• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenip ayrılmış olmak ve yeni ilişki

Hep söylememen taraftarıydım ama senin kararın tatlım . Evlendim boşandım demenin ardından binlerce farklı soru sorabilir . Beyefendinin sorduğu şey; bakireliğinse şayet bunu adam yerine koyup konuşursan bence ah vah deme . :63::63:

Kızlar konuştum. Şu anda kendimi iyi hissetmiyorum. Ne iyi ne kötü. "Benimle ilgili bilmen gereken birsey var aslında bunu en başında soyleyecektim ama henüz seni tanımadığım için zamana bırakmıştım. Yüz yüze söylemem en doğrusu olurdu fakat o zamana kadar bana bağlanıp seversende duygularınla oynamış olurdum . Benim başımdan bır evlilik geçti. . Hayatım boyunca dürüst oldum ve sanada öyle " gibisinden yazdım . Kafam karışık su an hatrladgim kadariyla yazıyorum. Sonra bu bana iste kaç ay sürdü ne zaman bitti gibi sordu söyledim. "Dürüst olduğun için seni kutluyorum " iyi yaptın dedi. Ben anlattım bu sorunca. Sonra bana garip bır tepki verdi çok sinir oldum kendimi öyle berbat hissettim ki. "Iliskiyede girdin demi ?" Bende evlendim diyorum daha ne kadar açık konuşabilirim dedim. Çok bozuldum. Tam bır odun ya bu sorulurmu. Sonra işte dediki "çocuk yaşta kendinden büyük biriyle ilişkiye girmek ne kadar vahim bır durum aklım almıyor ". Dedi. Ben öyle kötü oldumki sinir krizi geçirdim. Sen ne sacmaliyosun ya ? Dedim . "Ben sana dürüstçe hayatımı anlattım sen bunumu düşündün dedim. Kızdım. Benim bütün arkadaş larimin çocuğu var ben çocuk yaşta evlenmedim gayet normal bır yaş" dedim. "Geç bu geleneksel şeyleri dedi ":KK43: öyle yerin dibine girdim ki . Neyse ben buna "senin yasin küçük ve bulunduğun ortamdaki kızlar çocuk olduğu için böyle düşünmen normal dedim ". Sinirlenme ben sadece psikolojik olarak baktım olaya saygı duyuyorum dedi . Kıvırdi ben kızınca. İşte dedim açık açık ben buyum hayatım bu benimle buna göre plan yap. Ben bu saatten sonra öylesine takilayim gezeyim diye değil beni gerçekten adam gibi sevecek biriyle oldun istiyorum dedim. Oda dediki bende öyle istiyorum. İşte sacmaladigi yeri toparlamaya başladı yani anlayacağınız. Zaman ver bana dedi seninle birseyler yaşamak istiyorum dedi zaman istedi. Kisacasi. Uzun oldu ama. Dürüst oldum ama verdiği gereksiz aptal çocuksu tepkiler canımı sıktı. ............ :KK43: yani ona ben buyum kendime olan güvenim de tam bosaninca ne oluyo dedim laf arasında. Ezik gibi demedim yani. Hatta dediki belki sen beni reddeceksin istemeyeceksin . Uyudu yarın sınavı var çünkü . Öpücük ver uyuyayim diyor. Ben doğru mu yaptım bilmiyorum kızlar şu an kendimi niye kötü hissediyorum
bence doğru olanı yapmışsın. verdiği tepkiler de beklemediği bi durum karşısında vermiş olduğu tepkiler olabilir.
bence bekle bakalım ne yapacak.
sen arama bi daha . mesaj da atma bence.

Senden 1 yaş küçük ve başınızdan daha önce bir evlilik geçtiyse bu ilişki olmaz...

Bana kalsa olur da; aile ve toplum malesef onay vermez üzülürsünüz...

Zaten canınız yanmış ilk başta, oyuzden bence hoşlantının ilerisine gitmeyin...

