Evlenince askılı giyemezsin diyor?

xBeyazkugux

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2022
67
8
8
4 5 ay sonra nişanlancaz 1 yıl sonrada düğün var ve benim evlenince ip askılı şeyler giymemi istemiyor bunuda belirtti 6 yıldır beraberiz.Giyemezsin deyince bende ayrıldım bitirdim ilişkiyi sonra sensiz yapamıyorum deyip giymemi kabul edip geldi ama her giydiğimde kendini zor tuttuğunu sinir olduğunu biliyorum.Geçen tekrar konusu açıldı ve istemiyorum ben eşimi dışarı o şekilde çıkaramam etrafı erkekleri biliyorum dedi giyeceksen kalın askı olup gerdanin baya kapalı olan askililari giy dedi giymesen ölmezsin bi bez parçası için değer mi falan diyor ama ben giymezsem asla yapamam bu konuda ne yapacağımı bilemiyorum çok çaresiz kaldım seviyorumda. Sizce ben mi abartıyorum yoksa bunu her kız evlendiğinde kızlar giyimini düzeltip askılı şeyler giymiyorlarmı lütfen bi akıl verin

Askılı beki, eşinin hatırına nelere katlanıyor insan …
Sana çarşaf giy dememişki , kalın askılı giy demiş, Bir kıyafetle mutlu olacaksanız Çokmu zor sevdiğinin gönlünü yapmak . 6 yıl diyorsun , hiçmi tanımadın huyunu suyunu öğrenmedin ? Demekki sende bir şekilde alıştırırım dedin

E
Sildiğinden eminsin demi,yarın bir gün tekrar başlayalım derse ne olacak kabulmu edeceksin,adam sana yıllardır eziyet etmiş.
Fedakarlık böyle olmaz,bugün bunu isteyen yarın daha fazlasınıda ister.
Evet sildim en son engelden sonra konu kapandı En azından ulaşmadı henüz

Sildim ama sonuçta hala üzüntüm var ve ben kaç sene dayandım. Yorumda diyorki böyle birşey dese direk silerim yani 6 seneyi tek bişey için silebiliyor ilişki için hiç mi fedakarlık yok yarın bir gün oda eşinden isteyebilir bir fedakarlık
Git barış ya sonuçta kaç sene dayanmışsın bi 20 sene de dayanırsın, sonra yaşlanır zaten poposunu kaldırıp karışamayacak hale gelir, hoş 20 yıllık sıkıntı dolu hayattan sonra sende gençlik dirilik de kalmaz kıskanılcak kadar. 20 sene dişini sık, buna değer, çünkü adamın parası var. Devir ehonomi devri.

Sildim ama sonuçta hala üzüntüm var ve ben kaç sene dayandım. Yorumda diyorki böyle birşey dese direk silerim yani 6 seneyi tek bişey için silebiliyor ilişki için hiç mi fedakarlık yok yarın bir gün oda eşinden isteyebilir bir fedakarlık
Ya olayın hala askılı giymek/giymemek olduğunu zannediyorsun. Taşa söylesek anlamıştı da sen anlamadın .

ya yukarıda benim gibi düşünen insanlarda var A anayimbenanaa nın yorumu mesela. tek anlamayan ben miyim.
Ee napalim şimdi, sende öyle düşün o zaman. Yukarıdaki insanlar camdan atlasa sende mi atlayacaksin 🤣 seven insan kıskanır, seven insan sevdiği başkasına gidince gider onu öldürür falan bunun sonu yok.

Ee napalim şimdi, sende öyle düşün o zaman. Yukarıdaki insanlar camdan atlasa sende mi atlayacaksin 🤣 seven insan kıskanır, seven insan sevdiği başkasına gidince gider onu öldürür falan bunun sonu yok.
genel bir doğru vardır diye düşünüyorum

Back
X