- 17 Haziran 2022
- 67
- 8
- 8
- Konu Sahibi xBeyazkugux
-
Sizin eskiler söylüyor olabilir. Ben kendi ailemde duymadım. Zaten mantıken nesilden nesile aktarılan bir yanlış bu. Siz de gayet normal görerek anlatıyorsunuz,dedeniz hep sevmiş ama hep dövmüş,neymiş efendim gönlünü almayı bilmiş(!)Babam ile annem için olmadı bu durum ama eskiler hep söylüyor normalleştirmiyorum ben onda gördüğüm hiç bi davranışı kendi ailemde görmedim
Üşenmese evlenip dayağı yiyecek ama ona bile üşeniyor ki ahahahah. Kendine faydası yok daha, mıymıymıy geziniyor ortalıkta . Yazık.Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötekdir demiş Ziya Paşa. Ama ya kötekle de uslanmayana ne edeceğiz?
Ayy kızlar alın beni buradan, @Bihterinpekisi ben de uçuşa geçiyorum artık.
Sen bu hayatı hak ediyorsun. Valla bak başına ne gelirse hak ediyorsun. Ye dayağını otur kocişinle.
Valla evlense, kararlı olsa ona bile saygı duyacağım Katip. Ama hem adamdan baskısı yüzünden ayrılıyor hem de daha adamın fikirlerini, yaptıklarını savunuyor.Üşenmese evlenip dayağı yiyecek ama ona bile üşeniyor ki ahahahah. Kendine faydası yok daha, mıymıymıy geziniyor ortalıkta . Yazık.
Acı olan bir kadının başka kadınların giyimini af buyurun kendi tabiriyle dışarı servis edilmek gibi görmesi, yarın öbür gün evlenecek kız veya erkek çocukları olacak, çocuklarını bu akılla büyütecek ve biz bu yüzyılda bazı eski insanların insanlık dışı düşünceleri nasıl olur da hala devam eder diye düşüneceğiz, hep diyorum valla bazen erkeklere kızamıyorum çünkü kadına değer vermeyi öğretmeden büyütülen erkek çocuklarının, ezilerek ayıpla günahla büyütülen kız çocuklarının sorumlusu kadınlardır.Arkadaşlar neyin uğraşını veriyorsunuz? Özgürlük, birey olmak, kendine saygı duymak falan bunlar herkesin rağbet ettiği şeyler değil ki. Bazısı gerçekten güdülmek istiyor, o kolayına geliyor. Tek başına yaşamak, kendi kararlarını vermek, sorumluluk almak ölüm gibi bir şey böylesine. Keşke evlense rahat etse ama onu da gözü kesmiyor öyle bir mıymıntılık. Yazık cidden böyle hayat zor.
Seninki dışarıya servis ediyor seni
El ayak takım sür dekolte giy diye
Acı olan bir kadının başka kadınların giyimini af buyurun kendi tabiriyle dışarı servis edilmek gibi görmesi, yarın öbür gün evlenecek kız veya erkek çocukları olacak, çocuklarını bu akılla büyütecek ve biz bu yüzyılda bazı eski insanların insanlık dışı düşünceleri nasıl olur da hala devam eder diye düşüneceğiz, hep diyorum valla bazen erkeklere kızamıyorum çünkü kadına değer vermeyi öğretmeden büyütülen erkek çocuklarının, ezilerek ayıpla günahla büyütülen kız çocuklarının sorumlusu kadınlardır.
Kadın değişmezse hiçbir şey değişmiyor ne yazık ki.
Evet kesinlikle kadın: https://www.kadinlarkulubu.com/uyeler/irmikhelvasi.1079971/#profile-post-413864Mune bu arkadas kesin olarak kadin mi? Bir kadinin sunlari yazacagina ben ihtimal vermiyorum. Eski konularini da biliyorum ve dunden beri evirip cevirip ne olacak sanki askili giymeyince diyor. Bu boyle birinden kurtulmus birinin yazacagi seyler degil. Is dayagi normallestirmeye kadar geldi.
İşte herkesi kendileri gibi aklını fikrini kullanmayan, güdülme ile yaşayan, erkeğin korumasına yönlendirmesine ihtiyacı olan varlıklar sandıkları için akılları bu kadar basıyor, aklı hafsalası almıyor bir kadının özgür iradesi olduğunu, bir kadının kendini gayet koruyabileceğini, erkeğin gölgesi olmadan yaşayabileceğini. Patatesin soğanın kilosu olmuş 10 lira, bu kadın yıllarca alıştı tabi birinin sponsor olmasına, altına arabayı çekti çünkü adam sayesinde tatili , giyimi , yemeği bedavaya getirdi. Kendi masrafı hallolunca ailesini de geçindirdi, adı ben 5 yıldır çalıştım ailemi geçindirdim arabamı aldım olduAcı olan bir kadının başka kadınların giyimini af buyurun kendi tabiriyle dışarı servis edilmek gibi görmesi, yarın öbür gün evlenecek kız veya erkek çocukları olacak, çocuklarını bu akılla büyütecek ve biz bu yüzyılda bazı eski insanların insanlık dışı düşünceleri nasıl olur da hala devam eder diye düşüneceğiz, hep diyorum valla bazen erkeklere kızamıyorum çünkü kadına değer vermeyi öğretmeden büyütülen erkek çocuklarının, ezilerek ayıpla günahla büyütülen kız çocuklarının sorumlusu kadınlardır.
