Eğitimciymişsiniz inşallah çocukların sınav kağıdını da böyle yarım yamalak okumuyorsunuzdurValla buradan bakınca hiç öyle görünmüyor. Medeni durumla problemi olan sizsiniz, ben değil.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eğitimciymişsiniz inşallah çocukların sınav kağıdını da böyle yarım yamalak okumuyorsunuzdurValla buradan bakınca hiç öyle görünmüyor. Medeni durumla problemi olan sizsiniz, ben değil.
Şimdi geçin sınav kağıdını falan. Bakış açınızla ilgili yalnız ben değil, birçok arkadaş aynı fikirde. Çizdiğiniz imaj bu ne yazık ki. Ben ciddiyim, bu zihniyeti değiştirebilirseniz her anlamda rahat edersiniz. Her evli kaynana derdinden, her bekar da toksik ilişkilerinden bahsetmiyor. Hani belki denk gelir, kafanızın uyuşabileceği insanları bekar diye elemeyin.Eğitimciymişsiniz inşallah çocukların sınav kağıdını da böyle yarım yamalak okumuyorsunuzdur
Sorun değil en büyük derdi tüp bebek ve KVnin geline temizlik yaptırması olan bir forumda yargılanmayı doğal karşılıyorumŞimdi geçin sınav kağıdını falan. Bakış açınızla ilgili yalnız ben değil, birçok arkadaş aynı fikirde. Çizdiğiniz imaj bu ne yazık ki. Ben ciddiyim, bu zihniyeti değiştirebilirseniz her anlamda rahat edersiniz. Her evli kaynana derdinden, her bekar da toksik ilişkilerinden bahsetmiyor. Hani belki denk gelir, kafanızın uyuşabileceği insanları bekar diye elemeyin.
Madem böyle vizyonsuz bir yer, sizin ne işiniz var burada?Sorun değil en büyük derdi tüp bebek ve KVnin geline temizlik yaptırması olan bir forumda yargılanmayı doğal karşılıyorum
Vizyon katmaya geldimMadem böyle vizyonsuz bir yer, sizin ne işiniz var burada?
Evliyim de evliyim. Söylemiş miydim evliyim ben. Ben evliyim.Madem böyle vizyonsuz bir yer, sizin ne işiniz var burada?
Vizyon katmaya geldim![]()
Şu cümleyi kuran biri için fazla imkansız ama olsun. Siz yine de deneyin.nispet yapar gibi evlilik hayatıyla ilgili konuşmak istemiyorum.
OK sen istedin diye saklarım evli olduğumuEvliyim de evliyim. Söylemiş miydim evliyim ben. Ben evliyim.
Cevaplamadan duramıyorsun galiba amma uzattınŞu cümleyi kuran biri için fazla imkansız ama olsun. Siz yine de deneyin.![]()
Vizyon almaya geldim evli bayan. Evlisin sen evlisin.OK sen istedin diye saklarım evli olduğumu
Evlıler baya alıngan davranmısAynen öyle yani bekar olan da benle mesafe koysa alınmam
Konu bambaşka yerlere gittiEvlıler baya alıngan davranmısevlenınce ben de mı alınacagım acaba
Neden mutlu evlilikten başka anlatacak şey yok mu?Sevgilisinden yeni ayrılmış arkadaşımın derdi varken gidip mutlu evliliğimi mi anlatayım?
Çok iyimsersin maaşallahşu zihniyeti asla anlayamiyorum.
merak etmeyin bekarlar size ozenmez, onlarin cogu camasir suyunu eline almadan, elini suya sokmadan temiz evlerinde hazir yemek yiyorlar. sevgilileriyle de eve tikilip kalmak yerine mekan mekan gezip iclerindeki cinsel enerjiyi yeterince atamadiklari icin o cinsel gerilimle kose basinda öpüşüp, birbirlerini kıstırıp duruyorlar. fazla dertleri, sorumluluklari yok bos bos alisveris yapip erkek arkadaslarina sariyorlar
cok özeneceklerini sanmiyorum yani :))
Hadi temizlik yaptıran kaynanacılar tamam da tüp bebekle anne olmaya çabalayan kadınların derdini gömmesi gerçekten takdire şayan, aşırı vizyoner bir bakış açısı. Birkaç sene sonra küçümsediği o dert dönüp dolaşıp kendisini bulmaz umarım.Evliyim de evliyim. Söylemiş miydim evliyim ben. Ben evliyim.
Başka konular açabilirsiniz.Sevgilisinden yeni ayrılmış arkadaşımın derdi varken gidip mutlu evliliğimi mi anlatayım?
Evlilerin alınacağı bir şey yok ki burada. Konu sahibi zaten evli arkadaş istiyor. Bizde sağlıklı ilişki kurabilecek bir insanın arkadaşlıklarının medeni hale bağlı olmaması gerektiğini söylüyoruz.Evlıler baya alıngan davranmısevlenınce ben de mı alınacagım acaba
Bekar arkadaşın anlattığı konuların yüzde 90 ilişki olması benim suçum mu? Durduk yere konuyu mu değiştireyim ağaçlar çiçek böcek mi diyeyim mesela? Sosyal medyada influencer takip etmekten insanlarla karşılıklı diyaloğu unutuyorsunuzNeden mutlu evlilikten başka anlatacak şey yok mu?
Benim bekar arkadaşlarım var. Evlendiğim 10 sene oldu biriyle bile de mesafe girmedi. Hala evime gelir giderler, dışarıya çıkarsa ararlar.
Siz bence evlenince değişengilllerdenmişsiniz.
Medeni durumla ilgisi yok çünkü arkadaşlığın
Saklamaya gerek yok da evlenince bir şey de değişmiyor.OK sen istedin diye saklarım evli olduğumu