Ben devrilmişim siz ise bunu sorguluyorsunuz:) size başarılar o zamanneden cumleniz devrik:)
kadın mı verir kendinden ödun?
evet öyle olur.
Ama bunu eşiniz kendi ailesi için dese ve yapsa iş farklılaşır. En iyisi boşver git ama bence onuda götürmek için ikna etmeye çalış derim. Erkekler o cümleyi kurmayı çok seviyor oda başka bir durum ya neyseMaalesef canım ne yazık ki .. benim de bugün eşim canımı çok çıktı aylardır annemi görmedim yanına gidecektik kendi işini yaptığı icin sadece bir gun kalıp dönüyoruz sadece pazar günleri tatil oluyor cunku ben kalsam birkaç gün sen dönsen dedim bu anormal bir durum mu devamlı olan bir şey de değil üstelik.. afedersiniz hiç beklemezdim ama s.. git dedi bana ben ne yapayım şimdi hazırladım çantamı yine onunla gidecektim ama alıcam biletimi yalnız gidicem haklıyım dimi bana da fikir verir misiniz
Umarım. Bende evliliğimin daha çok yeni olduğunu düşündügüm için hala emek vermek için uğrasıyorum. Her seferinde görmese bile sen ne yaptın dese bile! Ama böyle böyle 7 ay boyunca yapmam etmem dediğim ne varsa hepsini tek tek yaptım.Hayir hep kadın ödün vermez tabi ki.
Böyle bir genelleme yok.
Kadını erkeği olduğunu da sanmıyorum..
Eşlere göre değişir.
Evliliğiniz daha çok yeni, inşallah zamanla oturur, düzelir.
Evlilik tek taraflı ödün verilince olmuyor. Zorlanıyorum. Daha yeni belki o yüzden hala çaba sarfetmek için uğraşıyorum.Evlilik ödün vermek değil, evlilik sizin yaşadığınız gibi bir şey hiç değil. Düzelmez. Ya bu deveyi güdeceksiniz ya bu diyardan gideceksiniz.
Tabi her hafta sonu onun yeğenlerini görmeye gideriz ama onlar sorun olmaz cunku yakınlar yakın dediği 1.5 saatlik mesafede onlar 3 saatlik mesafede benim annem var istemiyorum ama suan onu gerçekten biraz yalnız kalsa bence daha iyiAma bunu eşiniz kendi ailesi için dese ve yapsa iş farklılaşır. En iyisi boşver git ama bence onuda götürmek için ikna etmeye çalış derim. Erkekler o cümleyi kurmayı çok seviyor oda başka bir durum ya neyse
Tabi haklısın. Sizinle böyle konuşmaya hakkı yok. İçiniz rahat olsun sizin. Umursamayın onu.Maalesef canım ne yazık ki .. benim de bugün eşim canımı çok çıktı aylardır annemi görmedim yanına gidecektik kendi işini yaptığı icin sadece bir gun kalıp dönüyoruz sadece pazar günleri tatil oluyor cunku ben kalsam birkaç gün sen dönsen dedim bu anormal bir durum mu devamlı olan bir şey de değil üstelik.. afedersiniz hiç beklemezdim ama s.. git dedi bana ben ne yapayım şimdi hazırladım çantamı yine onunla gidecektim ama alıcam biletimi yalnız gidicem haklıyım dimi bana da fikir verir misiniz
Terbiyesiz. Gayette kendin gidebilirsin kal 1 hafta da ohhhh misssMaalesef canım ne yazık ki .. benim de bugün eşim canımı çok çıktı aylardır annemi görmedim yanına gidecektik kendi işini yaptığı icin sadece bir gun kalıp dönüyoruz sadece pazar günleri tatil oluyor cunku ben kalsam birkaç gün sen dönsen dedim bu anormal bir durum mu devamlı olan bir şey de değil üstelik.. afedersiniz hiç beklemezdim ama s.. git dedi bana ben ne yapayım şimdi hazırladım çantamı yine onunla gidecektim ama alıcam biletimi yalnız gidicem haklıyım dimi bana da fikir verir misiniz
Öyle yapıcam canım kalsın yalnız basınaTerbiyesiz. Gayette kendin gidebilirsin kal 1 hafta da ohhhh misss
Kalsın bol bol eğlen aklında kalmasın ne demek yani o laf onlara dense öyle direk şiddet uygularlar sonra beni tahrik etti heee canım heee...Öyle yapıcam canım kalsın yalnız basına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?