Kadın değişmezse hiçbir şey değişmiyor ne yazık ki.
Ne kadar terbiyesiz birisi ya. Utanıyorum bu devirde böyle kadınların varlığından. Yerde tekmelenmekten düşünme yetini kaybetmişsin İsaura.Seninki dışarıya servis ediyor seni
El ayak takım sür dekolte giy diye
Maalesef var böyle kadınlar, hem de çok. Kadın ama kadın olduğunun farkında değil, eril dille konuşuyor. Küçüklükten itibaren beyni yıkanmış içinde yaşadığı ataerkil toplum tarafından. Eğitim de almadıysa, o çevreden uzaklaşacak imkânı yoksa, zekası da belli bir seviyedeyse ne yazık ki bir noktadan sonra bu düşünce sisteminden çıkmaları pek mümkün olmuyor.Mune bu arkadas kesin olarak kadin mi? Bir kadinin sunlari yazacagina ben ihtimal vermiyorum. Eski konularini da biliyorum ve dunden beri evirip cevirip ne olacak sanki askili giymeyince diyor. Bu boyle birinden kurtulmus birinin yazacagi seyler degil. Is dayagi normallestirmeye kadar geldi.
Aslında o kadar berbat bir yapıdan gelmiyor, ailesi çevresi normal insanlar, ninesi yaşamış en son böyle şeyleri, kendisine dur diyen müdahale eden olmamış rahat yaşamış. Yani kendi istiyor o kafaya girmeyi, çünkü hayat çok zor biliyon mu, kıytırık bir ütü masası 600 TL olmuş be. Hüff.Maalesef var böyle kadınlar, hem de çok. Kadın ama kadın olduğunun farkında değil, eril dille konuşuyor. Küçüklükten itibaren beyni yıkanmış içinde yaşadığı ataerkil toplum tarafından. Eğitim de almadıysa, o çevreden uzaklaşacak imkânı yoksa, zekası da belli bir seviyedeyse ne yazık ki bir noktadan sonra bu düşünce sisteminden çıkmaları pek mümkün olmuyor.
Söz konusu kişiyi tanımıyorum, sadece o yorumuna bakarak genel bir tanımlama yaptım. Ataerkil ve baskıcı bir aileden gelmiyorsa o zaman kesin zekâsında ya da akıl sağlığında bir problem varAslında o kadar berbat bir yapıdan gelmiyor, ailesi çevresi normal insanlar, ninesi yaşamış en son böyle şeyleri, kendisine dur diyen müdahale eden olmamış rahat yaşamış. Yani kendi istiyor o kafaya girmeyi, çünkü hayat çok zor biliyon mu, kıytırık bir ütü masası 600 TL olmuş be. Hüff.
Mesele bir askılı olmadığı için siliyorum. Askılı ile başlayıp kısıtlayacağı çok şeyi olacağı için, kıskanç biri ile ömrünü çüreteceğin için, sapıklığın kıyafette değil kafada olduğunu bilmeyen birine laf anlatamayacağımı bildiğim için, beni olduğum gibi kabul etmek yerine değiştirmeye çalıştığı için siliyorum evet :)Bir askılı için mi direk siliyorsunuz bunca seneyi
Sponsorluk yani mesele. Şimdi anlaşılır oldu bir kadının nasıl olup da bütün bunları normallestirebilecegi.Aslında o kadar berbat bir yapıdan gelmiyor, ailesi çevresi normal insanlar, ninesi yaşamış en son böyle şeyleri, kendisine dur diyen müdahale eden olmamış rahat yaşamış. Yani kendi istiyor o kafaya girmeyi, çünkü hayat çok zor biliyon mu, kıytırık bir ütü masası 600 TL olmuş be. Hüff.
Sevgili Mune, böyle bir söz hakkım olmadığını biliyorum ancak bu konuyu kapatmanız mümkün mü acaba? Şahsen ben bu konuyu bu sitede var olan en düşük ve maalesef insanların pis düşüncelerin en rahat gösterdikleri yerlerden biri olduğunu düşünüyorum. Üstünden aylar geçti ama arka sayfalarda tecavüz ile alakalı korkunç yorumlar hâlâ duruyor.Evet kesinlikle kadın: https://www.kadinlarkulubu.com/uyeler/irmikhelvasi.1079971/#profile-post-413864
Ben ihtimal veriyorum zira bazı kadınlar maalesef birey olduklarının farkında değil, kadın korunmaya muhtaç namusuna ahlakına sahip çıkamayacak kadar aciz, ehlileştirilmesi gereken bir canlı sanıyorlar ne yazık ki.
Kadın ve erkek olmaktan önce insan olduğumuzu, her insanın temel ve hak özgürlükleri olduğunu anlamıyorlar.
Guzel soru :) düşündüm evet hala da düşünüyorum, benim hikaye daha farklı ve benim psikolojim de çok farklı, ben yandım bu ateşte bari bu şekilde olanlar , benim psikolojiye düşmeden yol yakınken dönsün, çünkü bir kişi ne ise o dur ve asla değişmezSiz boşanmayı düşünmediniz mi
Niye kendini değiştirsin ki bir erkek için.. Eger istediği başka türlüsü ise o karakterde ve yapıda birini bulmalı.Neyin inadi giyinmesen olmezsin dimi hem giyinmemen daha dogru senden kapanmani istemiyor degil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?