- 24 Kasım 2009
- 22.105
- 85.732
- 798
- Konu Sahibi Bifincankahve
Üff haklısın herşeyini biliyorum hiç heycanı kalmadı bu işin de ve soğuk davran tutuşsun paçaları 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Heycan kalmaz ama heyecan kalır belki, üzülmeyin.Selam kk uyecanlari, 1 buçuk senelik bir ilişkiniz var evliligi duşunuyorsunuz aileler tanişti ve sevdiginiz size baslikta belirttigim gibi "evlenince heycanimiz kalmayacak" dedi telefonda tepkiniz ne olurdu ?? Gerekçe olarak ta beyfendi kendini soyle izah etti : o ilk el ele tutusmalari, bulusmalari, gezmeleri yasamis olcakmisiz da bilmem ne..Bana cok sacma geldi ve tartistim sen evliligi dusundugun insana nasil boyle birsey dersin diye![]()
Hahahahah koptummmmGercekler bunlar :) evlenince kocanin koca koca donlari var ,evde geğireni var ,pis koku yayani var varda var ben bunumu sevmisim dicen .Oyle sevgiliyken gordugun filinta bakmissin bir kurbaga.![]()
bizdeki heyecan hiç kaybolmayacak gibi bilmem...Selam kk uyecanlari, 1 buçuk senelik bir ilişkiniz var evliligi duşunuyorsunuz aileler tanişti ve sevdiginiz size baslikta belirttigim gibi "evlenince heycanimiz kalmayacak" dedi telefonda tepkiniz ne olurdu ?? Gerekçe olarak ta beyfendi kendini soyle izah etti : o ilk el ele tutusmalari, bulusmalari, gezmeleri yasamis olcakmisiz da bilmem ne..Bana cok sacma geldi ve tartistim sen evliligi dusundugun insana nasil boyle birsey dersin diye![]()
Heycan kalmaz ama heyecan kalır belki, üzülmeyin.
Böyle realist adamları koruma ve yaşatma derneği açacağım. Bunlardan lazım bize.
evlenmeyı dusunen adam bunu demez, hem heyecan ıstedıkten sonra farklı sekıllerde yenıden yaratılacak bırsey..Selam kk uyecanlari, 1 buçuk senelik bir ilişkiniz var evliligi duşunuyorsunuz aileler tanişti ve sevdiginiz size baslikta belirttigim gibi "evlenince heycanimiz kalmayacak" dedi telefonda tepkiniz ne olurdu ?? Gerekçe olarak ta beyfendi kendini soyle izah etti : o ilk el ele tutusmalari, bulusmalari, gezmeleri yasamis olcakmisiz da bilmem ne..Bana cok sacma geldi ve tartistim sen evliligi dusundugun insana nasil boyle birsey dersin diye![]()
Gereksiz ve yersiz davranmış. İlerleyen yıllarda heyecan biraz düşer ama o heyecanı tekrar yakalamak eşlerin elinde. Ben de evliyim, çocuklarımız da var. İlişkimize renk katmak için mesajlaşıyoruz (ihtiyaç listesini kastetmiyorum), kafeye gidiyoruz, bazen evde film izliyoruz (eşimle beraber, internetten), oturma odamızda TV yok (evimizde 2 TV var) sürekli sohbet ediyoruz, en önemlisi de çocukları annemde bırakıp tatile çıkıyoruz (denize gidiyoruz).Selam kk uyecanlari, 1 buçuk senelik bir ilişkiniz var evliligi duşunuyorsunuz aileler tanişti ve sevdiginiz size baslikta belirttigim gibi "evlenince heycanimiz kalmayacak" dedi telefonda tepkiniz ne olurdu ?? Gerekçe olarak ta beyfendi kendini soyle izah etti : o ilk el ele tutusmalari, bulusmalari, gezmeleri yasamis olcakmisiz da bilmem ne..Bana cok sacma geldi ve tartistim sen evliligi dusundugun insana nasil boyle birsey dersin diye![]()
Gereksiz ve yersiz davranmış. İlerleyen yıllarda heyecan biraz düşer ama o heyecanı tekrar yakalamak eşlerin elinde. Ben de evliyim, çocuklarımız da var. İlişkimize renk katmak için mesajlaşıyoruz (ihtiyaç listesini kastetmiyorum), kafeye gidiyoruz, bazen evde film izliyoruz (eşimle beraber, internetten), oturma odamızda TV yok (evimizde 2 TV var) sürekli sohbet ediyoruz, en önemlisi de çocukları annemde bırakıp tatile çıkıyoruz (denize gidiyoruz).
Öyle mi ? Surekli gerceklerin tokat gibi yuzunuze vurulmasi hosunuza mi gidiyor sizin ?![]()