Evlenince askılı giyemezsin diyor?

xBeyazkugux

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2022
67
8
8
4 5 ay sonra nişanlancaz 1 yıl sonrada düğün var ve benim evlenince ip askılı şeyler giymemi istemiyor bunuda belirtti 6 yıldır beraberiz.Giyemezsin deyince bende ayrıldım bitirdim ilişkiyi sonra sensiz yapamıyorum deyip giymemi kabul edip geldi ama her giydiğimde kendini zor tuttuğunu sinir olduğunu biliyorum.Geçen tekrar konusu açıldı ve istemiyorum ben eşimi dışarı o şekilde çıkaramam etrafı erkekleri biliyorum dedi giyeceksen kalın askı olup gerdanin baya kapalı olan askililari giy dedi giymesen ölmezsin bi bez parçası için değer mi falan diyor ama ben giymezsem asla yapamam bu konuda ne yapacağımı bilemiyorum çok çaresiz kaldım seviyorumda. Sizce ben mi abartıyorum yoksa bunu her kız evlendiğinde kızlar giyimini düzeltip askılı şeyler giymiyorlarmı lütfen bi akıl verin

böyle düşünebilmeyi çok isterdim ancak mantıklı olanı yapıncada mutlu olamıyorum. kalbimle mantığım çelişince evet biliyorum kalbimin dediği mantıksız ama duygusal olarak çöküşte oluyorum
Böyle düşünebilmek sizin elinizde. Sadece aşk ile hareket ettiğinizde işe yarayan bir şey yaşamıyorsunuz. Mantığınıza bir sormak gerekiyor bu tarz durumlarda. Karşınızdaki kişi sizin beğenilerinize,dünya görüşünüze,fikirlerinize müdahale edemez. Ettirmemelisiniz. Ne münasebet. Aşktan geberse insan bile bile cendere içine girmez.

Böyle düşünebilmek sizin elinizde. Sadece aşk ile hareket ettiğinizde işe yarayan bir şey yaşamıyorsunuz. Mantığınıza bir sormak gerekiyor bu tarz durumlarda. Karşınızdaki kişi sizin beğenilerinize,dünya görüşünüze,fikirlerinize müdahale edemez. Ettirmemelisiniz. Ne münasebet. Aşktan geberse insan bile bile cendere içine girmez.
Bende pasif kalıyorum herşeyine müdahale edebileceğini sanıyor her dediğine evet deyip öyle davranırsam herşey çok güzel onun dışında kendi istediğim gibi yapmak istersen çocuk gibi baskı yapar üsteler manipüle eder konuşur vazgeçirme çalışır suçluluk hissettirir ve bunlar beni çok yoruyor. Sanırım bu kararsız Hallerimde bundan oluştu. Sürekli orta yol bulmaktan bulmaya çalışmaktan onu ikna etmeye uğraşmaktan ve kendimi inanmadığım şeylere onun istediği şeyleri kabul etmeye inandırmaya çalışmaktan kafam çorba oldu. Ondan kurtulayım bari dedim ama şimdide anılar yaşanmışlıklar güzel zamanlar peşimi bırakmıyor

Bende pasif kalıyorum herşeyine müdahale edebileceğini sanıyor her dediğine evet deyip öyle davranırsam herşey çok güzel onun dışında kendi istediğim gibi yapmak istersen çocuk gibi baskı yapar üsteler manipüle eder konuşur vazgeçirme çalışır suçluluk hissettirir ve bunlar beni çok yoruyor. Sanırım bu kararsız Hallerimde bundan oluştu. Sürekli orta yol bulmaktan bulmaya çalışmaktan onu ikna etmeye uğraşmaktan ve kendimi inanmadığım şeylere onun istediği şeyleri kabul etmeye inandırmaya çalışmaktan kafam çorba oldu. Ondan kurtulayım bari dedim ama şimdide anılar yaşanmışlıklar güzel zamanlar peşimi bırakmıyor

haf18 (1).webp

Anılar bir evreden sonra bir şey ifade etmiyor işte. Dünyaya bir daha gelmeyeceğiz. Bir daha bu yaşta olmayacağız. Bir başkası ile normal bir ilişki yaşayabilecekken elalemin manyak herifiyle zaman kaybetmeye gerek yok.

Kimse de kimseyi ikna edemez. Şimdi gelsin biri bana bunca senedir inandığım şeylerin dışında bir başka fikir empoze etsin bakalım olacak mı? Hayır elbette. Tek bir doğru yoktur çünkü. Sizin doğrularınız başkadır,benimkiler başkadır. Kıyafet konusu en basiti. Ben tesettürlü değilim mesela,bu sebepten açık giyinmek benim için doğru olan. Tesettürlü bir arkadaşımıza sorsanız onun doğrusu da kapalı giyinmek. Şimdi bunların hangisine yanlış diyebiliriz? İkisine de diyemeyiz. İkisi de iki farklı kişinin doğrusudur. Herkes birbirine saygı göstermeyi öğrense hiç bir konuda mesele çıkmaz.

