Evlenince heycan kalmayacak...

Bifincankahve

Hoayyy Maşallah 😌
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Mart 2016
2.953
4.782
133
Selam kk uyecanlari, 1 buçuk senelik bir ilişkiniz var evliligi duşunuyorsunuz aileler tanişti ve sevdiginiz size baslikta belirttigim gibi "evlenince heycanimiz kalmayacak" dedi telefonda tepkiniz ne olurdu ?? Gerekçe olarak ta beyfendi kendini soyle izah etti : o ilk el ele tutusmalari, bulusmalari, gezmeleri yasamis olcakmisiz da bilmem ne..Bana cok sacma geldi ve tartistim sen evliligi dusundugun insana nasil boyle birsey dersin diye :sinirli:

Selam kk uyecanlari, 1 buçuk senelik bir ilişkiniz var evliligi duşunuyorsunuz aileler tanişti ve sevdiginiz size baslikta belirttigim gibi "evlenince heycanimiz kalmayacak" dedi telefonda tepkiniz ne olurdu ?? Gerekçe olarak ta beyfendi kendini soyle izah etti : o ilk el ele tutusmalari, bulusmalari, gezmeleri yasamis olcakmisiz da bilmem ne..Bana cok sacma geldi ve tartistim sen evliligi dusundugun insana nasil boyle birsey dersin diye :sinirli:

Bazen evlenecek insanlarda bu tip korkular oluyor. Siz de evet ilk kez elele tutuşmanın heyacanı olmayacak belki ama başka ilklerimiz başka heyecanlarımız olacak diyebilirsiniz. Aynı evde ilk kez yaşamak, birlikte çıkılan ilk seyahat, ilk bebek, bebeğin bütün ilkleri ve daha niceleri...

Hayatınız boyunca hissetmek isteyeceginiz duygu heyecan olmayabilir. Bu kadar gözünüzde büyütmeyin heyecan meselesini.
Başlardaki heyecanlar yerine başka heecanlar olacak. Sonra heyecandan yorulup belki de başka bir şeye ihtiyac duyacaksiniz. Bunu da zaman gösterecek.
Kötü niyet yok, gereksiz bir tespit var sadece. Geri dönüşü de gereksiz tepki olMuş.

birçok insan böyle düşünüyor
ve birçok evlilikte de bu yaşanıyor
ama bence sen yine de kapris yap ya:KK11:
öyle her aklından geçeni, kırılır mı bozulur mu düşünmeden söylemesin:oha:

Evlilik korkusu sarmis adami. "Farkli seylere heyecanlaniriz biz de" de sen de.

valla benim hevesim kaçardı herhalde "evlenmeyelim ohalde derdim:KK48: monotonluğa şimdiden alıştırıyor sizi sanki yada siz fazla pırpır kanatlandınız heyecan yaptınız yanında size hayal kırıklığı yaşatmamak için doğruyu konuştu.kısacasısı benim hiç hoşuma gitmezdi ..tutku yoksa hayaller yoksa nie evleniyoruz ki mantık evliliği olsa anlarım bilemedim :işsiz:

Onlar gidecek haklı evet ama yerine yeni heyecanlar gelecek

Back
X