evlenince degisecegini söyleyen sevgili

Korkuyorsan kafanda bu endise vatsa

Korkuyorsan kafanda bu ciddi sorular varsa evlilik düşünmen çok sacma.

En azından dürüstmüş.

Ben çok bir kötü niyet sezemedim aslında neylere sinir olur netleri istemezmiş sorana bi

Partnerinizi tanıyan sizsiniz. Şuanki giyiminiz hakkında ne düşünüyor,ileride sizi çok bunaltır mı bunu ancak siz anlayabilirsiniz. Ancak ben burda bir art niyet göremiyorum. Zaten sadece bu konu yüzünden ilişkiyi bitirmek de olmaz. İlişkinin genelinde nasıl bir erkek?

Adam sinyal vermis iste.Benim esimde biz evlenirsek sunu istemem bunu istemem dedi.Dusundum bazi seylerden feragat edebilirim dedim.Ve ettim de amaaaa bazen bazi konularda asiriya kacmaya da basladi.Bence bir dusun derim.
Boyle soylemesi demek seni degistirmeye calisacagini gosterir.Bu da gercekten hos bir durum degil.

Karışmaya mı evleniyor anlamadım, o kadar sorumluluğu düşüneceğine sana karışma oran orantısı mı yapmış

Ben neye takıldım en çok biliyor musunuz? Adam diyor ki şimdi baban,abin var onlar karışır. Evlenince de ben. Çünkü bir kadının aklı yetmez ya ne giysin,nereye gitsin, gittiği yerden kaçta dönsün... illa erkek yönlendirmeli. Kafaya bak adamdaki. Arkana bakmadan uzaklaş. Böyle biriyle ömür geçmez
.belli ki kadınları kendi kendine karar veremeyen ve bir erkeğin himayesi altında olması gereken varlıklar olarak görüyor. Ben olsam böyle birinden direkt soğurdum. Oturup muhabbet bile etmedim. .Çünkü pencerelerimiz farklı. Bence sizin de farklı olmalı.

Ben neye takıldım en çok biliyor musunuz? Adam diyor ki şimdi baban,abin var onlar karışır. Evlenince de ben. Çünkü bir kadının aklı yetmez ya ne giysin,nereye gitsin, gittiği yerden kaçta dönsün... illa erkek yönlendirmeli. Kafaya bak adamdaki. Arkana bakmadan uzaklaş. Böyle biriyle ömür geçmez
.belli ki kadınları kendi kendine karar veremeyen ve bir erkeğin himayesi altında olması gereken varlıklar olarak görüyor. Ben olsam böyle birinden direkt soğurdum. Oturup muhabbet bile etmedim. .Çünkü pencerelerimiz farklı. Bence sizin de farklı olmalı.[/QUOTE]

+1

Mesela sen de diyeceksin ki benim babamla abim bana müdahale etmiyor, onlar bu halimden hoşnut ise sen kimsin, evleniyorsan tapumu mu aldın, böyle sevdin böyle kabulleneceksin. Değil mi? Öyle dersin inşallah...

Ben olsam birakirdim bu adami. Flört teklif ederken sizi öyle sevmiş evkendikten sonra neden değıştiriyo? Ayrıca böyle baskicı tiplerle olmaz. Evlendikten sonra da oraya gitme şununla takılma fln der iş çığrından çıkar

neyse en azından durust ...
bunu soylemese haberın olmayacak bıde evleneceksın ondan sonra omur boyu ızdırap
sen ne dedın pekı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…