- 17 Haziran 2022
- 67
- 8
- 8
- Konu Sahibi xBeyazkugux
-
Bence bu somut olaya göre değişir. Adamın istememe sebebi nedir, bunu dile getiriş zamanı ne zaman, hangi üslupla söylüyor bunlar da önemli.bende şunu sormak istiyorum 6 yıllık bir ilişkisi var kıyafet yüzünden ayrılmak istiyor. Ancak çok seviyor ve sevgilisininde maddi durumu çok iyiysse, işi gücü yerindeyse, ona maddi her imkanı sunuyor ve bonkör davranıyorsa, her zorluğunda yanına koşuyorsa, herşeyiyle aşırı ilgilenip sahip çıkıyorsa yinede bir ip askılı yüzünden bu ilişkisinden vaz mı geçmeli.
Bu tarz şeylerden taviz verilmemeli diye düşünüyorum. Daha sonra başka istekleri de olacak ve hep sizin feragat etmenizi isteyecek. Kaldı ki sizi o şekilde beğenmiş, değiştirmeye çalışması hiç doğru değil.4 5 ay sonra nişanlancaz 1 yıl sonrada düğün var ve benim evlenince ip askılı şeyler giymemi istemiyor bunuda belirtti 6 yıldır beraberiz.Giyemezsin deyince bende ayrıldım bitirdim ilişkiyi sonra sensiz yapamıyorum deyip giymemi kabul edip geldi ama her giydiğimde kendini zor tuttuğunu sinir olduğunu biliyorum.Geçen tekrar konusu açıldı ve istemiyorum ben eşimi dışarı o şekilde çıkaramam etrafı erkekleri biliyorum dedi giyeceksen kalın askı olup gerdanin baya kapalı olan askililari giy dedi giymesen ölmezsin bi bez parçası için değer mi falan diyor ama ben giymezsem asla yapamam bu konuda ne yapacağımı bilemiyorum çok çaresiz kaldım seviyorumda. Sizce ben mi abartıyorum yoksa bunu her kız evlendiğinde kızlar giyimini düzeltip askılı şeyler giymiyorlarmı lütfen bi akıl verin
Bence fazla abartiyorsunuz. Benim eşim de nişanliyken giyimime oyle giymesen olur mu demişdi. Kuçucuk bir istekdi. Fazla birsey degil. Istegini kabul ettim. O da benim istedigim gibi içkiyi birakti, sigarayi birakmak uzere şu an. O zaman ben de içki içme diyemem di mi? Karişmamakdan kastimiz hicbir şeye fikir bildirmemekse o zaman bizler de hiçbir şey istemeyelim. Istemediklerimiz şeyleri, bizleri rahatsiz eden şryleri biraktik. Inanin 3 senedir evliyiz bir kere telefonumi alip kime ne yazdin demişligi yok. Arkadaşim arar gider içerde konuşurum neden yanimda konuşmadin demez. Iki yerde çalişiyorum. Etrafimda çok fazla arkadaşim var hesabini sormaz. Aşiri guven ve saygi var aramizda. Yani dediginiz gibi biri bizden birsey istiyorsa bunun arkasinda buyuk sorun aramaya gerek yok. Bizim de eşlerimiz kotu giyse deriz yani. Allahdan erkek kiyafetleri dümdüz numarasiz.İyi yapmışsın, sakın barışma. Giyime karışacak kadar hanzo adam dışarı çıkmana da izin vermez, çalışmanı da istemez, telefonunu karıştırır, aşırı kıskanç olur ve büyük ihtimalle bunların hepsini kendisi aldattığı halde yapar.
İp askılı giyen evli kadınların kocalarına gavat diyen birinin fikirlerine de bir zahmet saygı beklenmesin.Bence bu somut olaya göre değişir. Adamın istememe sebebi nedir, bunu dile getiriş zamanı ne zaman, hangi üslupla söylüyor bunlar da önemli.
Birde bunlardan bağımsız olarak kişiye göre de değişir. Kimi için kıyafet çok mühim değildir. Olaya sadece giyinmek olarak bakar kimi ise olaya kendisine, fikirlerine saygı duyulması olarak bakar.
Giymesen olur mu demek farklı ip askılı giyen evli kadınların kocaları gavattır demek farklı. Bu şekilde söyleseydi elimiz nişanlı iken ne düşünürdünüz? Sevgiliyken giyiyor sorun yok evlendikten sonra giyerse kocası gavat oluyor. Önce gavat ne demek onu öğrensin.Bence fazla abartiyorsunuz. Benim eşim de nişanliyken giyimime oyle giymesen olur mu demişdi. Kuçucuk bir istekdi. Fazla birsey degil. Istegini kabul ettim. O da benim istedigim gibi içkiyi birakti, sigarayi birakmak uzere şu an. O zaman ben de içki içme diyemem di mi? Karişmamakdan kastimiz hicbir şeye fikir bildirmemekse o zaman bizler de hiçbir şey istemeyelim. Istemediklerimiz şeyleri, bizleri rahatsiz eden şryleri biraktik. Inanin 3 senedir evliyiz bir kere telefonumi alip kime ne yazdin demişligi yok. Arkadaşim arar gider içerde konuşurum neden yanimda konuşmadin demez. Iki yerde çalişiyorum. Etrafimda çok fazla arkadaşim var hesabini sormaz. Aşiri guven ve saygi var aramizda. Yani dediginiz gibi biri bizden birsey istiyorsa bunun arkasinda buyuk sorun aramaya gerek yok. Bizim de eşlerimiz kotu giyse deriz yani. Allahdan erkek kiyafetleri dümdüz numarasiz.
