- Konu Sahibi alexandria
ama sizde iyice abarttınız yani... birde kayınvalidenin ağzından dinlemek lazım olayı..lütfen bayanlar yargısız infaz yapmayalım...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ama sizde iyice abarttınız yani... birde kayınvalidenin ağzından dinlemek lazım olayı..lütfen bayanlar yargısız infaz yapmayalım...
Yakinda bir bebisiniz dunyaya gelirse kayinvaliden bakim icin nimet durumuna gececek.Bakicilarin pahali ve acimasizliklar yaptigi gunumuzde.Esiniz asil sizin caninizi acitan.Babasiz bir erkek aile kurumuna daha ehemmiyet verebilir. Stres ve asiri is yasami esleri cinsellikten uzaklastirabilir.Kacan kovalanir.Adam kirmizi donu gorunce super pppperformans kaygisi tasiyordur.Sade bir Esofman daha iddiasiz denemeni tavsiye ederim
jakoben kesin senin kocan...yok mu şöyle sağda solda beğen tuşu :)) sonunda mantıklı konuşan biri....
Madem bu kadar sorun ediyorsun annesini evlenmeseydin....sonuçta bunu biliyorsun.ve Adamcağız sana yeterinde kıyak yapmış.bence sorun sensin.....
şuan ayağa kalkıp seni alkışlıyorum :)) bir konu bu kadar çarpıtılır...tahmin edersin ki anne oğul arasını açılmamasını isteyen kişi anne kız arasındaki konudada bu kadar hassas olur..ben sadece bir gün oğlanın annesinin durumuna düştüğünü hayal et..kocan ölmüş...ve tek kalan ise oğlun bu hayatta..bencil düşünmeyelim... ki, adama helal olsun çok anlayışlı davranmış bile..
bu arada önceden ne olduğu belli olup ta sonradan bazı konulara canın sıkılıyorsa senin için yapcak birşeyim yok :)))
canım durumuna üzüldüm. ben 9 aylık evliyim kaynanamla oturuyorum. eşim askere gitti gelince biz de ayrılıcaz. evin içindeydim ve ister istemez sorunlar oluyordu ama içime atıyordum. bir güne birgün eşime yansıtmadım. eşine ailesini kötüleme ters tepki alırsın. eğer sen sürekli ailesini kötülersen kötü olan sen olursun bunu sakın yapma. bırak annesiyle görüşsün sen birlikte başbaşa zaman geçirmek için planlar yap. bir iki defa bunu yapabilirsen alışacaktır artık. cinselliğe gelince çok şaşırdım. ilk evlendiğimde eşim bana: biliyor musun evlendiğimizden beri dışardaki hiçbir kıza dönüp bakasım gelmiyor herkes benim için normal biri, demişti. ayrıca erkekler cinsel anlamda rahat kızlardan hoşlanır. bunu eşinle konuşmalısın kafasındaki düşünceleri öğrenmelisin.
ahahaha goygoycuya bak! Senin gibi eziği en aşağılık koca bile beğenmez, onu bil de bi kere, ondan sonra koca ve kaynana yalakalığına tam gaz devam et istiyosan. ezik seni!
kayınvalideniz hem size takılan takıların parasını size borç vermiş olarak görüp geri ödemenizi istiyor hemde sizden yardım bekliyor çok saçma o oğluna parayı borç vermiş oluyorsa o zaman sizdende o borcun haricinde bir maddi yardım beklememeli bence siz maaşınızı ileride çocuk olunca çalışamayacağım için birikim yapmam lazım diyerek bankaya yatırın eşinizin sizin çalıştığınızı ailesine vermek gibi bir hakkı yok
cinsellik konusuna gelince eşiniz kırıcı konuşmuş birdaha aynı şeyleri tekrarlarsa erkekler bir çok kadınla birlikte olmak ister gibi sizde ona sen bir kadının yani eşinin ihtiyaçlarına karşılık veremiyorsun kaldıki birçok kadın seni aşar deyin![]()
senin gibisi de ömür boyu evde kalmaya mahkumdur......ezik kelimesini kullanan biri insan önce beni tanımalı.bence asıl eziklik budur...
konu sahibi bayan tek çocukk demiyor ki esi için, kardesi de varmis ya. dikkatli okuyun lutfen!
benim esim de "hayatima sen gireli disardaki hic bi kiza o yonlu bakmiyorum" bile demisti.
