Evlenince askılı giyemezsin diyor?

xBeyazkugux

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2022
67
8
8
4 5 ay sonra nişanlancaz 1 yıl sonrada düğün var ve benim evlenince ip askılı şeyler giymemi istemiyor bunuda belirtti 6 yıldır beraberiz.Giyemezsin deyince bende ayrıldım bitirdim ilişkiyi sonra sensiz yapamıyorum deyip giymemi kabul edip geldi ama her giydiğimde kendini zor tuttuğunu sinir olduğunu biliyorum.Geçen tekrar konusu açıldı ve istemiyorum ben eşimi dışarı o şekilde çıkaramam etrafı erkekleri biliyorum dedi giyeceksen kalın askı olup gerdanin baya kapalı olan askililari giy dedi giymesen ölmezsin bi bez parçası için değer mi falan diyor ama ben giymezsem asla yapamam bu konuda ne yapacağımı bilemiyorum çok çaresiz kaldım seviyorumda. Sizce ben mi abartıyorum yoksa bunu her kız evlendiğinde kızlar giyimini düzeltip askılı şeyler giymiyorlarmı lütfen bi akıl verin

peki muhafazakar olmayan bir şehirdede bunu yapsa normal mi olur yada adamın baskılaması

Bence bir erkegin kadini baskilamasi hicbir sekilde normal degil. Cok sert dusunmezsek, hayatim burasi cok kapali bir yer laf ederler moralin bozulur istersen ona gore giyin demesi normal olabilir, ama askili giyemezsin, sort giyemezsin, onu cikar, bunu giyme seviyesi korkutucu bence. Kendi fikrini soyleyebilir, neticede karari kadina birakmalidir.

Direkt daha kapalı birini bulsun o zaman. Kadınlar niye kendini elin oğlunun kalıplarına sokmak zorunda?
Zorunda degılız tabiki, kimi erkek, esının sevgilisinin acık gıymesını istemiyor cunku baska erkeklerın ona bakması bıle delı edıyordur, bu kısıler ne yazıkki baska düsünüyor kimisi de bu konuda esi veya sevgilisi olsun saygı gosterıp karısmıyor, :olamaz: neden boyle bir acıklama yapmak durumund akaldım :)))))

Zorunda degılız tabiki, kimi erkek, esının sevgilisinin acık gıymesını istemiyor cunku baska erkeklerın ona bakması bıle delı edıyordur, bu kısıler ne yazıkki baska düsünüyor kimisi de bu konuda esi veya sevgilisi olsun saygı gosterıp karısmıyor, :olamaz: neden boyle bir acıklama yapmak durumund akaldım :)))))
demek ki kendisi dışarda azıcık açık giyinen kızlar hakkında kötü düşünüyor bu tiplerin , muahafazaakar bi tipse anlarım ama o zaman o da muhafazakar biriyle evlensin

Ben de bunu anlamıyorum. Biz neden birilerinin onayından geçiyoruz?
Ne giydiğimizi bilip bizi sevebiliyorlarsa, saygı da duyacaklar. Ben de istediğimi giyerim. Benim eşim de çok kıskanç. Yeri gelir benle tartışır da ama sonra kabul eder. Çünkü bu benim tasarrufumda olan bir şey. İnsan kendine yakışanı kendi seçer. Ödün vermeye başlanınca, sonu gelmez. O talepler bitmez.

Ben de bunu anlamıyorum. Biz neden birilerinin onayından geçiyoruz?
Ne giydiğimizi bilip bizi sevebiliyorlarsa, saygı da duyacaklar. Ben de istediğimi giyerim. Benim eşim de çok kıskanç. Yeri gelir benle tartışır da ama sonra kabul eder. Çünkü bu benim tasarrufumda olan bir şey. İnsan kendine yakışanı kendi seçer. Ödün vermeye başlanınca, sonu gelmez. O talepler bitmez.
Nasıl kabul ettiriyorsunuz ben direttiğimde kolumu falan sıkıyordu yada çok şiddetli
Kavga eşya fırlatma telefon kırma kumanda arma gibi

Yooo kendileri istisnasız öküz gibi açık giyinen kadınlara baktıkları için istemiyorlar karıları açık giysin. Dini hassasiyet konusunda konuşmuyorum bile, gerçekten öyle hassasiyeti olan adam zaten istediği gibi birini bulur.

Back
X