Evlenince askılı giyemezsin diyor?

xBeyazkugux

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2022
67
8
8
4 5 ay sonra nişanlancaz 1 yıl sonrada düğün var ve benim evlenince ip askılı şeyler giymemi istemiyor bunuda belirtti 6 yıldır beraberiz.Giyemezsin deyince bende ayrıldım bitirdim ilişkiyi sonra sensiz yapamıyorum deyip giymemi kabul edip geldi ama her giydiğimde kendini zor tuttuğunu sinir olduğunu biliyorum.Geçen tekrar konusu açıldı ve istemiyorum ben eşimi dışarı o şekilde çıkaramam etrafı erkekleri biliyorum dedi giyeceksen kalın askı olup gerdanin baya kapalı olan askililari giy dedi giymesen ölmezsin bi bez parçası için değer mi falan diyor ama ben giymezsem asla yapamam bu konuda ne yapacağımı bilemiyorum çok çaresiz kaldım seviyorumda. Sizce ben mi abartıyorum yoksa bunu her kız evlendiğinde kızlar giyimini düzeltip askılı şeyler giymiyorlarmı lütfen bi akıl verin

Abartmayın bile bile ölüme gitmeyin herkesin annesi babası ben eskiden eşimi döverdim diyor sonradan pişman olmuş hepsi kim kimi öldürmüş hani. Savunmuyorlar ama dedemde babaannemi dövermiş yaşlanınca yapmamış ama hep çok sevmiş bir an bile boşanmayı düşünmemiş gönlünü almayı bilmiş her seferinde
Şimdi anlaşıldı. Herkesin birbirini döven anne babası yok,siz ailenizde öyle görmüşsünüz ondan normal karşılıyorsunuz. İnsan aileden gördüğüyle yaşar neticede sizi suçlamıyorum ama herkes böyle birbirini gençlikte dövüp de sonradan sevgi pıtırcığı olmaz olamaz. Benim babam annemi dövecek he,el birliğiyle atarız sokağa öyle babayı. Olmaz olsun.

Siz de ne olursa olsun fiziksel/psikolojik şiddeti normalleştirmeyin.

Abartmayın bile bile ölüme gitmeyin herkesin annesi babası ben eskiden eşimi döverdim diyor sonradan pişman olmuş hepsi kim kimi öldürmüş hani. Savunmuyorlar ama dedemde babaannemi dövermiş yaşlanınca yapmamış ama hep çok sevmiş bir an bile boşanmayı düşünmemiş gönlünü almayı bilmiş her seferinde
Aaa iyi o zaman, siz de dayanın canım biraz. Ne de olsa yaşlanınca pişman olacak. İnsan seviyorsa dayanır, pişman olmasını bekler.

Bu okul zamanı bir kere oldu sinirle sonra bir daha yaşanmadı
Annemle babam 30 senelik evli, babam annemi hiç tekmelemedi, inanır mısın?
Benim de 6 aylık bir ilişkim var. Zor kadınımdır, kaprisim, nazım, sinirim bitmez. Aralıklarla arıza çıkarırım. Ama adam bir kere bile yerde tekmelemedi. Hatta daha sesini bile yükseltmedi bana. İşte eğitimli, görgülü adamın hali başka oluyor.
Ha bu arada saçım da sapsarı, kan kırmızısı ruj da sürerim, dar kotlar, dekolteler vs. giyerim. Hatta benimki kırmızı ojeye bayılır, el ayak takım sür diye direktif verir. :KK53: Güzelliğine güzellik katıyormuş. Dur hemen ayrılayım adamdan, oje için beni tekmelemiyor sonuçta, sevmiyor demek ki. :110:

Şimdi anlaşıldı. Herkesin birbirini döven anne babası yok,siz ailenizde öyle görmüşsünüz ondan normal karşılıyorsunuz. İnsan aileden gördüğüyle yaşar neticede sizi suçlamıyorum ama herkes böyle birbirini gençlikte dövüp de sonradan sevgi pıtırcığı olmaz olamaz. Benim babam annemi dövecek he,el birliğiyle atarız sokağa öyle babayı. Olmaz olsun.

