- 17 Haziran 2022
- 67
- 8
- 8
- Konu Sahibi xBeyazkugux
-
Tek istediği bu olsaydı yapardım tek konu askılı değildi bizdeO zaman sen de silmeseydin. Ömür boyu fedakarlığını yapsaydın aşkın için.
Evet sildim en son engelden sonra konu kapandı En azından ulaşmadı henüzSildiğinden eminsin demi,yarın bir gün tekrar başlayalım derse ne olacak kabulmu edeceksin,adam sana yıllardır eziyet etmiş.
Fedakarlık böyle olmaz,bugün bunu isteyen yarın daha fazlasınıda ister.
Git barış ya sonuçta kaç sene dayanmışsın bi 20 sene de dayanırsın, sonra yaşlanır zaten poposunu kaldırıp karışamayacak hale gelir, hoş 20 yıllık sıkıntı dolu hayattan sonra sende gençlik dirilik de kalmaz kıskanılcak kadar. 20 sene dişini sık, buna değer, çünkü adamın parası var. Devir ehonomi devri.Sildim ama sonuçta hala üzüntüm var ve ben kaç sene dayandım. Yorumda diyorki böyle birşey dese direk silerim yani 6 seneyi tek bişey için silebiliyor ilişki için hiç mi fedakarlık yok yarın bir gün oda eşinden isteyebilir bir fedakarlık
Ya olayın hala askılı giymek/giymemek olduğunu zannediyorsun. Taşa söylesek anlamıştı da sen anlamadın .Sildim ama sonuçta hala üzüntüm var ve ben kaç sene dayandım. Yorumda diyorki böyle birşey dese direk silerim yani 6 seneyi tek bişey için silebiliyor ilişki için hiç mi fedakarlık yok yarın bir gün oda eşinden isteyebilir bir fedakarlık
ya yukarıda benim gibi düşünen insanlarda var A anayimbenanaa nın yorumu mesela. tek anlamayan ben miyim.Ya olayın hala askılı giymek/giymemek olduğunu zannediyorsun. Taşa söylesek anlamıştı da sen anlamadın .
Ulaşmasında zaten bir zahmet.E
Evet sildim en son engelden sonra konu kapandı En azından ulaşmadı henüz
sizin istediğinizi giyiorsunuz öyleyse kıskanmıyor karışmıyorValla seven insan kıskanır. Ben de kocamdan benim için fedakarlık yapıp ipli slip giymesini istiyorum leopar desen. Ama giymiyor. Ne seviyor ne kıskanıyor itoğlu
Eşine saygı duyanlar karışmıyor.sizin istediğinizi giyiorsunuz öyleyse kıskanmıyor karışmıyor
Ee napalim şimdi, sende öyle düşün o zaman. Yukarıdaki insanlar camdan atlasa sende mi atlayacaksinya yukarıda benim gibi düşünen insanlarda var A anayimbenanaa nın yorumu mesela. tek anlamayan ben miyim.
genel bir doğru vardır diye düşünüyorumEe napalim şimdi, sende öyle düşün o zaman. Yukarıdaki insanlar camdan atlasa sende mi atlayacaksinseven insan kıskanır, seven insan sevdiği başkasına gidince gider onu öldürür falan bunun sonu yok.
E yani. Her normal ilişkide olduğu gibi istediğini giyiyor herkes. İşine gelmeyen boşasın. Aha kapı işte sapı misali.sizin istediğinizi giyiorsunuz öyleyse kıskanmıyor karışmıyor
Düşüne düşüne bunu mu düşündünüzgenel bir doğru vardır diye düşünüyorum
NATO mermer NATO kafa derdi ortaokulda öğretmenlerimizgenel bir doğru vardır diye düşünüyorum
boşanmaktan korkmuyormusunuzE yani. Her normal ilişkide olduğu gibi istediğini giyiyor herkes. İşine gelmeyen boşasın. Aha kapı işte sapı misali.
mesela kıskançlığı sevgi belirtisi sanıyoruz ama aslında hastalık vs deniliyor ya onun gibiDüşüne düşüne bunu mu düşündünüzKime göre neye göre? Bana göre karışanlar dağ ayısı, size göre sevgilisine aşık birer ponçik. Kim karar verecek bu doğruya?
Yoo niye korkayım ki? Koca sayesinde mi adam oldum,bu yaşa beni kocam mı getirdi sanki.boşanmaktan korkmuyormusunuz
aşk evliliği mi yaptınızYoo niye korkayım ki? Koca sayesinde mi adam oldum,bu yaşa beni kocam mı getirdi sanki.
Ben ask evliligi yapip 12 senenin sonunda cat diye bosandim. Tam olarak neyi ogrenmek istiyorsunuzaşk evliliği mi yaptınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?