Evlenince heycan kalmayacak...

Adam gercekci davranmis. Ha biraz gereksiz olmus bunu sizle paylasmasi ama yalan da degil yani bence sorun yok

Canim zaten bende biliyorum fakat simdilik aklima getirmek istemiyorum !! Onun asil soylemek istedigi sey gorucu usulu evliliklerdeki heycanin daha cok oldugu. Durup dururkende bunu soylemesini hic normal bulmadim. O zaman gorucu usulu evlenicektin dedim :KK12:

Selam kk uyecanlari, 1 buçuk senelik bir ilişkiniz var evliligi duşunuyorsunuz aileler tanişti ve sevdiginiz size baslikta belirttigim gibi "evlenince heycanimiz kalmayacak" dedi telefonda tepkiniz ne olurdu ?? Gerekçe olarak ta beyfendi kendini soyle izah etti : o ilk el ele tutusmalari, bulusmalari, gezmeleri yasamis olcakmisiz da bilmem ne..Bana cok sacma geldi ve tartistim sen evliligi dusundugun insana nasil boyle birsey dersin diye :sinirli:
Doğru diyo ahanda yavrum benim için gec e 2 de uyanıp evin terası na çıkardı ben ile esim o zaman sevgiliydik el ele tutustutusurduk herşey çok farklıydı şimdi? Içerde knight online oynuyo. Yemek yapıyorum bu saatte

Doğru diyo ahanda yavrum benim için gec e 2 de uyanıp evin terası na çıkardı ben ile esim o zaman sevgiliydik el ele tutustutusurduk herşey çok farklıydı şimdi? Içerde knight online oynuyo. Yemek yapıyorum bu saatte

Masal dunyasinda yasamiyorum bende gerçekci olmayi severim fakat, hele dur bi bee adamm evlenelim o zamana gelelim de oyle soyle niye hevesimi kiriyosun. Simdi her elimi tuttugunda aklima gelecek bu soyledigi ve aceba siradan mi onun icin diye dusuncemm...

Evlenmesin o zaman. Boyle insanlar kendileri gibi ruhunu erken teslim edenlerle evlensin ki digerlerinin basini yakmasinlar.
Evlendikten 1 sene sonra tv karsisinda elinde kumanda salyasini akita akita uyuyacak koca tipi potansiyeli var seninkinde, ona gore iyi düşün dogru karar ver.

Canim zaten bende biliyorum fakat simdilik aklima getirmek istemiyorum !! Onun asil soylemek istedigi sey gorucu usulu evliliklerdeki heycanin daha cok oldugu. Durup dururkende bunu soylemesini hic normal bulmadim. O zaman gorucu usulu evlenicektin dedim :KK12:
bence fazla alinganlik yapmayin. Hele erkekler soz konusu olunca aslinda bunu dedi ama altında su niyet vardi demeye gerek yok, zaten onlar bizim kadar ayrinti dusunmuyor. Sanmiyorum niyetinin farkli oldugunu, düşündugunu dumduz soylemis hepsi bu

Heyacanin dorukta oldugu anda soylenecek lafmi bu simdi sacmalamis gereksiz konusmus.

Benim gibii dusunenn biriii:halay:

Hani o lafi soylediginde direk kestirip atmadimda... dedim neden boyle dusunuyorsun biz aşık olarak evlenicez sonucta. Benim dusuncem boyle dedi .

bence fazla alinganlik yapmayin. Hele erkekler soz konusu olunca aslinda bunu dedi ama altında su niyet vardi demeye gerek yok, zaten onlar bizim kadar ayrinti dusunmuyor. Sanmiyorum niyetinin farkli oldugunu, düşündugunu dumduz soylemis hepsi bu

Inaninki kendi kendime baska bir niyet aramiyorum altinda kendisi soyledi bunu nedenini sordugumda aynen soyle dedi : baskalari gibi evlendikten sonra yasanan tanima surecinin heycanini yasamayacagiz.

E ancak gorucu usulu olan evliliklerde esler 0dan birbirlerini tanimaya basliyor...

Evlenmesin o zaman. Boyle insanlar kendileri gibi ruhunu erken teslim edenlerle evlensin ki digerlerinin basini yakmasinlar.
Evlendikten 1 sene sonra tv karsisinda elinde kumanda salyasini akita akita uyuyacak koca tipi potansiyeli var seninkinde, ona gore iyi düşün dogru karar ver.

Isin ters tarafi can atiyor beni gelip gormek icin. Bulusmadan gunler oncesi basliyor simdiden heycanliyimlarr demeye ...ne kadarr saçma ya :işsiz:

Hayatınız boyunca hissetmek isteyeceginiz duygu heyecan olmayabilir. Bu kadar gözünüzde büyütmeyin heyecan meselesini.
Başlardaki heyecanlar yerine başka heecanlar olacak. Sonra heyecandan yorulup belki de başka bir şeye ihtiyac duyacaksiniz. Bunu da zaman gösterecek.
Kötü niyet yok, gereksiz bir tespit var sadece. Geri dönüşü de gereksiz tepki olMuş.

Gereksizligine bozuldum zaten, işten cikmisim musait oldugunda telefonlasalim diye mesaj atmisim. Konusma sirasinda pat diye birden bunu soyledi.

valla benim hevesim kaçardı herhalde "evlenmeyelim ohalde derdim:KK48: monotonluğa şimdiden alıştırıyor sizi sanki yada siz fazla pırpır kanatlandınız heyecan yaptınız yanında size hayal kırıklığı yaşatmamak için doğruyu konuştu.kısacasısı benim hiç hoşuma gitmezdi ..tutku yoksa hayaller yoksa nie evleniyoruz ki mantık evliliği olsa anlarım bilemedim :işsiz:

Yanii insan bile bile heycanini kaybedecegi biriyle neden evlenir ki ? Odun :63:

Herşey vaktiyle güzel. .
Sevgililik başka. .
Nişanlılık başka. .
Evlilik bambaşka. .
Yaşarak görelim derdim. .

Back
X