Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeri gelmiş söyleseydin olurmuş. Bir daha illa açılır ve söyle. Yukarda düzenlemişşim yazdığımı Benimde eşim tanıştığımızda bilmiyordu ben söyledim sonra. Senden duymam çok güzel oldu dedi. Sebebini sordu bende aanlaşamadık dedim Bir daha hiç konuşmadık o konuyu. Karşı bile olsa bağlanmadan, birşeyler başlamadan görüşmezsiniz daha az yıpratıcı olur ki sanmıyorum tepki vereceğini. Dik ve kendinden emin olmalısın.Haklısın canım ... evlilik konusu geçti seninle evlenince 2 çocuğum olsun istiyorum dedi ama diyemedim. .. evlilik kolay değil zor bır kurum acele etmemek gerek diyip gecistirdim.![]()
"Ben bu kişiyle bir şeylere ciddi anlamda başlama noktasındayım"dediğin anda değilsin daha . Öyle düşünüyorum. Zaman ver ona da kendine de . Her doğru her zaman geçmiyor . Elbette bilecek bir gün belki ama insanlar çok önyargılı. Bence bekle , çok içtenlikle söylüyorum. Sağlam bir adım gör ki , sende ona göre hareket edersin. Tam seviyorum diyorsa işte o zaman hala kabul etmezse , herkes yoluna üzüleceğin bir şey olmaz .Bende bunu düşündüğüm için kararsizim
Merhaba bayanlar. Ben daha önce evlendim ayrildim. 25 yaşındayım. Şu an okuyorum ve konuştuğum bi cocuk var önceki konulardan belki biliyosunuzdur. Henüz sevgili değiliz ama karşılıklı hoşlanti var. Sevgili değiliz ama sevgili gibi davraniyor. Neyse sorun şu ki benim bır evlilik gecirdigimi bilmiyor. Benden 1 yaş küçük kendisi ayrıca. Bunu ona söylemek istemiyorum su an çünkü henüz tanımıyorum tanıma asamasindayiz ve guvenmiyorum. Pat diye ben evlendim ayrıldım ona göre benimle bır hayal kur yada kurma diyemem. Yani bu ilişkinin bır oluru olmayacağını da biliyorum çünkü benim yasanmisliklarim var o ise toy daha. Size sorum şu ben bu ilişkiye bır ad konulmadan çocuktan bir bahaneyle uzaklasmalimiyim, yoksa biraraya geldiğimizde dürüstçe söylesem mi evlilik yaptığımı. Düşüncelerinizi benimle paylasirssniz çok mutlu olurum başından böyle bişey geçen varsa ...
Ben böyle şeyleri direkt "seninle konuşmam gereken önemli bir husus var" şeklinde değil de herhangi bir konu arasında gayet olağan şekilde söyleme taraftarıyım.
Mesela bana da bekar veya çocuksuz olduğumu düşünerek yaklaşan adamlar olabiliyor.
Birinde iphone'daki imessage özelliğinden bahsediyorduk. Ben dedim ki "ben açmıştım aslında ama küçük kız oynuyordu geçen, o kapattı herhalde"
Mesaj--> Küçük kızım var, küçüğü olduğuna göre bir de büyüğü var.
Başka birinde, iş gezisi idi, yanımdaki adam dedi ki ben seyahati haftasonuna uzatacağım. Siz de uzatsanıza. Ben de dedim ki "çocuklar anneannede şu an, aklım kalır onlarda"
Mesaj--> Çocuklarım var.
Devamı: Aaaaa siz evli miydiniz?
Ben: Hayır, boşandım.
Siz de herhangi bir muhabbet esnasında "aaa benim eski kocamın da böyle kötü bir huyu vardı vs" veya "aaa şu kız amma da eski görümceme benziyor" gibi bahsedebilirsiniz.
Sevgili olmayıp sevgili gib davranılmak en tehlikeli ilişki türü.Ya adam gibi gelir hislerini söyler,ya da mesafeni belirlersin.Gelir söylediğindede boşandığını belirtirsin.işine gelirse.Evlenmiş boşanmış olmak suç değil.Merhaba bayanlar. Ben daha önce evlendim ayrildim. 25 yaşındayım. Şu an okuyorum ve konuştuğum bi cocuk var önceki konulardan belki biliyosunuzdur. Henüz sevgili değiliz ama karşılıklı hoşlanti var. Sevgili değiliz ama sevgili gibi davraniyor. Neyse sorun şu ki benim bır evlilik gecirdigimi bilmiyor. Benden 1 yaş küçük kendisi ayrıca. Bunu ona söylemek istemiyorum su an çünkü henüz tanımıyorum tanıma asamasindayiz ve guvenmiyorum. Pat diye ben evlendim ayrıldım ona göre benimle bır hayal kur yada kurma diyemem. Yani bu ilişkinin bır oluru olmayacağını da biliyorum çünkü benim yasanmisliklarim var o ise toy daha. Size sorum şu ben bu ilişkiye bır ad konulmadan çocuktan bir bahaneyle uzaklasmalimiyim, yoksa biraraya geldiğimizde dürüstçe söylesem mi evlilik yaptığımı. Düşüncelerinizi benimle paylasirssniz çok mutlu olurum başından böyle bişey geçen varsa ...
