- 17 Haziran 2022
- 67
- 8
- 8
- Konu Sahibi xBeyazkugux
-
10 tane doğurtulmayı da iltifat sayıyordu kendisi, erkeğin gücünü yaptığı çocuk sayısı ile endeksliyordu aklınca. Adam çoook sevmiş ki defalarca hamile bırakıyor diye garip bir çıkarımı da var .Toplu tecavüz girişimini mi kıskandin Ferhans?
Sonra da önceden fake konular açtım şimdi gerçek benim diyorsun.
Lafla, sözle taciz edilmeyi tabi normal görürsün, beğenilme işareti sana göre onlar. Nasıl bir yokluk yaşıyorsan artık.
Haspama bak hele kendine yakıştırmazmış, çünkü biliyorsunuz askılı giymek yakışıksız bir eylem.Ben neden açık giyinip dışarıda herkese kendimi gösteriyim ki, her erkeği tanıyorum dedim mi manyak sapık çok dedim, ben kendim istemem hiç giymedim giymem de çünkü kendime yakıştırmam askılı kıyafetleri evde sadece eşimin yanında giyecem
Neyi daha çok sevdiğinize karar verin ozaman.Bende öyle yapıp ayrıldım zaten ama seviyorum işte o sıkıntı
Kendi istediği gibi giyinen kadınlar sıkıcı ama , avcı ruhunu tatmin etmiyor.Sizi öyle gördü öyle sevdi değil mi? Evet. O halde o minik leş bilinçaltı ile işler "ciddiye" binince kapatmaya çalışamaz. Ne münasebet ya. Gitsin kendisinin istediği gibi giyinen bir çok kadın var, onlardan bulsaymış.
Kişisel sınırlar gerçekten müthiş önemli, hem deneyimledim hem gözlemledim bunu.
Eşine o tarz kıyafetleri giydiren kişileri gavat olarak görüyor
Kalın askılıdan kapanmanıza kadar gider konu.
Hiç kimse ama hiç kimse giyiminize karışamaz.Siz kendinize yakışanı bilecek ve nerde ne giyileceğini bilecek olgunlukta iseniz başkasına söz hakkı düşmez.
Başlarım onun avcı ruhuna. Sığır herif en sevdiğim tipler ya. O zaman biz de dişil ruhumuza uygun olarak en güçlü partnerleri arayalım sıra sıra. Ruhumuz tatmin olsun, koca bir ormanda yaşıyoruz sanki katibim.Kendi istediği gibi giyinen kadınlar sıkıcı ama , avcı ruhunu tatmin etmiyor.
Seç tabi.Başlarım onun avcı ruhuna. Sığır herif en sevdiğim tipler ya. O zaman biz de dişil ruhumuza uygun olarak en güçlü partnerleri arayalım sıra sıra. Ruhumuz tatmin olsun, koca bir ormanda yaşıyoruz sanki katibim.
Evlendikten sonra ne demek ya?4 5 ay sonra nişanlancaz 1 yıl sonrada düğün var ve benim evlenince ip askılı şeyler giymemi istemiyor bunuda belirtti 6 yıldır beraberiz.Giyemezsin deyince bende ayrıldım bitirdim ilişkiyi sonra sensiz yapamıyorum deyip giymemi kabul edip geldi ama her giydiğimde kendini zor tuttuğunu sinir olduğunu biliyorum.Geçen tekrar konusu açıldı ve istemiyorum ben eşimi dışarı o şekilde çıkaramam etrafı erkekleri biliyorum dedi giyeceksen kalın askı olup gerdanin baya kapalı olan askililari giy dedi giymesen ölmezsin bi bez parçası için değer mi falan diyor ama ben giymezsem asla yapamam bu konuda ne yapacağımı bilemiyorum çok çaresiz kaldım seviyorumda. Sizce ben mi abartıyorum yoksa bunu her kız evlendiğinde kızlar giyimini düzeltip askılı şeyler giymiyorlarmı lütfen bi akıl verin
Herifte de ne fanteziler var yalnız maşallah.Görümcem de , “ Benden önce kimlerle birlikte oldun. Arabanın arka koltuğu rahat mıydı ? “ gibi pis pis konuşmalar yapan bir adamla, yarın evleniyor.
Aaaa Ben yorumumun nesini beğenmedin acaba?
Beni tanimiyorsun ben kimseye yaranmam. Fulya kendini savunamiyor mu o yuzden mi avukatligini yapiyorsunEn azından Fulya'nın hayatında "gerçek" bir erkek var. Ve yaranmak için kendinden taviz vermiyor. Bu da bir şey.
Ha erkekleri çözmeye gelince, sizden iyidir o konuda da yine. Sonuçta her gün flört konuları açan o değil.
Geldi gönlümün efendisiBeni tanimiyorsun ben kimseye yaranmam. Fulya kendini savunamiyor mu o yuzden mi avukatligini yapiyorsun
Damacanaya örtü giydirmemişler diye duydum bençok merak ediyorum
ülkemizde tacize uğrayan ördek köpek damacana elektrik direği de mı açık giyiniyordu
Bunun sonu gelmez bugun askılı der,yarın etek boyu der.Sonu yok.Ben 10 senelık evlıyım hıc degıstırmedım kıyafet cızgımı.Severım mını gıymeyı falanda.Hatta cocuktan sonra hepten sapıttım aa kılom yok dıyıp gobegı acıklara geri dondum ghklşgfklfgkl4 5 ay sonra nişanlancaz 1 yıl sonrada düğün var ve benim evlenince ip askılı şeyler giymemi istemiyor bunuda belirtti 6 yıldır beraberiz.Giyemezsin deyince bende ayrıldım bitirdim ilişkiyi sonra sensiz yapamıyorum deyip giymemi kabul edip geldi ama her giydiğimde kendini zor tuttuğunu sinir olduğunu biliyorum.Geçen tekrar konusu açıldı ve istemiyorum ben eşimi dışarı o şekilde çıkaramam etrafı erkekleri biliyorum dedi giyeceksen kalın askı olup gerdanin baya kapalı olan askililari giy dedi giymesen ölmezsin bi bez parçası için değer mi falan diyor ama ben giymezsem asla yapamam bu konuda ne yapacağımı bilemiyorum çok çaresiz kaldım seviyorumda. Sizce ben mi abartıyorum yoksa bunu her kız evlendiğinde kızlar giyimini düzeltip askılı şeyler giymiyorlarmı lütfen bi akıl verin
Bi kere Müge Anlı tesettürlü bir kadına şey demişti: Sizin kapınızda tüm mahalle sıra oluyor. Benim hiç olmuyor. Nereden buluyorsunuz bu kadar erkeği wkwh2uwıYa gene müge anlıdan örnek vericem kiyafetle olsaydı bu işler her gün boy boy tesettürlü kadınları ve onların kocalarını izlemezdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?