mi kıskandin Ferhans?
Sonra da önceden fake konular açtım şimdi gerçek benim diyorsun.
Lafla, sözle taciz edilmeyi tabi normal görürsün, beğenilme işareti sana göre onlar. Nasıl bir yokluk yaşıyorsan artık.
10 tane doğurtulmayı da iltifat sayıyordu kendisi, erkeğin gücünü yaptığı çocuk sayısı ile endeksliyordu aklınca. Adam çoook sevmiş ki defalarca hamile bırakıyor diye garip bir çıkarımı da var .

Daha kendi kıyafetleri üstünde seçim hakkı olmayanların, maşallah her konuda fikri var. O sapık tipler zaten sizin gibilerin kocası/oğlu oluyor, anasının dizinden tahrik olurlar, kırk derecede çok anormalmiş gibi açık giyen kadını iffetsiz görürler taciz ederler. Biz de zaten kırk derecede kıllı barzo salyalı kocalarınıza sokakta gösteri yapmak için askılı şort giyiyoruz(!) Bizi taciz eden heriflerle ego şişiriyoruz(!) Ağızlık takın koçişlerinize başka ihsan istemez.

Ben neden açık giyinip dışarıda herkese kendimi gösteriyim ki, her erkeği tanıyorum dedim mi manyak sapık çok dedim, ben kendim istemem hiç giymedim giymem de çünkü kendime yakıştırmam askılı kıyafetleri evde sadece eşimin yanında giyecem
Haspama bak hele kendine yakıştırmazmış, çünkü biliyorsunuz askılı giymek yakışıksız bir eylem.:deli:

Sizi öyle gördü öyle sevdi değil mi? Evet. O halde o minik leş bilinçaltı ile işler "ciddiye" binince kapatmaya çalışamaz. Ne münasebet ya. Gitsin kendisinin istediği gibi giyinen bir çok kadın var, onlardan bulsaymış.
Kişisel sınırlar gerçekten müthiş önemli, hem deneyimledim hem gözlemledim bunu.

Önce kapalı giyin onu giyme bunu giyme dedi en sonunda kapan rahat bırakayım senk dedi arkadaşım kapandı mecburen sevmiyorum böyle dayatmaları sevmiyorsan öyle giyinmeyen.bir kiz bulsaydin de

Sizi öyle gördü öyle sevdi değil mi? Evet. O halde o minik leş bilinçaltı ile işler "ciddiye" binince kapatmaya çalışamaz. Ne münasebet ya. Gitsin kendisinin istediği gibi giyinen bir çok kadın var, onlardan bulsaymış.
Kişisel sınırlar gerçekten müthiş önemli, hem deneyimledim hem gözlemledim bunu.
Kendi istediği gibi giyinen kadınlar sıkıcı ama , avcı ruhunu tatmin etmiyor. 🥴

iki tarafta kendince haklı. senin bedenin istedigin gibi zevkinle giyinmen lazım tabi. ama burası Tc adamı gözüyle neler neler yapıyo dağ ayıları. benim eşim kıskandıgıını asla belli etmez asla gerikafalı tip değik ama yinede dekolteli giyindigimde bin kere uyarır nerede olursak olalım sürekli tekrarlar. her erkegin içinde illa ki var bu durum. sadece bazıları suyunu çıkarıp hödükleşiyo.. benim anlamadıgım askılı giymeden neden yapamzsınız :dd

Kendi istediği gibi giyinen kadınlar sıkıcı ama , avcı ruhunu tatmin etmiyor. 🥴
Başlarım onun avcı ruhuna. Sığır herif en sevdiğim tipler ya. O zaman biz de dişil ruhumuza uygun olarak en güçlü partnerleri arayalım sıra sıra. Ruhumuz tatmin olsun, koca bir ormanda yaşıyoruz sanki katibim.

