• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenip ayrılmış olmak ve yeni ilişki

Arkadaslar bu arada ben okuyorum dedim ama aynı okulda değiliz önemli bır ayrintiyi unutmuşum. Ben Ünv bi kursa gidiyorum sertifika programı . Biz zaten bu sebeple tanıştık . Ve ocakta bitecek. Bittigindede birbirimizi öyle goremeyecegiz. Yani bosandigimi birilerine söylese bile bu benim için sıkıntı olmayacak çünkü onları gormeyecegim. Bır önceki konularda demiştim de kacirmisim bu ayrintiyi canlar

Aynı şehirdeyiz aramızda birsey olsa sıkıntı olmayacak yine gorusecegiz ama asil okul ortamında olan o oluyor . Benim bitecek çünkü .

Merhaba bayanlar. Ben daha önce evlendim ayrildim. 25 yaşındayım. Şu an okuyorum ve konuştuğum bi cocuk var önceki konulardan belki biliyosunuzdur. Henüz sevgili değiliz ama karşılıklı hoşlanti var. Sevgili değiliz ama sevgili gibi davraniyor. Neyse sorun şu ki benim bır evlilik gecirdigimi bilmiyor. Benden 1 yaş küçük kendisi ayrıca. Bunu ona söylemek istemiyorum su an çünkü henüz tanımıyorum tanıma asamasindayiz ve guvenmiyorum. Pat diye ben evlendim ayrıldım ona göre benimle bır hayal kur yada kurma diyemem. Yani bu ilişkinin bır oluru olmayacağını da biliyorum çünkü benim yasanmisliklarim var o ise toy daha. Size sorum şu ben bu ilişkiye bır ad konulmadan çocuktan bir bahaneyle uzaklasmalimiyim, yoksa biraraya geldiğimizde dürüstçe söylesem mi evlilik yaptığımı. Düşüncelerinizi benimle paylasirssniz çok mutlu olurum başından böyle bişey geçen varsa ...
Bence söylemelisin . Bisanmak kötü bişey değil bilse ne bilmese ne..

O
Arkadaslar bu arada ben okuyorum dedim ama aynı okulda değiliz önemli bır ayrintiyi unutmuşum. Ben Ünv bi kursa gidiyorum sertifika programı . Biz zaten bu sebeple tanıştık . Ve ocakta bitecek. Bittigindede birbirimizi öyle goremeyecegiz. Yani bosandigimi birilerine söylese bile bu benim için sıkıntı olmayacak çünkü onları gormeyecegim. Bır önceki konularda demiştim de kacirmisim bu ayrintiyi canlar
O zaman daha rahat söylersin ama sen yine de bekle.Gereksiz muamele görüp canın sıkılmasın.

Şuan onu kaybetmekten korktuğun için söyleyemiyorsun ama bu ayıp birşey değil
Kuzenim bir kızla birlikteydi kız evlenmiş ayrılmış dürüstçe söylemiş ona rağmen evlendi kuzenim 6 aylık evliler kimseye de söylemediler çok güzel bi düğün yaptılar ailesi dışında kimse bilmek zorunda değil bence. Nasibinde varsa sana bunu hissettirmez bile yeterki dürüst ol canım.

Yeni tanidigi birine ilk gece uyumak yok tarzi bisey soylemis cok cocuksu geldi bana bilmiyorum
Ne gerek var oyle birsey demeye.

Iyi dusun derim. Sen onu ciddiye almis olabilirsinde o seni nekadar ciddiye aliyo. Tek yazdigi kiz senmisin yada eglencesine mi yaziyo

Yeni tanidigi birine ilk gece uyumak yok tarzi bisey soylemis cok cocuksu geldi bana bilmiyorum
Ne gerek var oyle birsey demeye.

Iyi dusun derim. Sen onu ciddiye almis olabilirsinde o seni nekadar ciddiye aliyo. Tek yazdigi kiz senmisin yada eglencesine mi yaziyo

Aynen tatlım günlerdir kafamı kurcAlayan da bu zaten. Niyeti ne anlamıyorum. Aslında kötü düşünmek istemiyorum belkide. Geri çektim kendimi gerçekten seviyosa ciddi adım atacaktır.

Bence söyleme ya.. Ben de evliyim Allah korusun ayrılsam eşimden arkadaş ortamı veya iş ortamında söyleyemem öyle en samimi olduğum sır saklayacak arkadaşım bilirdi sadece.. Bir arkadaşım vardı eşinden ayrıldı ve etraftaki kötü insanlardan kendini korumak için hala yüzük takardı.. Ortam kötü insanlar kötü, Zaman'la tanı sana ne gözle baktığını ölç biç. Öyle karar ver ilk etapta söyleme derim..

Aynen tatlım günlerdir kafamı kurcAlayan da bu zaten. Niyeti ne anlamıyorum. Aslında kötü düşünmek istemiyorum belkide. Geri çektim kendimi gerçekten seviyosa ciddi adım atacaktır.

Sen kafana takmissin uzerinde dusunuyosun.. o ise bi kac gundur yazmiyo. Acaba senmi fazla ciddiye aldin yazmasini sonucta hosuna gitmistir ilgi vermesi
Hani birde bu durumda zaten 'sevmek' buyuk bi kelime. En fazla hoslanti diyelim

bence direkt olarak söylemeyin de konu konuyu açsın söyleyin derim. bu işler hiç belli olmaz çünkü. eşim de benden küçük ama çok olgun birisi.

