• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenince Değişen Erkekler

HİÇ AMA HİÇBİR ÖZELLİĞİ DEĞİŞMEDİ:) 5 YILDIR NASIL TANIDI İSEM EVLENDIK 1 YIL OLDU HALA AYNI DEGISMEYECEK VE DAHA DA OLGUNLASACAK ..SEVGİLİ İKEN KASINTI YAPMACIK OLUYORLAR SONUC FARKLI ERKEK!!

imzayı atar atmaz değişti.
Artık konuşurken karşısındaki beni hiç düşünmüyor. Ağzına geleni söyleyen biri oldu. Huysuz nalet biri oldu.

her zaman derimki evlilik kumar işi.. nikah masasında zarı atıyorsun ve ne çıkacağını bekliyorsun... bizde atıyoz zarı az kaldı bakalım neler olacak...

Arkadaşlar merhaba ,
Eşleriniz evlenince değiştimi merak ettim :) yoksa bir tek benim ki mi değişti ?
Mesela özellikle şu olaydan sonra değişti diyebilir misiniz ?
Ne kadar süre sonra degisti iyi mi oldu kötü mü ?
Benimki mesela 1 sene sonra değişmeye başladı. sürekli tv izleyen biri oldu. hıı lafımı ara sıra dinler severim kendilerini ama eskisi kadar kibar nazik bir beyfendi yok artik :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benim eşim evlendiği adamın aynısı hiç değişmedi çok iyi anlayışlı yanımdan ayrılmaz ama hiçbir özel günümü kutlamaz kendisinin kini kutlatmaz bozulur falan acaip yani

Yakında 2 aylık evli olacağım ve hiç kıskanç olmayan eşim kıskanmaya başladı

İlişkimizin başında kıskançlık yapmayacağına sözler vermişti ama şimdi korkmaya başladım ben kıskançlığı sevgi göstergesi olarak kabul edenlerden değilim

Ben de seninle aynı görüşteyim yok kıskançlık sevgi göstergesiymiş yok güven eksikliğindemiş bunlara inanmıyorum acıkcası kıskançlık yobazlıktan geliyor bence biraz rahat ol bı acık goruslu olun canım kım karısının bır ortama gırınce dikkatleri üzerine toplamasını istemez ki gurur duymalı bence ben byle düşünüyorum valla

Back
X