• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenip ayrılmış olmak ve yeni ilişki

Çok ya

çok yanlış anlamissiniz siz . Tabikide öyle birşey olamaz . Birkaç mesajinda fazla uçuk şeyler yazdığı için tam olarak güven vermiyor. Sevgili değiliz ama böyle seni özledim bilmem ne hızlı gidiyor e bende tabiki agirligimi koyuyorum ama buda ona olsn guvenimi zedeliyor
Güvenmediğin biri ile ilişkiye başlama. Evlilik geçirmiş tecrübeli birisin. Tekrar hataya düşme.

''Kendinden bahset'' faslına sıra geldiğinde,gayet normal bir şekilde, işte ben de evlendim ayrıldım vs diye konusunu geçiştirin.Ki gayet normal birşey. Yani ta ta ta taaaannn şeklinde söylemeyin..
Sonra izlemede kalın..

'' bır evlilik gecirdigimi bilmiyor. ''

anlamıyorum niye söylemiyorsunuz veya söylemekten niye çekiniyorsunuz. ilgisi hoşunuza gidiyor etkileniyorsunuz bunu söylersem kaybederim kafası bu bencillik.
belki bunu söylediginizde ben istemiyorum daha önce evlilik yapmış birini demesi de gayet normaldir.
adamda size karşı hayalleri var veya planları var belki ve bunu söylemeyerek onun planlarıyla hevesleriyle oynamış olursunuz.

biran önce söyleyin bunda çekinecek falan birşey yok söylemezseniz hem karşınızdakine ayıp edersiniz hemde bencillik yaparsınız. sonuçları iyi kötü bilinmez ama siz nasıl onun herşeyini bilmek isterseniz oda bilmek ister veya ne zamana kadar söylemeyeceksiniz ki zaten. kendisi ögrense niye sakladın falan diyecek işkillenecek sizin çıkarcı biri oldugunuzu düşünecek belki.

Bir evlilik gecirdiginizi soylemelisiniz. niyeti başka olursa o zaman uzaklaşırsiniz. 1 yaş konu bile edilmez ki yaşıt sayilirsiniz. aklı başı yerinde çocuksu da değilse sorun yoktur

Evet haklısınız diyorum ki yüz yüze geldiğimizde söyleyeyim ama sonra düşünüyorum ki ya bunu kullanmak isterse ya önemli değil geçmişin diyip beni kullanmak için duygularimla oynarsa. ..
İşte bunun için hemen söylememelisin.Zaman geçsin seni önyargısız bir tanısın.Vazgeçecekse de ozaman vazgeçsin.Acıma boşver.Onlar kolay atlatır.

Bir yaş meselesini de takma nedir canım ya.Yaşanmışlığı boşver.Kabul ederse evlenmemiş daha iyi olur.Boşanmış erkekler de genelde arızadır zaten.Hem nerde bulacaksın o yaşta boşanmış erkeği.Kasma Allah aşkına.Ama kabul etmeyebilir ozaman üzülme.

Söyleme hemen daha dur bismillah ! Tam güvenmedikçe bir yola adım atmadıkça gereksiz. Belki başka türlü davranışlarını görüp sen soğuyacaksın. Öyle her şeyde herkese hemen söylenmez arkadaş !

Peki nasıl bi mesaj Yazmaliyim. Yani atıyorum "seninle önemli bişey konuşacağım bunu bilmen gerekiyor sana dürüst olmam gerek falan . Başımdan evlilik geçti .. bilmeni istiyorum çünkü yalan olmasını istemiyorum aramızda. Henüz bişey yokken kararını bu şekilde ver. "Bunu dersem mesela bu sefer de sanki kararı ona bırakmış gibi olcak aciz bır duruma düşmek istemiyorum. Nasıl bır üslupla Yazmalıyım
Yok yok mesajınız gayet güzel bu şekilde soyleyebilirsiniz acizlikle bi alakası yok ki durumu bildirin bize de

Merhaba ,

Bunda saklanacak,utanacak birşey yok bence,zaman kaybetmeden konuş,ben ilk görüşmeden bile önce söylemiştim,şuan evliyiz.

Simdi söylemezseniz daha sonra söylemeniz çok daha zor olur..Söyleyin gitsin..

Merhaba bayanlar. Ben daha önce evlendim ayrildim. 25 yaşındayım. Şu an okuyorum ve konuştuğum bi cocuk var önceki konulardan belki biliyosunuzdur. Henüz sevgili değiliz ama karşılıklı hoşlanti var. Sevgili değiliz ama sevgili gibi davraniyor. Neyse sorun şu ki benim bır evlilik gecirdigimi bilmiyor. Benden 1 yaş küçük kendisi ayrıca. Bunu ona söylemek istemiyorum su an çünkü henüz tanımıyorum tanıma asamasindayiz ve guvenmiyorum. Pat diye ben evlendim ayrıldım ona göre benimle bır hayal kur yada kurma diyemem. Yani bu ilişkinin bır oluru olmayacağını da biliyorum çünkü benim yasanmisliklarim var o ise toy daha. Size sorum şu ben bu ilişkiye bır ad konulmadan çocuktan bir bahaneyle uzaklasmalimiyim, yoksa biraraya geldiğimizde dürüstçe söylesem mi evlilik yaptığımı. Düşüncelerinizi benimle paylasirssniz çok mutlu olurum başından böyle bişey geçen varsa ...

açıkçası ben bu durumu kabul edeceğini düşünmüyorum.. baştan belirtmenizde fayda var ama tabi hemen değil