Başlarım onun avcı ruhuna. Sığır herif en sevdiğim tipler ya. O zaman biz de dişil ruhumuza uygun olarak en güçlü partnerleri arayalım sıra sıra. Ruhumuz tatmin olsun, koca bir ormanda yaşıyoruz sanki katibim.
Seç tabi.😁

4 5 ay sonra nişanlancaz 1 yıl sonrada düğün var ve benim evlenince ip askılı şeyler giymemi istemiyor bunuda belirtti 6 yıldır beraberiz.Giyemezsin deyince bende ayrıldım bitirdim ilişkiyi sonra sensiz yapamıyorum deyip giymemi kabul edip geldi ama her giydiğimde kendini zor tuttuğunu sinir olduğunu biliyorum.Geçen tekrar konusu açıldı ve istemiyorum ben eşimi dışarı o şekilde çıkaramam etrafı erkekleri biliyorum dedi giyeceksen kalın askı olup gerdanin baya kapalı olan askililari giy dedi giymesen ölmezsin bi bez parçası için değer mi falan diyor ama ben giymezsem asla yapamam bu konuda ne yapacağımı bilemiyorum çok çaresiz kaldım seviyorumda. Sizce ben mi abartıyorum yoksa bunu her kız evlendiğinde kızlar giyimini düzeltip askılı şeyler giymiyorlarmı lütfen bi akıl verin
Evlendikten sonra ne demek ya?

Mal mıyız biz?

Bir erkek kadını her şeyi , her seçimi ile kabul etmeli. Bir kadın da aynı şekilde kendini onu anlayacak , saygı duyacak biriyle birlikte olmalı. Yoksa mutsuzluk kapıda.

Çok seviyoruz diye bir şey yok. Ne sen onu değiştirebilirsin. Ne de o seni. Sen bez parçası ne önemi var diye düşünürsen, bez kadar kıymetin , öz saygın kalmaz kendine.

Ama büyük ihtimal, evleneceksin.🙂

Görümcem de , “ Benden önce kimlerle birlikte oldun. Arabanın arka koltuğu rahat mıydı ? “ gibi pis pis konuşmalar yapan bir adamla, yarın evleniyor. Kaç kere ayrıldı. Barıştı… Biz biliyoruz sürmeyeceğini. Adam terbiyesiz çünkü. Dışardan baksan adam sanırsın. O mini etek giyme vs demiyor. Ama başka şekilde şahsiyetine dil uzatıyor.
Ona da evlenme dedik, birlikte yaşa biraz , işin gücün var , değer mi sıkıntıya dedik. Ama cellatlarını(!) bile bile onları seven kadınlarla dolu bu dünya.

O yüzden kolaylıklar diliyorum sana🙏🏻

Görümcem de , “ Benden önce kimlerle birlikte oldun. Arabanın arka koltuğu rahat mıydı ? “ gibi pis pis konuşmalar yapan bir adamla, yarın evleniyor.
Herifte de ne fanteziler var yalnız maşallah.

Aaaa Ben Aaaa Ben yorumumun nesini beğenmedin acaba?

Bir kadının ne giyeceğine kendi kafatası içindeki kendi beyniyle karar vermesi inanılmaz gelmiştir.
Bazı çiftler instagram hesapları gibi beyinleri de ortak kullanıyorlar galiba.

En azından Fulya'nın hayatında "gerçek" bir erkek var. Ve yaranmak için kendinden taviz vermiyor. Bu da bir şey. :KK51:
Ha erkekleri çözmeye gelince, sizden iyidir o konuda da yine. Sonuçta her gün flört konuları açan o değil.
Beni tanimiyorsun ben kimseye yaranmam. Fulya kendini savunamiyor mu o yuzden mi avukatligini yapiyorsun

Bunun sonu gelmez bugun askılı der,yarın etek boyu der.Sonu yok.Ben 10 senelık evlıyım hıc degıstırmedım kıyafet cızgımı.Severım mını gıymeyı falanda.Hatta cocuktan sonra hepten sapıttım aa kılom yok dıyıp gobegı acıklara geri dondum ghklşgfklfgkl
Annen yıne acılmıs kızım der gecer:D

Ya gene müge anlıdan örnek vericem kiyafetle olsaydı bu işler her gün boy boy tesettürlü kadınları ve onların kocalarını izlemezdik 🤦🏼‍♀️
Bi kere Müge Anlı tesettürlü bir kadına şey demişti: Sizin kapınızda tüm mahalle sıra oluyor. Benim hiç olmuyor. Nereden buluyorsunuz bu kadar erkeği wkwh2uwı

Yani iş açık kapalı değil. Zihniyet.

Back
X