- 17 Haziran 2022
- 67
- 8
- 8
- Konu Sahibi xBeyazkugux
-
evlenmiyorum ben artık istediğim gibi özgürce giyiniyorum yani kendime göre yerine uygun gördüğüm şekildeEvlense de kurtulsak
Evlenirse hiç kurtulma ihtimalimiz yok bence.Evlense de kurtulsak
Giyinmek için değdi mi evlenmemeyeevlenmiyorum ben artık istediğim gibi özgürce giyiniyorum yani kendime göre yerine uygun gördüğüm şekilde
bunu konu sahibine sormak istiyorum ben asılGiyinmek için değdi mi evlenmemeye
yakıştığını düşünmüyorum sadece kendi kararımla denemek istedim yoksaki kendimi halen siyah beğenirimha birde güncellemem var saçımı sarı yaptım daha doğrusu karamel ombre
peki muhafazakar olmayan bir şehirdede bunu yapsa normal mi olur yada adamın baskılaması
Zorunda degılız tabiki, kimi erkek, esının sevgilisinin acık gıymesını istemiyor cunku baska erkeklerın ona bakması bıle delı edıyordur, bu kısıler ne yazıkki baska düsünüyor kimisi de bu konuda esi veya sevgilisi olsun saygı gosterıp karısmıyor,Direkt daha kapalı birini bulsun o zaman. Kadınlar niye kendini elin oğlunun kalıplarına sokmak zorunda?
evlenmiyorum ben artık istediğim gibi özgürce giyiniyorum yani kendime göre yerine uygun gördüğüm şekilde
demek ki kendisi dışarda azıcık açık giyinen kızlar hakkında kötü düşünüyor bu tiplerin , muahafazaakar bi tipse anlarım ama o zaman o da muhafazakar biriyle evlensinZorunda degılız tabiki, kimi erkek, esının sevgilisinin acık gıymesını istemiyor cunku baska erkeklerın ona bakması bıle delı edıyordur, bu kısıler ne yazıkki baska düsünüyor kimisi de bu konuda esi veya sevgilisi olsun saygı gosterıp karısmıyor,neden boyle bir acıklama yapmak durumund akaldım :)))))
Bu da sendin di mi kız itiraf ethiç mi laf etmedi askılı giyince oo hayatım çok güzelsin mi diyo birde çalışıyormusunuz iş yerinde giydiniz mi
Bencedekeske evlenseydinizdeger miydi yani? cok yazik olmus bu aska
Sarı saç da yakışmamış zaten, bir bildiği varmış ki boyamanıza izin vermemiş boşuna hep haksızlık etmişsiniz o adamaBencede
Bencede
Tatlım yorma kafanı bunlar senin anlayabileceğin şeyler değil. Kaldırdın mı adamın engelini?herşey kıyafet mi olmuş anlamadım ben hayatımızda
Bu da sendin di mi kız itiraf et
Nasıl kabul ettiriyorsunuz ben direttiğimde kolumu falan sıkıyordu yada çok şiddetliBen de bunu anlamıyorum. Biz neden birilerinin onayından geçiyoruz?
Ne giydiğimizi bilip bizi sevebiliyorlarsa, saygı da duyacaklar. Ben de istediğimi giyerim. Benim eşim de çok kıskanç. Yeri gelir benle tartışır da ama sonra kabul eder. Çünkü bu benim tasarrufumda olan bir şey. İnsan kendine yakışanı kendi seçer. Ödün vermeye başlanınca, sonu gelmez. O talepler bitmez.
Yooo kendileri istisnasız öküz gibi açık giyinen kadınlara baktıkları için istemiyorlar karıları açık giysin. Dini hassasiyet konusunda konuşmuyorum bile, gerçekten öyle hassasiyeti olan adam zaten istediği gibi birini bulur.Zorunda degılız tabiki, kimi erkek, esının sevgilisinin acık gıymesını istemiyor cunku baska erkeklerın ona bakması bıle delı edıyordur, bu kısıler ne yazıkki baska düsünüyor kimisi de bu konuda esi veya sevgilisi olsun saygı gosterıp karısmıyor,neden boyle bir acıklama yapmak durumund akaldım :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?