Sadece beynimize manipule edilmiş bazi dusunceler. Arkadaşlar hayati beraber yaşayacaginiz insan yaninizdaki kişi. Misafir degil. Tabiki rahatsiz olduğu şeyleri soyleye bilir. Hani buyuk şey olsa neyse de askili giymeni istemiyorum dedi diye nebileyim. Askisiz giyin feministliginizden birsey gitmez. Linç loading....
Ama onemli bir husus var. Guzel soylemeli. Giyemezsin dememeli. Giymesen olur mu? Beni bu bu şeyler rahatsiz ediyor demeli. Emir kipi nau nau
kişi kendinden bilir işietrafı erkekleri biliyorum dedi
Ben fikirlerine saygı duyulması olarak bakar derken kadının fikirlerini kastetmiştim aslında. Yani kimi kadın için durum sadece bir kıyafetten ibaret değildir.İp askılı giyen evli kadınların kocalarına gavat diyen birinin fikirlerine de bir zahmet saygı beklenmesin.
Kişi kendinden bilirmiş işi'etrafı erkekleri biliyorum
Kendi isteklerinden başka şeyi kabul eden insanlara küfreden birine karşı sadece kıyafetten ibaret ise bu zaten hiç durmasın evlensin hemen çocuk doğurup evliliğini garanti altına alsın. Kıyafete karışmaktan önce bu üslup var en büyük sorun. Benim gibi düşünmeyenler gavattır diyen bir canlıBen fikirlerine saygı duyulması olarak bakar derken kadının fikirlerini kastetmiştim aslında. Yani kimi kadın için durum sadece bir kıyafetten ibaret değildir.
Şu kelimeyi eden öküzle bir hayat geçirmeyi düşünüyorsan milyon kere daha düşün derim ..Eşine o tarz kıyafetleri giydiren kişileri gavat olarak görüyor
Ben o yorumu bu konudaki şahıs için yapmadım. Yorumu yaparken alintiladigim üyenin varsayım olarak yazdığı şeyler üzerinden yaptım yorumumu.Kendi isteklerinden başka şeyi kabul eden insanlara küfreden birine karşı sadece kıyafetten ibaret ise bu zaten hiç durmasın evlensin hemen çocuk doğurup evliliğini garanti altına alsın. Kıyafete karışmaktan önce bu üslup var en büyük sorun. Benim gibi düşünmeyenler gavattır diyen bir canlı
Bu konu harici dediğinize katılıyorum hatta bir örnek de verdim yorumlarımda. Bir arkadaşımın eşi hiçbir kıyafetine karışmaz, kısıtlamaz, fikirlerine saygı gösterir, bir tek hassas noktası var adamın, eşinin giydiği kıyafetin koltuk altı çok oyuk olmayacak, çamaşırı gözükmeyecek. Ve bunu gayet kibar bir dille anlatmış, arkadaşım da eşinin bu isteğine saygı gösteriyor, bu kokuda dikkatli davranıyor.Ben o yorumu bu konudaki şahıs için yapmadım. Yorumu yaparken alintiladigim üyenin varsayım olarak yazdığı şeyler üzerinden yaptım yorumumu.
ben olsam giymezdim sevip güveniyorsam4 5 ay sonra nişanlancaz 1 yıl sonrada düğün var ve benim evlenince ip askılı şeyler giymemi istemiyor bunuda belirtti 6 yıldır beraberiz.Giyemezsin deyince bende ayrıldım bitirdim ilişkiyi sonra sensiz yapamıyorum deyip giymemi kabul edip geldi ama her giydiğimde kendini zor tuttuğunu sinir olduğunu biliyorum.Geçen tekrar konusu açıldı ve istemiyorum ben eşimi dışarı o şekilde çıkaramam etrafı erkekleri biliyorum dedi giyeceksen kalın askı olup gerdanin baya kapalı olan askililari giy dedi giymesen ölmezsin bi bez parçası için değer mi falan diyor ama ben giymezsem asla yapamam bu konuda ne yapacağımı bilemiyorum çok çaresiz kaldım seviyorumda. Sizce ben mi abartıyorum yoksa bunu her kız evlendiğinde kızlar giyimini düzeltip askılı şeyler giymiyorlarmı lütfen bi akıl verin
Alıntı yapıp sorunca ben farklı anladığınızı düşünerek açıklama yaptım.Bu konu harici dediğinize katılıyorum hatta bir örnek de verdim yorumlarımda. Bir arkadaşımın eşi hiçbir kıyafetine karışmaz, kısıtlamaz, fikirlerine saygı gösterir, bir tek hassas noktası var adamın, eşinin giydiği kıyafetin koltuk altı çok oyuk olmayacak, çamaşırı gözükmeyecek. Ve bunu gayet kibar bir dille anlatmış, arkadaşım da eşinin bu isteğine saygı gösteriyor, bu kokuda dikkatli davranıyor.
Herşey sevgi yada güven değildir,bu düpedüz hayatına karışmaktır.ben olsam giymezdim sevip güveniyorsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?