Merhaba bayanlar. Ben daha önce evlendim ayrildim. 25 yaşındayım. Şu an okuyorum ve konuştuğum bi cocuk var önceki konulardan belki biliyosunuzdur. Henüz sevgili değiliz ama karşılıklı hoşlanti var. Sevgili değiliz ama sevgili gibi davraniyor. Neyse sorun şu ki benim bır evlilik gecirdigimi bilmiyor. Benden 1 yaş küçük kendisi ayrıca. Bunu ona söylemek istemiyorum su an çünkü henüz tanımıyorum tanıma asamasindayiz ve guvenmiyorum. Pat diye ben evlendim ayrıldım ona göre benimle bır hayal kur yada kurma diyemem. Yani bu ilişkinin bır oluru olmayacağını da biliyorum çünkü benim yasanmisliklarim var o ise toy daha. Size sorum şu ben bu ilişkiye bır ad konulmadan çocuktan bir bahaneyle uzaklasmalimiyim, yoksa biraraya geldiğimizde dürüstçe söylesem mi evlilik yaptığımı. Düşüncelerinizi benimle paylasirssniz çok mutlu olurum başından böyle bişey geçen varsa ...
bulusunca herşeyi durustce soyle.

Hayir benim.anlamadigim bosanmak da evlenmek kadar dogal bir sey. suc degil, ayip degil. bunu bu kadar buyutup soylesem mi soylemesem mi ikilemine girmene gerek bile yok bence.laf arasinda belirtebilirsin.bak sana br sey söylemek istiyorum falan diye lafa baslama bile
bile

Sok
''Kendinden bahset'' faslına sıra geldiğinde,gayet normal bir şekilde, işte ben de evlendim ayrıldım vs diye konusunu geçiştirin.Ki gayet normal birşey. Yani ta ta ta taaaannn şeklinde söylemeyin..
Sonra izlemede kalın..
Sıkıntı şu ki o fasıl da soyleyemedim çünkü bana açılır açılmaz sordu daha çok yeni diye 2. Günden diyemedim. Siz ve diger yorum yapanlar çok haklısınız kesinlikle en başından söylemem gerekti. Şu an daha 1 hafta oldu ve sık konuşmuyoruz. Duruma göre açtığı konuya göre söylemeyi düşünüyorum

'' bır evlilik gecirdigimi bilmiyor. ''

anlamıyorum niye söylemiyorsunuz veya söylemekten niye çekiniyorsunuz. ilgisi hoşunuza gidiyor etkileniyorsunuz bunu söylersem kaybederim kafası bu bencillik.
belki bunu söylediginizde ben istemiyorum daha önce evlilik yapmış birini demesi de gayet normaldir.
adamda size karşı hayalleri var veya planları var belki ve bunu söylemeyerek onun planlarıyla hevesleriyle oynamış olursunuz.

biran önce söyleyin bunda çekinecek falan birşey yok söylemezseniz hem karşınızdakine ayıp edersiniz hemde bencillik yaparsınız. sonuçları iyi kötü bilinmez ama siz nasıl onun herşeyini bilmek isterseniz oda bilmek ister veya ne zamana kadar söylemeyeceksiniz ki zaten. kendisi ögrense niye sakladın falan diyecek işkillenecek sizin çıkarcı biri oldugunuzu düşünecek belki.
Evet çoook haklısınız bende çekinmiyorum vd ben kendimi bu sekildede zaten çok seviyorum değer veriyorum. Vize haftası ve kafasını karistirmak istemiyorum. Benim içinde zamansız .. 2 hafta sonra bulusacagiz o günü bekliyorum.

Bir evlilik gecirdiginizi soylemelisiniz. niyeti başka olursa o zaman uzaklaşırsiniz. 1 yaş konu bile edilmez ki yaşıt sayilirsiniz. aklı başı yerinde çocuksu da değilse sorun yoktur
Çocuksu değil ama daha sevgili olmadan "özledim, öyle tatlisinki sana çok sarılmak istiyorum, evlenince 2 çocuğumuz olsun" gibi laflar ediyor. Bismillah daha 1 haftada bu kadar ilerletti konuyu ben hep ağırdır alıyorum. O yüzden bu aceleci tavrı bır yandan henüz sevgili olmadan böyle davranması şüphe yaratıyor bende ve diyorum ki söylemeden belkide soguyacagim cocuktan

Bence bir konuşma geçince söyleyin derim. Sizden duyması en güzeli. Ayrıca böyle beni kullanır mı, duygularımla oynar mı vs diye düşünerek ömür geçmez. Bu kişi ya da başka kişi böyle düşünerek hayatınıza yön veremezsiniz. Toy dediğiniz aranızda 1 yaş var. Hem yaşanmışlıklar yaşla alakalı değildir bunu bilmelisiniz. 20 Yaşındadır bir kişi herşeyi yaşar ama 30 yaşındadır hiç birşey yaşamamıştır. Benimde eşim tanıştığımızda bilmiyordu ben söyledim sonra. Senden duymam çok güzel oldu dedi. Sebebini sordu bende aanlaşamadık dedim Bir daha hiç konuşmadık p konuyu

Bence bir konuşma geçince söyleyin derim. Sizden duyması en güzeli. Ayrıca böyle beni kullanır mı, duygularımla oynar mı vs diye düşünerek ömür geçmez. Bu kişi ya da başka kişi böyle düşünerek hayatınıza yön veremezsiniz. Toy dediğiniz aranızda 1 yaş var. Hem yaşanmışlıklar yaşla alakalı değildir bunu bilmelisiniz. 20 Yaşındadır bir kişi herşeyi yaşar ama 30 yaşındadır hiç birşey yaşamamıştır
Haklısın canım ... evlilik konusu geçti seninle evlenince 2 çocuğum olsun istiyorum dedi ama diyemedim. .. evlilik kolay değil zor bır kurum acele etmemek gerek diyip gecistirdim. :(

Back
X