Evlenince azalan arkadaşlıklar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eğitimciymişsiniz inşallah çocukların sınav kağıdını da böyle yarım yamalak okumuyorsunuzdur
Şimdi geçin sınav kağıdını falan. Bakış açınızla ilgili yalnız ben değil, birçok arkadaş aynı fikirde. Çizdiğiniz imaj bu ne yazık ki. Ben ciddiyim, bu zihniyeti değiştirebilirseniz her anlamda rahat edersiniz. Her evli kaynana derdinden, her bekar da toksik ilişkilerinden bahsetmiyor. Hani belki denk gelir, kafanızın uyuşabileceği insanları bekar diye elemeyin.

Şimdi geçin sınav kağıdını falan. Bakış açınızla ilgili yalnız ben değil, birçok arkadaş aynı fikirde. Çizdiğiniz imaj bu ne yazık ki. Ben ciddiyim, bu zihniyeti değiştirebilirseniz her anlamda rahat edersiniz. Her evli kaynana derdinden, her bekar da toksik ilişkilerinden bahsetmiyor. Hani belki denk gelir, kafanızın uyuşabileceği insanları bekar diye elemeyin.
Sorun değil en büyük derdi tüp bebek ve KVnin geline temizlik yaptırması olan bir forumda yargılanmayı doğal karşılıyorum

Sevgilisinden yeni ayrılmış arkadaşımın derdi varken gidip mutlu evliliğimi mi anlatayım?
Neden mutlu evlilikten başka anlatacak şey yok mu?
Benim bekar arkadaşlarım var. Evlendiğim 10 sene oldu biriyle bile de mesafe girmedi. Hala evime gelir giderler, dışarıya çıkarsa ararlar.
Siz bence evlenince değişengilllerdenmişsiniz.
Medeni durumla ilgisi yok çünkü arkadaşlığın

şu zihniyeti asla anlayamiyorum.
merak etmeyin bekarlar size ozenmez, onlarin cogu camasir suyunu eline almadan, elini suya sokmadan temiz evlerinde hazir yemek yiyorlar. sevgilileriyle de eve tikilip kalmak yerine mekan mekan gezip iclerindeki cinsel enerjiyi yeterince atamadiklari icin o cinsel gerilimle kose basinda öpüşüp, birbirlerini kıstırıp duruyorlar. fazla dertleri, sorumluluklari yok bos bos alisveris yapip erkek arkadaslarina sariyorlar
cok özeneceklerini sanmiyorum yani :))
Çok iyimsersin maaşallah😂

Evliyim de evliyim. Söylemiş miydim evliyim ben. Ben evliyim.
Hadi temizlik yaptıran kaynanacılar tamam da tüp bebekle anne olmaya çabalayan kadınların derdini gömmesi gerçekten takdire şayan, aşırı vizyoner bir bakış açısı. Birkaç sene sonra küçümsediği o dert dönüp dolaşıp kendisini bulmaz umarım.

Neden mutlu evlilikten başka anlatacak şey yok mu?
Benim bekar arkadaşlarım var. Evlendiğim 10 sene oldu biriyle bile de mesafe girmedi. Hala evime gelir giderler, dışarıya çıkarsa ararlar.
Siz bence evlenince değişengilllerdenmişsiniz.
Medeni durumla ilgisi yok çünkü arkadaşlığın
Bekar arkadaşın anlattığı konuların yüzde 90 ilişki olması benim suçum mu? Durduk yere konuyu mu değiştireyim ağaçlar çiçek böcek mi diyeyim mesela? Sosyal medyada influencer takip etmekten insanlarla karşılıklı diyaloğu unutuyorsunuz

OK sen istedin diye saklarım evli olduğumu
Saklamaya gerek yok da evlenince bir şey de değişmiyor.
En yakın arkadaşım bekar. 40ız. Bu aralar canı sıkkın evlenmeye geç kaldım ya anne olamazsam korkuları var. Ona da diyorum çocuk garanti mi hepimiz yalnız kalacağız bir gün gelecek diye. Düzgün sohbet ettiğim için de her zaman yine gelir yanıma sohbet ederiz gayet.
Bu evlenince arkadaşım kalmadı diye ağlayanları asla anlamıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X