arkadaşlar ben evlendikten 1 sene sonra çalışmaya başladım ve 3 senedir calısıyorum kartımı da kimseye vermedim... bir ara görümcem laf sokmaya calısıyordu bu konuda yok efendm hemsire bi arkadası esine kartını veriyomuş da adam ona 100 tl harçlık veriyomuş da... saçmalayıp duruyor, eşimin aklına sokmaya calışıyo sanırım.. dün akşam eşimle konuşurken bu konu geldi dedi ki ben merak ediyorum acaba evlilikte eş çalışıyosa aileye katkısı ne olmalı yada kartını eşine vermeli mi falan... güya beyin fırtınası yapıyor güya benim ne düşündüğümü öğrenmeye calısıyormuş....
ben se cok kırıldım üzüldüm yine... arkadaslar ben öyle elini cebine atmayan biri de değilim yani, çocugumun bakıcı parasını ben veriyorum, kıyaftlerini vesaire ihtiyaclarını alıyorum yeni dogacak bebegin bütün hazırlıklarını yaptm 2 mlyara yaklasık para harcadm kac aydr bu konuda.. kendi giderlerimi de kıyafetlerimi de ödüyorum.. onun yaptğı mutfak masrafı ve arabanın tamiri vs. arasıra ben de benzin ödüyorum mutfak alışverişi yapyorum daha napayım?hem eşlerimiz her türlü maddi giderden sorumlu değil mi?
hem ilk evlendğmzde beni kpss ye hazırlanmam için çok destekledi ama zaman zaman da sırf calışayım diye(!) rencide edercesine asağıladı sen ünv. mezunu değilsin heralde falan kafan calışmıyo gibisinden.. sonra eğer maasını alırsan kendin istediğin gibi harcarsın demişti şimdi ne olduysa ara sıra hafiften gündeme getiriyo...