yani ne ayip bise çok kadin felan , o zaman kadinin da çok erkek hakki olmali, en azindan onu mutlu eden ozellikle de cinsel sorunu olmayan erkekleri..
jekoben diyor ki onceden biliyorsun evlenmeseydin, kocasi onceden evlilik nedir evlenince neler olur bilmiyor muydu da evlendi peki?
bir erkek evleniyorsa ailesinden ayir bi hayatinin olacagini kabul ediyor demektir, etmiyorsan neden evlendin kalsaydin anaciginin yaninda. nasil kiz evini ailesini birakip erkegin yanin geliyor erkek niye ayni seyi yapmiyor. bizim ailemiz aile diil mi yani? tamam kadin tek basina kaldi, bu iyi bisey degil ama heryere pesine takilmak da ne yani, tam kaynana iste. yoksa gitmek yemek yemek, sohbet etmek bunlar yapiliyor zaten.
koca kadin ayibi bilmiyorsa bu yastan sonra orenemez zaten, is esinde bitiyor arkadasim.
Yakinda bir bebisiniz dunyaya gelirse kayinvaliden bakim icin nimet durumuna gececek.Bakicilarin pahali ve acimasizliklar yaptigi gunumuzde.Esiniz asil sizin caninizi acitan.Babasiz bir erkek aile kurumuna daha ehemmiyet verebilir. Stres ve asiri is yasami esleri cinsellikten uzaklastirabilir.Kacan kovalanir.Adam kirmizi donu gorunce super pppperformans kaygisi tasiyordur.Sade bir Esofman daha iddiasiz denemeni tavsiye ederim
alexandria arkadasım okudum ve uzak gelmedi anlatıkların hemen herkesin yasadıgı problemler. öncelikle kayınvalidenden baslamak istiyorum. gidip gelme durumu standarttır o zamanla oturacak birsey. ama siz isterseniz gündüz gidip kayınvalidenizle 1_2 saat zaman gecirin aksam gitmenize gerek kalmasın esinizde tatmin olur.bnde bizim eve sürekli gelip giden arkadasına takmıstım. sessiz sakin pısırık bir cocuk allah var dünya iyisi ama evlendigimiz günden beri dibimizde die cıldırmıstım. aglamalar kavgalar birbirini kovaladı. alıstırdık bi anda kesmek olmaz ayıp demişti. bende haır kurumumuyuz demiştim. evde ilk yemegimizi bile onla yedik yüzsüz cagırsan gelmemeli die yedim adamın basının etini. ama bu birbirimizi germekten öteye gitmedi.zaman içerisinde rayına oturdu. ödül olarak bazen ben cagırıyorum baskaları gelince.herkes memnun olyo.kayın valideme de yemekl yapıp gönderiyorum bazen. arada gidip gündüz 1 saat falan oturuyorum. mutlu oluyo karı koca gitme egilimine girmio esimde.
cinsellik konusunda da daha 2 hafta önce benden bir ay önce evlenenn arkadasım anlattı. kendimi manidar gibi hissediyorum dedi. pekmezim pekmezim die adamın pesindeyim. 20 günde bir olursa oluo. hiç yaklasmıo die. kıza bide sen eksiksin demiş. beni uyaramıosun die. kız anlattı yapabilecegi herseyi yapmıs. ve adam 27 yasından beri böleyim demiş. bence en basından beri böle kızı resmen kandırdı. cünkü nisanlanmadan önce hiç yaklasmak istememiş ayrılsak ne olcak demiş. dogal olarak anladık ki bişi olmadıgını görmesin die yaklasmak istememiş. sertlesme sorunu var. esinizdede böle birsey olabilir. erkekler söylemez bunları bide sen eksiksin derler. konusmaya calısın. genc bir adamın (ki yaslı adamlar cocuk sahibi oluo) istememesi imkansız. sizinle alakalı olamaz. yurdumda hayvanlara bile istismar var. demek ki herseye uyarılabilenler var. içinizi rahat tutunn ve konusmaya calısın. rahatsızlık olabilir stres olabilir psikolojik olabilir. doktorlar bunun için var. umarım hersey gönlünüzce olur
cüssss yani..[/QUOTE]hasta bir düsünce yapisi, demekki genclerle anlasabiliyor kadin, ne güzel bu senin ile de anlasabilir anlamina geliyor, ne kadar cirkin bir düsünce simdi eşimi kocasının yerine koyuyo..
[/COLOR][/SIZE] cüssss yani..