- 17 Haziran 2022
- 67
- 8
- 8
- Konu Sahibi xBeyazkugux
-
Giymek giymemek benim için önemli değil, hatta plajda değilsem ip askılı şeyler de giymem ama karşımdaki erkek böyle dese anında soğurum. Bakış açısı, kısıtlayıcılığı vs çok kötü. Ben de ayrılırdım.Benim ailemde giyimime karışmaz asla ama bu kıyafet meselesine takmış durumda sinir oluyorum ayrıldım böyle yaptığı için ben giyecem dedim kabul et yada etme dedim
Ben bana gore soyledim tabi ki.Neye doğru kime doğru ? Kişi giyiyor ise ona doğrudur.
Barışıp evlenir bence.Elbise etek olsa karışabilir yani? Kafa olarak benziyorsunuz aslında.
Kendi sağda solda kadın görünce bakan erkekler genelde böyle tavır sergiliyor bu arada.Eşine o tarz kıyafetleri giydiren kişileri gavat olarak görüyor
Bende nefret ederim ve iğrenç söylemleri var gerçektenKime göre düzgün ya!!!En nefret ettiğim söylem.Uzaklaşın.
Size göre işte o. Giyen kişiye göre doğru ise doğruydu yanlıştı denilmez.Ben bana gore soyledim tabi ki.
25 yaşında mısınız ? 19 yaşında başlanılan ilişki zaten ne kadar doğru olabilir ? Üzmeyin kendinizi.Basta böyle görüp beğenirler sonra değiştirmeye çalışır allahın belaları essek gibi kabul edecek etmiyorsa heba ederim 6 yılımı valla hiç acımam
Tanimiyorsan bir yorumla bu sekilde yorum yapamazsinEvet çok iyi tanımıyordum bütün konularının içeriği "bir gün benim de sevgilim olur mu sizce" olduğu için ama az önceki yorumun kafamdaki soru işaretlerini epey azalttı.
Evet 25 yaşındayım25 yaşında mısınız ? 19 yaşında başlanılan ilişki zaten ne kadar doğru olabilir ? Üzmeyin kendinizi.
sorunlu bir bey ozaman kendisi. uzgunum. herkesin kendi dusuncesi ancak -esinin o sekilde giyinmesine musade edeeiyor- kelimesi bile bence onur kirici. neden bir es diger esden izin almali ki giyim kusam konusunda. siz bilirsiniz tabi. hayat sizin hayatiniz.Eşine o tarz kıyafetleri giydiren kişileri gavat olarak görüyor
Bence kabul etse bile barışma, zihniyeti pis çünkü.Basta böyle görüp beğenirler sonra değiştirmeye çalışır allahın belaları essek gibi kabul edecek etmiyorsa heba ederim 6 yılımı valla hiç acımam
Kabul etmek zorunda etmiyorsa bitiririm zaten çünkü bu şekilde evlilik zaten yürümezsorunlu bir bey ozaman kendisi. uzgunum. herkesin kendi dusuncesi ancak -esinin o sekilde giyinmesine musade edeeiyor- kelimesi bile bence onur kirici. neden bir es diger esden izin almali ki giyim kusam konusunda. siz bilirsiniz tabi. hayat sizin hayatiniz.
Tavrın doğru bozma erkekleri bilmiyor kendini biliyor kendi her askılı giyene ne iğrenç düşünceyle nasıl bir gözle bakıyosa artık sana da öyle bakılacak zannediyor4 5 ay sonra nişanlancaz 1 yıl sonrada düğün var ve benim evlenince ip askılı şeyler giymemi istemiyor bunuda belirtti 6 yıldır beraberiz.Giyemezsin deyince bende ayrıldım bitirdim ilişkiyi sonra sensiz yapamıyorum deyip giymemi kabul edip geldi ama her giydiğimde kendini zor tuttuğunu sinir olduğunu biliyorum.Geçen tekrar konusu açıldı ve istemiyorum ben eşimi dışarı o şekilde çıkaramam etrafı erkekleri biliyorum dedi giyeceksen kalın askı olup gerdanin baya kapalı olan askililari giy dedi giymesen ölmezsin bi bez parçası için değer mi falan diyor ama ben giymezsem asla yapamam bu konuda ne yapacağımı bilemiyorum çok çaresiz kaldım seviyorumda. Sizce ben mi abartıyorum yoksa bunu her kız evlendiğinde kızlar giyimini düzeltip askılı şeyler giymiyorlarmı lütfen bi akıl verin
tirecejaen eger evlenmeden once bitir. cunku evlenince bitirmek daha zorKabul etmek zorunda etmiyorsa bitiririm zaten çünkü bu şekilde evlilik zaten yürümez
bir an ne diyor acaba dedimÇok seviyorsan sevgi herşeyi çözer. İp askılı giyme, ne isterse yap, bir dediğini iki etme, sevgi kolay kolay bulunmuyor. Sakın kaybetme. Hemen git özür dile, sen ne dersen o olacak de. (BU YAZI BİR İRONİDİR)
Sevgilisi giyiniyormus ama ?Eşine o tarz kıyafetleri giydiren kişileri gavat olarak görüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?