Anılar bir evreden sonra bir şey ifade etmiyor işte. Dünyaya bir daha gelmeyeceğiz. Bir daha bu yaşta olmayacağız. Bir başkası ile normal bir ilişki yaşayabilecekken elalemin manyak herifiyle zaman kaybetmeye gerek yok.

Kimse de kimseyi ikna edemez. Şimdi gelsin biri bana bunca senedir inandığım şeylerin dışında bir başka fikir empoze etsin bakalım olacak mı? Hayır elbette. Tek bir doğru yoktur çünkü. Sizin doğrularınız başkadır,benimkiler başkadır. Kıyafet konusu en basiti. Ben tesettürlü değilim mesela,bu sebepten açık giyinmek benim için doğru olan. Tesettürlü bir arkadaşımıza sorsanız onun doğrusu da kapalı giyinmek. Şimdi bunların hangisine yanlış diyebiliriz? İkisine de diyemeyiz. İkisi de iki farklı kişinin doğrusudur. Herkes birbirine saygı göstermeyi öğrense hiç bir konuda mesele çıkmaz.
Doğrusu yanlışı demetlerimde askı bu kadar vazgeçilmeyecek birşey mi sevdiğiniz kişi için. Birde sevdiğimiz adamla ilişki yaşamakta normal biriyle bir ilişki yaşamak aynı mı. Adam askılı giyme dediği için manyak mı oldu

Doğrusu yanlışı demetlerimde askı bu kadar vazgeçilmeyecek birşey mi sevdiğiniz kişi için. Birde sevdiğimiz adamla ilişki yaşamakta normal biriyle bir ilişki yaşamak aynı mı. Adam askılı giyme dediği için manyak mı oldu
Kesin erkeksin Kazen bana kızacak ama napayım.

Hayir naayir asla degil boyle dusunme lutfen. Sen bilmezsin burada kadin kadinin dusmanidir. Kiskandik biz seni birazcik bir de genel olarak hepimiz forumca toptan mutsuzuz hep ondan bunlar.

Siz kıyafet konusuna takılı kalmışsınız. Askılı kıyafet sadece ilk aşama. Ona tamam derseniz yarın bensiz dışarı çıkamazsın der,öbür gün harcadığınız paraya laf eder,sonra makyajı yasaklar,sonra anne babanızla görüşmenize kota koyar. Aşama aşama devam eder böyle. Ve evet manyaklıktır bu.

Bir de benim hayatım benim alışkanlıklarım önemlidir. Eşiminkiler de önemlidir. Ben ona saygı duymalıyım o da bana saygı duymalı. İkimiz de istediğimizi giyeriz,istediğimiz yere gideriz,yalnız vakit geçirebiliriz,yapışık ikiz değiliz sonuçta aynı şeyleri sevmek ve beğenmek mecburiyetinde değiliz. Sağlıklı ilişki bana göre böyle kurulur. Ama dediğim gibi,siz sağlıklı ilişkiyi kendi yöntemlerinizle kurduğunuza inanıyorsanız o da sizin doğrunuzdur,kendi doğrularınıza göre yaşayıp başkalarına hayret etmekten de vazgeçmelisiniz. Yoksa size kimse illa askılı giyeceksin diyemez.

Beni yerde tekmelemişti sene 2015-2016
Sen de seni tekmeleyen adam için 14555 tane konu açtın öyle mi? Sonuncusunda da evleneyim mi diyordun bir de. :olamaz:
Önceden aşırı tepki gösterirdim ama artık buna inanıyorum, bazı kadınlar belaya resmen yapışıyor. Yerde tekmeleyen adamı sayfalarca üyelere savundu bu kadın ya! Bu adamla evlense, bu adam bu kadını öldürse ölüme yürümüş olmuyor mu yani?
Bile bile lades ya resmen!

Sen de seni tekmeleyen adam için 14555 tane konu açtın öyle mi? Sonuncusunda da evleneyim mi diyordun bir de. :olamaz:
Önceden aşırı tepki gösterirdim ama artık buna inanıyorum, bazı kadınlar belaya resmen yapışıyor. Yerde tekmeleyen adamı sayfalarca üyelere savundu bu kadın ya! Bu adamla evlense, bu adam bu kadını öldürse ölüme yürümüş olmuyor mu yani?
Bile bile lades ya resmen!
Bu okul zamanı bir kere oldu sinirle sonra bir daha yaşanmadı

Abartmayın bile bile ölüme gitmeyin herkesin annesi babası ben eskiden eşimi döverdim diyor sonradan pişman olmuş hepsi kim kimi öldürmüş hani. Savunmuyorlar ama dedemde babaannemi dövermiş yaşlanınca yapmamış ama hep çok sevmiş bir an bile boşanmayı düşünmemiş gönlünü almayı bilmiş her seferinde

Siz de sinirlenip kendisini dövüp yerlerde tekmeleyince "ya sinirden oldu beni seviyor bu kız" deyip yapışır mı size sizce? Siz sanırım şiddet gördüğünüz için bazı hücreler ölmüş.

Back
X