Aynen canım karşımdaki adamdan sağlam bır adım göremiyorum henüz. Ve ben herkese ayrildigimi diyebilecek cesaretteyim ama durum farklı. Bır gün mesaj atıyor ertesi gün hiç atmiyor. Attığı an çok fazla samimi oluyor konu çocuk yapmaya gidiyor dediğim gibi belkide sadece flört olarak bakıyor bu ilişkiye. Sağlam bi adimini bilirsem elbette söyleyeceğim. 1 haftada insan canım bebeğim dermi mesela ? Soru işaretleri var kafamda. Bakalım neler olacak ."Ben bu kişiyle bir şeylere ciddi anlamda başlama noktasındayım"dediğin anda değilsin daha . Öyle düşünüyorum. Zaman ver ona da kendine de . Her doğru her zaman geçmiyor . Elbette bilecek bir gün belki ama insanlar çok önyargılı. Bence bekle , çok içtenlikle söylüyorum. Sağlam bir adım gör ki , sende ona göre hareket edersin. Tam seviyorum diyorsa işte o zaman hala kabul etmezse , herkes yoluna üzüleceğin bir şey olmaz .
Sevgili olmayıp sevgili gib davranılmak en tehlikeli ilişki türü.Ya adam gibi gelir hislerini söyler,ya da mesafeni belirlersin.Gelir söylediğindede boşandığını belirtirsin.işine gelirse.Evlenmiş boşanmış olmak suç değil.
ilişki ilerlemeden söyle, belki bu konularda önyargısı vardır, onun olmasa bile ailesinin vardır ve seni istemeyebilirler yani böyle cahiller çok. bitecekse şimdi bitsin fazla ilerlemeden.
Aynen tatlım amacı anla ve ona göre yolunu çizersin .Aynen canım karşımdaki adamdan sağlam bır adım göremiyorum henüz. Ve ben herkese ayrildigimi diyebilecek cesaretteyim ama durum farklı. Bır gün mesaj atıyor ertesi gün hiç atmiyor. Attığı an çok fazla samimi oluyor konu çocuk yapmaya gidiyor dediğim gibi belkide sadece flört olarak bakıyor bu ilişkiye. Sağlam bi adimini bilirsem elbette söyleyeceğim. 1 haftada insan canım bebeğim dermi mesela ? Soru işaretleri var kafamda. Bakalım neler olacak .
Memleket bahane değil benimki de güneydoğudan ama en batılı adamın yapamayacaklarını yaptı. Sakın kafanızda böyle sınırlar koymayın, tavırlarına anlam yüklemeyin anlamaya da kalkmayın. Seven erkek herşeye rağmen yanında olandır... Ötesi berisi yok...Haklısınız bu arada memleketi Van . Yani tabiki her bölgenin insanı çok değerli ama gelenek ve goreneklerinede bağlı birine benziyor. Benim için önemli olan bunu soyledigimde vereceği olumlu yada olumsuz cvp değil fakat yeterli güven ve adımı atması daha . Bana deseki ben seninle ciddi düşünüyorum sevgilim ol falan o zaman bunu diyeceğim. Şu an henüz ne yaptigini anlayamıyorum
Hemen söylemeee sen beni dinleee.Gözle önce.Sonra içine sinerse söylersin.Hem önyargısız seni görmüş olur.Vazgeçerse geçer hazırlıklı ol.Boşandığınozı ilk tanıştığınız kişilere söylemeyin.Zaten bieşekilde duyuyorlar.Farklı bakarlar canın sıkılır.Boşanmış kadınsan istediğün kadar hanım ol genel verici gibi algılıyor etradındaki kanı bozuk erkekler..Öyleleri de az değil..Baktın kanı bozuk sen vazgeç.Hiç söyleme ozaman.
Memleket bahane değil benimki de güneydoğudan ama en batılı adamın yapamayacaklarını yaptı. Sakın kafanızda böyle sınırlar koymayın, tavırlarına anlam yüklemeyin anlamaya da kalkmayın. Seven erkek herşeye rağmen yanında olandır... Ötesi berisi yok...
Merhaba bayanlar. Ben daha önce evlendim ayrildim. 25 yaşındayım. Şu an okuyorum ve konuştuğum bi cocuk var önceki konulardan belki biliyosunuzdur. Henüz sevgili değiliz ama karşılıklı hoşlanti var. Sevgili değiliz ama sevgili gibi davraniyor. Neyse sorun şu ki benim bır evlilik gecirdigimi bilmiyor. Benden 1 yaş küçük kendisi ayrıca. Bunu ona söylemek istemiyorum su an çünkü henüz tanımıyorum tanıma asamasindayiz ve guvenmiyorum. Pat diye ben evlendim ayrıldım ona göre benimle bır hayal kur yada kurma diyemem. Yani bu ilişkinin bır oluru olmayacağını da biliyorum çünkü benim yasanmisliklarim var o ise toy daha. Size sorum şu ben bu ilişkiye bır ad konulmadan çocuktan bir bahaneyle uzaklasmalimiyim, yoksa biraraya geldiğimizde dürüstçe söylesem mi evlilik yaptığımı. Düşüncelerinizi benimle paylasirssniz çok mutlu olurum başından böyle bişey geçen varsa ...