- 27 Mart 2019
- 30.487
- 112.961
- 598
- Konu Sahibi ggg61ggg61
Değişmez değişir diye bir beklentiye girmeyin kendinizi yakarsınız
Hatta böyleleri daha beter olur
Hatta böyleleri daha beter olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkek arkadaşınız dürüstmüş en azından karakterini kamufle etmemiş olduğu gibi davranıp açık konuşmuş, evlenince değişen vardır belki ama bir elin parmaklarını geçmez, evlenince değişir, çocuk olunca değişir gibi sözlere itibar etmeyin.İleriye dönük ilerledim bir erkek arkadaşım var ikimizde 29 yaşındayız. Evin tek erkeği ve baskın bir karakter. Anne babası ayrı kardeşlerinin sorumluluğunu üstlenmiş. Evin reisi durumuna getirmişler onu.
Gelelim bize ailesinde kurduğu etkiyi bendede kurmaya calışıyor. Benim sözüm geçer. Çocuğum ilerde şunu yapamaz müsade etmem. Sakın karşımda durma. Bu gibi doğmamış çocuğa bile don biçiyoruz ve fikir çatışması. Zıt karakteriz. Herşeyin baskıyla olmayacağını bu durumun kişiyi yalana sürüklediğini söylüyorum. Yok sabit fikirli.
Bu durum bende soru işaretleri oluşturdu. Aranızda böyle keskin konuşup sonradan eşleri değişenler varmı?
Yumuşak kalplj gibi gorunenler katilaşiyor boyle konuşanlar daha beter olur. Bilemedim zorlar seni bu adamİleriye dönük ilerledim bir erkek arkadaşım var ikimizde 29 yaşındayız. Evin tek erkeği ve baskın bir karakter. Anne babası ayrı kardeşlerinin sorumluluğunu üstlenmiş. Evin reisi durumuna getirmişler onu.
Gelelim bize ailesinde kurduğu etkiyi bendede kurmaya calışıyor. Benim sözüm geçer. Çocuğum ilerde şunu yapamaz müsade etmem. Sakın karşımda durma. Bu gibi doğmamış çocuğa bile don biçiyoruz ve fikir çatışması. Zıt karakteriz. Herşeyin baskıyla olmayacağını bu durumun kişiyi yalana sürüklediğini söylüyorum. Yok sabit fikirli.
Bu durum bende soru işaretleri oluşturdu. Aranızda böyle keskin konuşup sonradan eşleri değişenler varmı?