Siz de ne olursa olsun fiziksel/psikolojik şiddeti normalleştirmeyin.
Babam ile annem için olmadı bu durum ama eskiler hep söylüyor normalleştirmiyorum ben onda gördüğüm hiç bi davranışı kendi ailemde görmedim

Son düzenleyen: Moderatör:
Annemle babam 30 senelik evli, babam annemi hiç tekmelemedi, inanır mısın?
Benim de 6 aylık bir ilişkim var. Zor kadınımdır, kaprisim, nazım, sinirim bitmez. Aralıklarla arıza çıkarırım. Ama adam bir kere bile yerde tekmelemedi. Hatta daha sesini bile yükseltmedi bana. İşte eğitimli, görgülü adamın hali başka oluyor.
Ha bu arada saçım da sapsarı, kan kırmızısı ruj da sürerim, dar kotlar, dekolteler vs. giyerim. Hatta benimki kırmızı ojeye bayılır, el ayak takım sür diye direktif verir. :KK53: Güzelliğine güzellik katıyormuş. Dur hemen ayrılayım adamdan, oje için beni tekmelemiyor sonuçta, sevmiyor demek ki. :110:
Seninki dışarıya servis ediyor seni
El ayak takım sür dekolte giy diye

Yeminle kocamdan sogudum. Ne erkekler var yerlerde tekmeleyip gonul alan. Bu irmik bizim alicilarin ayariyla cok pis oynuyor. En sonunda hepimizin yuvasini yikacak 🤣
Çok ilginç ya. Bunu kabullenmesi, normal bir şeymiş gibi dile getirmesi falan. Değişik.

Dış görünüşü beğenmek kötü bir şey değildir. Tabi ki ona güzel görünmemi seviyor, ben de onu beğeniyorum. Bu dışarı servis etmek değil.
Bu arada seninki seni hiç ama hiç sevmiyor. Kemiklerini kırmış baksana, insan sevdiğine kıyar mı hiç? Benimki elimi bir yere çarpsam, tutar öpücük kondurur. Seninki de senin kolunu sıkıp morartıyor. Acaba hangimiz seviliyoruz? Cevap ortada.

irmikhelvasi anlıyorum sevdiğiniz için hala umutla oldurmaya çalıştığınız erkek arkadaşınız yüzünden böyle yazıyorsunuz ama lütfen şiddetle alakalı yazarken biraz özenli yazın, kim kimi öldürmüş mü?
Siz hiç mi haber okumuyorsunuz, hiç mi tv izlemiyorsunuz?
Anneanneniz boşanmaya kalksaydı sonuç farklı olabilirdi, katlanmayı seçti diye eşi tarafından öldürülmemiş olması lütuf değildir, bizim üyelerimizden biri dahi eşi tarafından öldürüldü o yüzden rica edeceğim dövüyordu ama gönlünü de alıyordu diye şiddeti tatlı bir şey gibi yazmayın, insan evdeki evciline bile vurmazken bir insanın diğerine vurması kabul edilemez, erkek arkadaşınız sizi yerlerde sürükledi diye seviyor olabilirsiniz ama herkes yerlerde sürüklenmekten hoşlanmaz.

Askılı giymek ya da giymemek bence önemsiz. Ama önemli olan sizin giyinme kararınıza müdahil olması. Herkesin kendi aklı kendine. kendine yakıştırdığı şey kendi giyer. Bu konuda karışılması yanlış. Askılı giymezsen ölmezsin. Çarşaf giysem de ölmezsin. Sokağa çıkmazsan da ölmezsin mesela. Kendisi de her gece evde durur hiç dışarı çıkmazsa ölmez. Ev işlerinin hepsini yaparsa ölmez

Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötekdir demiş Ziya Paşa. Ama ya kötekle de uslanmayana ne edeceğiz? :olamaz:

Ayy kızlar alın beni buradan, B Bihterinpekisi ben de uçuşa geçiyorum artık.
Sen bu hayatı hak ediyorsun. Valla bak başına ne gelirse hak ediyorsun. Ye dayağını otur kocişinle.

Bu arada iğrenç bir üslubun var.
Ben hiç değilse elin adamının dayağını yiyerek senelerimi çürütmedim. Hak ettiğim gibi iyi bir adamlayım, senin aksine yani. Bu kafayla da asla hak etmeyeceksin medeni ve iyi birini. Layık olduğunu yaşıyorsun yani. Sana ancak kolunu bacağını morartıp tekmeleyen biri yakışır. Ama sevin, "dışarı servis edilmeyeceksin". Bunla avun ve fanusunda yaşa.

Siz nasıl bir vakasınız? Ben de giyinirim, sürüp sürüştürürüm, eşim karım diye sıkıca sarılır. Nerede ne giyeceğimi de bilirim. Kimse kimseyi dışarı servis etmiyor, kadınına güveniyor, kadınının seçimlerine saygı duyuyor. Her sağlıklı ilişkide olması gerektiği gibi, yani sizin bu zihniyetle algılamanız imkânsız.

Arkadaşlar neyin uğraşını veriyorsunuz? Özgürlük, birey olmak, kendine saygı duymak falan bunlar herkesin rağbet ettiği şeyler değil ki. Bazısı gerçekten güdülmek istiyor, o kolayına geliyor. Tek başına yaşamak, kendi kararlarını vermek, sorumluluk almak ölüm gibi bir şey böylesine. Keşke evlense rahat etse ama onu da gözü kesmiyor öyle bir mıymıntılık. Yazık cidden böyle hayat zor.

Back
X