evlenince degisecegini söyleyen sevgili

1eternity

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2017
14
3
16
kısaca anlatayım erkek arkadaşım bana şuan senin giyimine arkadaslarina disari cikmana karismiyorum cunku baban abin ailen var bana belki söz düşmez ama evlendigimizde daha farkli biri olucam tarzinda bi konusma yapti. Bende ona neden rol yapiyosun o zaman ben senin şu anki halini seviyorum evlendigimizde degisiceksin dedim.. Oda bana o zaman birbirimizden sorumlu olucaz daha farkli olucak tarzinda cevap verdi bu benim kafami cok kurcaliyo acikcasi suan bana pek karismaz ama evlendigimizde zorla tesetture bile sokabilir gibime geliyo ve korkuyorum acikcasi evlendiginde boyle bi durumla karsilasan var mi?

Yol yakınken dön derim... Şimdi sineye çekiyor, evlenince tependen inmeyecek... Her söylemeden ya da izinsiz gittiğin zaman bir ton kavga çıkacak, aynı şeyi kendisi yaptığı zaman " ben erkeğim, benle sen bir mıyız ?" Diyecek... Onu giyme bunu böyle yapma diyecek hatta iş " beni rezil ediyorsun'a " kadar gidecek.... Bu kafalar böyle çünkü... Değişmez ...

Evlenince Gerçek yüzü ortaya çıkacak ,bunun sinyalleri ni vermiş zaten.

Kabullenmek istemiyor sanız vazgeçin derim , evlilik basit bir durum değil çünkü .
Bir iki gün değil yıllarca aynı sorun ile baş etmek demek .

Herşeyi acık açık söyleyen erkek kadar büyük bir nimet yok, kafanı karıştıran ne açıkça diyo işte, sen şimdi kafanı kuma gömüp evlensen burda da bir dolu konu açsan başta ben bu konunu önüne getirir ne bekliyordun adam açıkça söylemiş işte derim

Hiç o toplara girme derim...

en azından dürüstmüş
senı duvara toslattıra dabılırdı yanı
neyle karsılasacagını bılıp ona gore karar verırsın ıste

Açıkça söylemiş. Kıyafetine karışılmasını istemiyosan ayrılırsın. Sırf lafını yememek için yine kısıtlar seni

Biri sevgilinize anlatsin bence birbirinden sorumlu olmak karsisindakin kiyafetine arkadasina gezmesine karismak degildir..
Yahu nasil kafa bunlar ne yiyip iicyorlar , nasil ailelerde yetisiyorlar ayyy ayyy

Şanslısınız ki bunları önceden söylemiş. Çoğu insan söylemez evlenir evlenmez baskılara başlar.
Evlilik karşılıklı hoş görü ve anlayışla yürür. Sorumluluk sizi emrine alması değildir.
Artık öğrendiniz biliyorsunuz. Ne yapacağım diye düşünmenin anlamı yok.
Yaşayacağınız durumlar belli. Ona göre karar verin artık.

baban abin ailen yanlış yapıyor da evlenince bu salak mı doğrusunu yapacakmış?
yol yakınken kaç. hiç durma bile bir saniye..

EEvlilik ne zaman ? QUOTE="1eternity, post: 51734411, member: 830388"]kısaca anlatayım erkek arkadaşım bana şuan senin giyimine arkadaslarina disari cikmana karismiyorum cunku baban abin ailen var bana belki söz düşmez ama evlendigimizde daha farkli biri olucam tarzinda bi konusma yapti. Bende ona neden rol yapiyosun o zaman ben senin şu anki halini seviyorum evlendigimizde degisiceksin dedim.. Oda bana o zaman birbirimizden sorumlu olucaz daha farkli olucak tarzinda cevap verdi bu benim kafami cok kurcaliyo acikcasi suan bana pek karismaz ama evlendigimizde zorla tesetture bile sokabilir gibime geliyo ve korkuyorum acikcasi evlendiginde boyle bi durumla karsilasan var mi?[/QUOTE]

Bence sen onu değil önce kendini tart, ileride bana bu şekilde davranacak adamla yapabilir miyim diye.
kafa karışacak birşey yok saklamamış söylemiş :)
bence aferin ona :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…