Evlenince kıymete mi biniyorlar yoksa amaç geline eziyet etmek mi bunu bi türlü kavrayamadım gitti....
Evlenmeden önce eşim annesinin hep soğukluğundan bahsederdi 3 yıl bana aynı şeyleri anlatır dururdu evlendikten sonra neden bu değişti anlam veremiyorum...........
Evimizi taşımadan önce hafta da 3 kez illa ki görüyorduk birbirimizi taşındıktan sonra arabamız yok ve ben hamileyim haftada 1 kez mutlaka gidiyoruz ama yetemiyoruz
Bunlar yeni evli demediler hiç,gelmiyorsunuz gitmiyorsunuz aramıyorsunuz .......Her gitmemizde aynı şeyler ayrıca arada telf edip telefonda aynı tacizler
Aslında bütün sorun benim, eski gelinler tarihte kaldı deniliyor ama kalmadı hala aynı şeyler bekleniyor gelsin gitsin hizmetimi etsin temizliğimi yapsın
Dün eşimi arayıp kv eteğindeki taşları döktü bütün o sitemlerin kızım sana söylüyorum gelinim sen işit hesabı olduğunu ben biliyordum ama eşim bilmiyordu yada bilmemezlikten geliyordu ........Sen alınıyorsun derdi hep
Nişanlılık döneminde bi sıcaklık göstermeyen,aramayan sormayan kv benden 2 günde bir arayıp bi ihtiyacının olup olmadığını sormamı bekliyor.
Bayram öncesi arayıp sormamışım boynu tutulmuş hastaneye gidicekmiş annesini bırakıp gidememiş vs vs eşimde aradında gelmedik mi dedi bizim arayıp sormamız lazımmış
Ha bide 45 yaşında ki kv genç görünmesiyle övünen ben sizin eltinizim diyen kadın temizliğe gelince 26 haftalık hamileyim benden yardım bekliyor
Ramazanda kustu rahatsızlığından dolayı başlarda zorlanıyormuş,ben bütün ayı öle geçirmeme rağmen yine benden yardım bekledi
gelinler yapmaya mecbur gibi görüyorlar neden anlamıyorum
Eşimle onları aramayınca ,sormayınca, görmeyince çok huzurlu çok mutluyuz ama ne zaman gitsek laf sokuyor tadım kaçıyor arasa yine aynı napıcam bilmiyorum
Bu aile yüzünden eşime haksızlık ediyorum farkındayım ama bazen keşke evlenmeseydim diyorum eşimle çok mutlu olmama rağmen
Hiç sesimi çıkarmadım hep sustum ama nereye kadar ağla zırla kendime ediyorum hamilelikte stres hiç olmuyormuş onu farkettim ne zaman üzülsem mideme ağrılar giriyor rahatsızlanıyorum kusuyorum sabahı edemiyorum

kimsem de yok bu şehirde tıkanıp kaldım ALLAHIM BANA VE BENİM GİBİ OLANLARA SABIR VER GÜÇ VER