- Konu Sahibi tontonhhoyt
-
Kendini esinin ailesi' nin evinde rahat hisseden sayılı kisiler tanıyorum. Biri cok yakından tanıdıgımız bir bayan akrabamız. Kayınpederi' nin omuzuna yatar, koluna girer araları cok iyi kayınvalidesiyle de öyledir öglene kadar uyur kayınvalidesi gık demez evi süpürür, toplar oturur bekler kahvaltıyı da hazırlar, yemegi de yapar kalk yap gelin demezmis hic bir zaman. Kim kaybetmis biz bulalım böyle kayınvalideyi dimi?
Kendi ailesin'den sevgi, sefkat görmemis kendisi de söyler bunu kücük yasta evlenmis 14,15 yıllık ta evli. Ne diyelim masalah.
Kendini esinin ailesi' nin evinde rahat hisseden sayılı kisiler tanıyorum. Biri cok yakından tanıdıgımız bir bayan akrabamız. Kayınpederi' nin omuzuna yatar, koluna girer araları cok iyi kayınvalidesiyle de öyledir öglene kadar uyur kayınvalidesi gık demez evi süpürür, toplar oturur bekler kahvaltıyı da hazırlar, yemegi de yapar kalk yap gelin demezmis hic bir zaman. Kim kaybetmis biz bulalım böyle kayınvalideyi dimi?
Kendi ailesin'den sevgi, sefkat görmemis kendisi de söyler bunu kücük yasta evlenmis 14,15 yıllık ta evli. Ne diyelim masalah.
yazın eşimin memleketine gittiğimizde
o gün yol yorgulluğu vardı üzerimizde eşimle sabah 10 a kadar uyumuşuz
birazdaha uyurdum ama klktım şimdi laf eder uyuduğuma diye
baktım sofra hazır bende hemen eşimi kaldırdım kahvaltımızı ettik
bir kaç gün sonra kulağıma laflar geldi
kaynanam elaleme gelinin önüne sofra hazırlıyorum
kalkıp kendi hazırlamıyor diye laf etmiş
hey allahım
benimkide bi iş yapsa 40 gün nazlanır söylenir
Çok şükür bende böyleyim, kayınpederimin koluna girerim, sohbet ederim, dertleşirim, kocam askerdeyken dizine yatıp ağlamışlığım, omuzunda uyumuşluğum vardır. Allah onu başımızdan eksik etmesin.
gerçekten öyle ama evlenince anlıyor insan..
şimdi rahatım ama ilerde eşime soracağım çoğu şeyi,,babalarımızdan bile daha gaddar olabiliyorlar çünkü babalarımız bizi her koşulda seviyorlar bırakmıyorlar..
ama evlilikte hatalar affedilmiyor....
şunu çok isterim ve babamında nasihatıdır bu bana eşinin ailesiyle çok iyi ol,birşey olunca önce onları ara sonra bizi...
çok yakın olmak iyi olmak isterim tabiki ben bunları yaparken ilerde eşim olacak insanında benim aileme tutumu çok önemli.....
''hayatta tek öğrendiğim şey değer verene vereceksin''
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?