• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenince askılı giyemezsin diyor?

xBeyazkugux

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2022
67
8
8
4 5 ay sonra nişanlancaz 1 yıl sonrada düğün var ve benim evlenince ip askılı şeyler giymemi istemiyor bunuda belirtti 6 yıldır beraberiz.Giyemezsin deyince bende ayrıldım bitirdim ilişkiyi sonra sensiz yapamıyorum deyip giymemi kabul edip geldi ama her giydiğimde kendini zor tuttuğunu sinir olduğunu biliyorum.Geçen tekrar konusu açıldı ve istemiyorum ben eşimi dışarı o şekilde çıkaramam etrafı erkekleri biliyorum dedi giyeceksen kalın askı olup gerdanin baya kapalı olan askililari giy dedi giymesen ölmezsin bi bez parçası için değer mi falan diyor ama ben giymezsem asla yapamam bu konuda ne yapacağımı bilemiyorum çok çaresiz kaldım seviyorumda. Sizce ben mi abartıyorum yoksa bunu her kız evlendiğinde kızlar giyimini düzeltip askılı şeyler giymiyorlarmı lütfen bi akıl verin

Seni dışarıdaki erkeklerden kıskandığı için giyme diyor bunun kötü tarafını görmedim hiç bir erkek istemez kadınını açık giyinmesini çünkü dışarıda manyak sapık çok
O sokaktaki sapıkların hepsi kendi karısının kızının kıyafetine karışanlardan oluşuyor.

4 5 ay sonra nişanlancaz 1 yıl sonrada düğün var ve benim evlenince ip askılı şeyler giymemi istemiyor bunuda belirtti 6 yıldır beraberiz.Giyemezsin deyince bende ayrıldım bitirdim ilişkiyi sonra sensiz yapamıyorum deyip giymemi kabul edip geldi ama her giydiğimde kendini zor tuttuğunu sinir olduğunu biliyorum.Geçen tekrar konusu açıldı ve istemiyorum ben eşimi dışarı o şekilde çıkaramam etrafı erkekleri biliyorum dedi giyeceksen kalın askı olup gerdanin baya kapalı olan askililari giy dedi giymesen ölmezsin bi bez parçası için değer mi falan diyor ama ben giymezsem asla yapamam bu konuda ne yapacağımı bilemiyorum çok çaresiz kaldım seviyorumda. Sizce ben mi abartıyorum yoksa bunu her kız evlendiğinde kızlar giyimini düzeltip askılı şeyler giymiyorlarmı lütfen bi akıl verin

6 yildir tanisiyorsunuz ve 4.5 ay sonra nisaniniz var ve siz erkek arkadasinizi yeni tanidiniz. Anliyorum 🙄 siz bu 6 yilda neler konustunuz ve evlenmeye nasil karar verdiniz?

Abartiyor muyum diye sormaniz zaten sizin erkek arkadasiniza uyum gostereceginizi gosteriyor.

Oysa bu caresiz kalinacak bir konu degil. Size uymuyorsa ayrilirsiniz biter. Yani bu tip seyler akila vermekle olacak seyler degil ama siz muhtemelen erkek arkadasinizi nasil ikna edeceginize dair bir akil ariyorsunuz. Ne diyelim mutluluklar.

olay sadece askılı giymek gibi gözükse de
EVVlendıgınızde fazlasını yaşayacaksınız.
Bu tarz giyime karşı olan biri
Kesinlikle sonrası için istemez.
Çünkü düşünce tarzı bu .

Bu yüzden tartışsanız ve " tamam karışmayacağım " deze bile inanmayın.
Çünkü değişmeyecek.

Birbirinize uymuyorsunuz evlenip hayatını kararmayın

6 yildir tanisiyorsunuz ve 4.5 ay sonra nisaniniz var ve siz erkek arkadasinizi yeni tanidiniz. Anliyorum 🙄 siz bu 6 yilda neler konustunuz ve evlenmeye nasil karar verdiniz?

Abartiyor muyum diye sormaniz zaten sizin erkek arkadasiniza uyum gostereceginizi gosteriyor.

Oysa bu caresiz kalinacak bir konu degil. Size uymuyorsa ayrilirsiniz biter. Yani bu tip seyler akila vermekle olacak seyler degil ama siz muhtemelen erkek arkadasinizi nasil ikna edeceginize dair bir akil ariyorsunuz. Ne diyelim mutluluklar.
Adam kendine özgü değer yargıları gereğince sevgilisi olan konu sahibinin askılı giymesini önemsememiş. En nihayetinde "karısı " değil, hepi topu sevgili. Evlenmeye karar verilince bön govot moyom diye tribe giriyor tabi.

Siz bir karar verin hem sevgiliden hem askılı dan vazgeçmiyorsunuz. Teraziye koyun hangisi ağır sa ona karar verin. Ama muhafazakar kesimle muhafazakar olmayanlar anlaşamıyor pek, bunu bilin . Yinede demeden edemeyeceğim kalın askı ile ince askılı arasında çok mu fark var ki onu giy diyo

Seni dışarıdaki erkeklerden kıskandığı için giyme diyor bunun kötü tarafını görmedim hiç bir erkek istemez kadınını açık giyinmesini çünkü dışarıda manyak sapık çok

Siz her erkegi taniyor musunuz ki? Yerine gore giyinmek diye bir sey vardir hic duydunuz mu? Bunun kararini siz tek basiniza veremiyor musunuz? Disarida kotu insanda cok ama hepimiz cikiyoruz. Bizler eslerimiz sayesinde hayatta kalmiyoruz ama sizi bilemem tabi.

Adam haklı ..

Ama evlendikten sonra gavat olunuyor, kimya değişime uğruyor. Nikahta keramet var derdi eskiler de bu nikah nasıl bir nikahla gavatlık var. Kutsal imza
Yooo, askılı ve şort giyen kadınlara öküz gibi bakmaya devam ediliyor. :D Bu zihniyet için anası bacısı karısı kızı dışında bütün kadınlar kendilerince değersiz.

Yooo, askılı ve şort giyen kadınlara öküz gibi bakmaya devam ediliyor. :KK70: Bu zihniyet için anası bacısı karısı kızı dışında bütün kadınlar kendilerince değersiz.
İşte anne bacısı karışı kızı dışındakilerin kocası gavat. Zihniyetinden öptüklerim. Bu defa sakinim, ılımlıyım banlanmayacağım 😂

Kendi ip askılı kadın görünce popişi başı ayrı mı oynuyormuş da erkek milletini biliyormuş. Hadi canım oradan. Kişi kendinden bilir işi.
Yahu işte nişanlısı biliyor işi.
Bir çift gözü olduğu halde aynı anda 10 kadına baktığı günleri hatırladı zaar🤣

Back
X