Evlenip boşandığınızı pat diye söyleyecek ya da söylemeyecek bir durum yok ki. Bu sizin yaşadığınız bir gerçek bundan utanmayın sıkılmayın yeri geldiğinde söyleyin nedir yani bu kadar sorun yapacak.

Aramızda şöyle bır konuşma geçti bunu paylaşmak istiyorum. İşte "bizim orda 3 gün 3 gece düğün olur oynanır 3.günün sonunda gelin damat odasına gider ve düğün biter".Bu nasıl bır anlatım tarzı Allah aşkına. Yani alttan alttan cinsellik mi konuşmaya çalıştı anlayamadım. Ertesi gün yine evlilik konusunu açtı ve dediki "ben seninle evlenirsem ilk gece uyumak yok " bunu yazdı bana ve ben şok geçirdim. Konuyu değiştirdim. Hoşuma gitmedi daha tanışır tanışır bunları konuşması. Çok iyi anlasiyoruz ama bunu diyecek yüz vermedim ben ona. Kafamda soru işaretleri bıraktı. 2 gündür tık yok hicmi 5 dk zamanı yok. Bana güven vermediği için zamana bıraktım şimdilik. Ya o şekilde mesajı gerçekten benden çok hoslandigi için yazdı yada art niyetle.
bence siz şu an sevgilisiniz . bunları yazıyor size çünkü. yani aramızda ne var anlamadım diyorsunuz ya.

eğer siz bu kişiden ilerisi için bi gelecek görüyorsanız . söylemelisiniz
ya da artık görüşmeyi kesmelisiniz yavaştan .

Sen kafana takmissin uzerinde dusunuyosun.. o ise bi kac gundur yazmiyo. Acaba senmi fazla ciddiye aldin yazmasini sonucta hosuna gitmistir ilgi vermesi
Hani birde bu durumda zaten 'sevmek' buyuk bi kelime. En fazla hoslanti diyelim

Evet haklısın ben burda konu açtım dürüst olmadığım için vicdan azabı çekiyorum ama o belkide sallamiyo gecistiriyo. Ne bileyim belkide geçici birsey. Az önce whatsap resmine yorum yapmış o kadar . Yani tamamen dış görünüşümden ötürü ilgi duyuyo olabilir. Hicbirsey olmasa bile bundan sonra böyle şeyler illaki yaşayacağım. Yardımcı oluyosunuz siz ve diğer hanımlar hepinizden Allah razı olsun. En azından insan bır sürü bayanın aynı şeyleri düşündüğünü biliyor ve daha güçlü hissediyor. İyiki varsınız kk hanımları .

Evlenip boşandığınızı pat diye söyleyecek ya da söylemeyecek bir durum yok ki. Bu sizin yaşadığınız bir gerçek bundan utanmayın sıkılmayın yeri geldiğinde söyleyin nedir yani bu kadar sorun yapacak.

Yazışmaları okursanız eğer bende sıkıntı yapmıyorum sadece bekliyorum :)

bence siz şu an sevgilisiniz . bunları yazıyor size çünkü. yani aramızda ne var anlamadım diyorsunuz ya.

eğer siz bu kişiden ilerisi için bi gelecek görüyorsanız . söylemelisiniz
ya da artık görüşmeyi kesmelisiniz yavaştan .

Eger bu şekilde sessizligini korurda bır adım atmazsa bır konuşma esnasında arkadaş olrk konuşalım ben ilerisini düşünmüyorum diyeceğim. Evet bencede bunlar 2 sevgilinin konuşmaları ama ona göre tanışma aşaması güya. BAna burda çok akıl veriyorsunuz hrpiniz bdkdlim karşımdaki buna değecek birimi kızlar

Kızlar bugün mesaj attı konuşmuyoruz ksr bakma sınavlardan dedi. Bende önemli değil yazdım. Kızdinmi bana yazmış Hayır dedim. Yani soğuk duruyorum ya biraz üstüme düştü. Kendi kendime soyleyecem diye hazırlandim mesaja kadar ayarladim ama. . Ders çalışıyo şu an vazgeçtim :)

Kızlar bugün mesaj attı konuşmuyoruz ksr bakma sınavlardan dedi. Bende önemli değil yazdım. Kızdinmi bana yazmış Hayır dedim. Yani soğuk duruyorum ya biraz üstüme düştü. Kendi kendime soyleyecem diye hazırlandim mesaja kadar ayarladim ama. . Ders çalışıyo şu an vazgeçtim :)
Söyle gitsin.
Belki o daha önce evlendiğini duyunca seni önemsemeyecek bile.
Bu kadar üstüne düşme derim.

Söyle gitsin.
Belki o daha önce evlendiğini duyunca seni önemsemeyecek bile.
Bu kadar üstüne düşme derim.
Aynen soyleyecem de şu an ders çalışıyo sınavı var cumaya kadar . Desemmi dersin bitince seninle önemli bişey konuscam diye. Yoksa sinavlarinin bitmesinimi beklesem. Sınavı iyi geçmezse kötü olurum benim yüzümden

Aynen soyleyecem de şu an ders çalışıyo sınavı var cumaya kadar . Desemmi dersin bitince seninle önemli bişey konuscam diye. Yoksa sinavlarinin bitmesinimi beklesem. Sınavı iyi geçmezse kötü olurum benim yüzümden
Dersi bitince konuş bence ortaokula gitmiyor sarsılacağı bir durum da değil neticede.

Back
X