Evlenince Gerçek yüzü ortaya çıkacak ,bunun sinyalleri ni vermiş zaten.kısaca anlatayım erkek arkadaşım bana şuan senin giyimine arkadaslarina disari cikmana karismiyorum cunku baban abin ailen var bana belki söz düşmez ama evlendigimizde daha farkli biri olucam tarzinda bi konusma yapti. Bende ona neden rol yapiyosun o zaman ben senin şu anki halini seviyorum evlendigimizde degisiceksin dedim.. Oda bana o zaman birbirimizden sorumlu olucaz daha farkli olucak tarzinda cevap verdi bu benim kafami cok kurcaliyo acikcasi suan bana pek karismaz ama evlendigimizde zorla tesetture bile sokabilir gibime geliyo ve korkuyorum acikcasi evlendiginde boyle bi durumla karsilasan var mi?
Hiç o toplara girme derim...kısaca anlatayım erkek arkadaşım bana şuan senin giyimine arkadaslarina disari cikmana karismiyorum cunku baban abin ailen var bana belki söz düşmez ama evlendigimizde daha farkli biri olucam tarzinda bi konusma yapti. Bende ona neden rol yapiyosun o zaman ben senin şu anki halini seviyorum evlendigimizde degisiceksin dedim.. Oda bana o zaman birbirimizden sorumlu olucaz daha farkli olucak tarzinda cevap verdi bu benim kafami cok kurcaliyo acikcasi suan bana pek karismaz ama evlendigimizde zorla tesetture bile sokabilir gibime geliyo ve korkuyorum acikcasi evlendiginde boyle bi durumla karsilasan var mi?
Konuyu okudunuz mu?Asla degismez seni kandirmak icin yalan soyluyor
kısaca anlatayım erkek arkadaşım bana şuan senin giyimine arkadaslarina disari cikmana karismiyorum cunku baban abin ailen var bana belki söz düşmez ama evlendigimizde daha farkli biri olucam tarzinda bi konusma yapti. Bende ona neden rol yapiyosun o zaman ben senin şu anki halini seviyorum evlendigimizde degisiceksin dedim.. Oda bana o zaman birbirimizden sorumlu olucaz daha farkli olucak tarzinda cevap verdi bu benim kafami cok kurcaliyo acikcasi suan bana pek karismaz ama evlendigimizde zorla tesetture bile sokabilir gibime geliyo ve korkuyorum acikcasi evlendiginde boyle bi durumla karsilasan var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?