• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenince düzelir mi? Ya da ne yapmalıyım?

Aloalo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2019
169
89
98
31
Merhaba, benimle evlenmeyi düşünen erkek arkadaşımla sürekli geçmiş konusunda kavga yaşıyoruz. Beni çok seviyor değer veriyor ama çok kıskanç biri. Eski sevgililerimi de çok kıskanıyor araştırıp durmuş. Uzun ilişkimde bazı şeyler yaşadım ilişkiye girmedim. Üni yıllarında çocuğun ara sıra evinde kaldım. Bunlar sürekli aklına geliyomuş ama ayrılmak da istemiyor ben de çok seviyorum. Bu sorunların dışında evlenmeyi çok istediğim biri. Yakın zamanda da nişanlanmak istiyorum daha sonra hemen evlilik. Ben korkuyorum mutsuz olursak diye. Bu tarz sorun yaşayan insanlardan yardım almak istiyorum.

Geçmiş gecmiste kalmali öne sürülmemeli sürülürse gelecek mutsuzsluk verir hep.
Konus böyle yaparsan evlilik yoluna giremeyiz de..
bunları denedim ama elinde olmadığını söylüyo hatta ağlıyo. Bu durumda ters davranamıyorum. Duygusal biri. Bana yardım et diyo ama ben bu durumda ne yapabilirim. Çok zor bi durum

Düzelmez.
Kaldıramayacak biri belli ki..
Kendine uygun birini bulacak, ya da geçmişi irdelemeyecekti..
Bilmek bazen yüktür..
her şeyi sordu yeminler ettirdi. çok irdeledi şimdi o da pişman. Ama evlenceksek bilmem gerekiyo diyo. Zor bi durum

her şeyi sordu yeminler ettirdi. çok irdeledi şimdi o da pişman. Ama evlenceksek bilmem gerekiyo diyo. Zor bi durum

Eee öğrendi de ne oldu?
Madem ona uymuyor neden ayrılmıyor?
Yok hani madem çok seviyor asla ayrılamazdı, geçmişin önemi yok demesi lazımdı.
Yaşasın şimdi öyle kendine de sana da eziyet ede ede..
Ne anlamsız..

Merhaba, benimle evlenmeyi düşünen erkek arkadaşımla sürekli geçmiş konusunda kavga yaşıyoruz. Beni çok seviyor değer veriyor ama çok kıskanç biri. Eski sevgililerimi de çok kıskanıyor araştırıp durmuş. Uzun ilişkimde bazı şeyler yaşadım ilişkiye girmedim. Üni yıllarında çocuğun ara sıra evinde kaldım. Bunlar sürekli aklına geliyomuş ama ayrılmak da istemiyor ben de çok seviyorum. Bu sorunların dışında evlenmeyi çok istediğim biri. Yakın zamanda da nişanlanmak istiyorum daha sonra hemen evlilik. Ben korkuyorum mutsuz olursak diye. Bu tarz sorun yaşayan insanlardan yardım almak istiyorum.
Koşarak uzaklaş. Kıskançlığın sonu gelmez. Etrafımda o kadar varki eşiyle bu sorunlari yaşayan. Bir süre sonra sizde onun geçmişini araştırıp kıskançlık krizine gireceksiniz ,onunla oraya mi gittin bunu mu yaptın falan filan . Ne gerek var hayat çok kısa. Sevgi de o kıskançlık yüzünden çikan kavgalarda söylenen sözleri unutturmuyor, her seferinde katlanarak kavga edip ömründen ömür götüren adamla olma. Klasik ama erkekler evlenmeden önce her baktı yapayım ama evleneceğim kızın eli başkasının eline değmemiş olsun istiyor. Yok öyle Dünya . Çevremde çok var bu tarz ilişki inanın kıskançlık çok zor ,arkadaşlrmdan, kuzenlerimden onlarca örnek verebilirim. Geride bırakamayacaksa sizin geçmisinizi bu işin sonu belli...

Hayatını zindan edip yaşanmaz hale getirmek istiyorsan buyur..
Ama unutma her kavganda bu karşına bir şekilde çıkacak..
Bu tarz erkekler en korktuğum tipler..
Bugün bunu kıskanan yarın seni kapıdan dışarı çıkarmaz..
Kendine bu kötülüğü yapma derim..

Walla büyük kumar bu durumda evlenmek. Benimki melekti çok cool adamdı nişandan sonra eski sevgilimi çok kafasına takmaya başladı her kavgayı bir şekilde oraya getiriyodu çok yıpranmış bunalmıştım artık halbuki biliyodu öyle koştu peşimden öyle 40 takla attı evlenelim diye ne oldu nişanlanınca zoruna gitmeye başladı paşanın bende attım yüzüğü kafasına ailesinide aradım oğlunuz durup durup eski anlaştığımı önüme sürüp duruyor bi anlaşan ben değilim çekemicem bitti bu iş diye tutuşa tutuşa bi gelişleri var bize nasıl yalvarıyolar o gün oymuş bidaha tartışma çıkaramadı evliliğimin 6. Senesi şimdi gülüyor o hallerine. Ama işler tam tersine de dönebilir benim hep kendimde deli cesati olarak gördüğüm bi durumdur nasıl devam ettim endişesiz o zaman diye çünkü evlilikte bu takıntılar level atlayabilirdi şükür sevgili kulmuşum bizde öyle olmadı

Evlenince düzelen adam görmedim ben, aksine imzayı attıktan sonra bozulan çok adam duydum-okudum, KK bunun örnekleri ile dolu.

Aynı şekilde kıskanç adam ve çıkardıkları sorunlar, eşlerine getirdikleri kısıtlamalar, hapis-köle hayatı ve kıskançlık sebepli şiddet de dahil türlü türlü eziyetli konular da mevcut. Bakabilir ve üzerine bir daha düşünebilirsin.

Walla büyük kumar bu durumda evlenmek. Benimki melekti çok cool adamdı nişandan sonra eski sevgilimi çok kafasına takmaya başladı her kavgayı bir şekilde oraya getiriyodu çok yıpranmış bunalmıştım artık halbuki biliyodu öyle koştu peşimden öyle 40 takla attı evlenelim diye ne oldu nişanlanınca zoruna gitmeye başladı paşanın bende attım yüzüğü kafasına ailesinide aradım oğlunuz durup durup eski anlaştığımı önüme sürüp duruyor bi anlaşan ben değilim çekemicem bitti bu iş diye tutuşa tutuşa bi gelişleri var bize nasıl yalvarıyolar o gün oymuş bidaha tartışma çıkaramadı evliliğimin 6. Senesi şimdi gülüyor o hallerine. Ama işler tam tersine de dönebilir benim hep kendimde deli cesati olarak gördüğüm bi durumdur nasıl devam ettim endişesiz o zaman diye çünkü evlilikte bu takıntılar level atlayabilirdi şükür sevgili kulmuşum bizde öyle olmadı
Bu benim örneğimdi mesele arkadaşım hiç sevgilisi olmamış biriyle evlendi çocuk sürekli sorun etti bunu paranoya kıskançlık dayak herşeyi yaptı kızcağıza sürekli ağlatırdı 2. Çocuktan sonra düzeldi sanırım görüşmüyoruz yıllardır çünkü ilk evlendiğinde bi yere de göndermezdi kızı koptuk

Back
X