Canım kaç yaşındasın bilmiyorum ama bi abla tavsiyesi olarak gör,iyi ki söyledin bak kendini belli etti,psikolojik açıdan değerlendirirsek adamı,afallamış öğrenince, sanki senin aciz görmüş, nasıl olsa bakire değil vs. anla işte. Ben bunu sezdim, kendini geri çek canım,geleneksel şeyleri derken de üzülerek söylüyorum 'sen dulsun ve dullar zaten bakire değil, özgür istediğiyle beraber olur, bırak geleneksel şeyleri, sen de istesem benle beraber olursun 'demeye getirmiş.Canım bence uzak dur, inan karşına daha olgun birileri çıkar.

Yok inanin uzak duracağım ama o hala bişey olmamış gibi davraniyo ki bu durumu kullanmak için. İşte zaman ver bana benimde bır karar vermem gerek yazdı. Ben ona sadece ben buyum benimle buna göre plan yap ben artık gezip dolanamam dedim. Geceden beri gözüme uyku girmedi verdiği terbiyesiz tepkiye. Öyle kötü hissettimki anlayamam. Bu adam bunu bilmeyi gerckten hak etmiyomus. Dürüst oldum diye kendimi iyi hissetmek yerine kötü hissediyorum. Zaten aklı bel altına kaymis en başından. Artık konusmayacam hatta msj atarsa diyecem ki verdiğin tepkiler hiç hoş değildi seninle ileriye dair birsey dusunemem. Normal bır erkek olsaydı zaten aklibasinda iliskiyede girdin demi sormazdi. Çocuk gelin diyo ya küçümsedi resmen ben 20 yaşında ailemin onayiyla evlendim. Sosyolojik bakiyomus olaya . Coooooookkkkk sinirlendim cokkkk

Aynen ya ne zamanı sanki sen ondan karar bekliyorsun.
Hiç yazma yazarsa da soğuk cevaplar ver niyeti iyi değil bariz belli zaten.
Hatta ondan beklemeden sen söyle biz uyuşamayız diye. Bi cacık olmaz bundan.

Yazmam artık. Asla . Diyecem bunuda . Cahilce tepki verdi buna ve bunu yayarmi bilmiyorum. Alnim ak yüzüm pak tabiki utanmiyorum ama bu cahil tepkisini eminim başkasıyla paylasacaktir

Yazmam artık. Asla . Diyecem bunuda . Cahilce tepki verdi buna ve bunu yayarmi bilmiyorum. Alnim ak yüzüm pak tabiki utanmiyorum ama bu cahil tepkisini eminim başkasıyla paylasacaktir
Bırak hiç takma yayarsa da adam değildir zaten çocuk başlı başına gıcık olunası bi tip zaten.

Konu sahibi neden acaba vakti zamanında para karşılığı seks yapmış gibi davranıyorsunuz? Evlenmişsiniz ya! bunun duyulmasından niye çekiniyorsunuz? Sevmişsiniz aileniz onay vermiş reşitmişsiniz ve evlenmişsiniz.. bunda çekinecek bir şey yok ki herkese söylese ne olur? Ayıp mı günah mı suç mu???!!!
Kusura bakmayın ama siz kendinizin bir eksiği varmış gibi davranırsanız karşınızdakinden de farklı bir tavır beklemeyin. Lütfen kendinize, geçmişinize, aldığınız kararlara güvenin... herkes hatalı kararlar verir ama bugün bizi oluşturan şeylerdir o kararlar, sizden bir şey eksiltmez aksine size çok şey katarlar.
Lütfen silkelenin ve bu kadar hoyrat bir adamla yolunuza devam etmeyin. Kendisi entel gibi gözüken bir hödükten başkası değil, ne münasebet sizin cinsel ilişkinizi sorgulaması???

Bırak hiç takma yayarsa da adam değildir zaten çocuk başlı başına gıcık olunası bi tip zaten.

Sanki ben hukuk dışı bır ilişki yaşamışım gibi davranması hala canımı yakıyor. Pişman oldum yeminle. Bununla gönül eglendirip ortada birakcakmisim. Adam bana yeteri kadar değer vermemiski bu
tepkiyi verdi. Zihniyeti bozuk herif . Buda bana ders oldu işte. Artık kendi yasitlarimla değil hoslanti muhabbet etmeyeceğim.

Konu sahibi neden acaba vakti zamanında para karşılığı seks yapmış gibi davranıyorsunuz? Evlenmişsiniz ya! bunun duyulmasından niye çekiniyorsunuz? Sevmişsiniz aileniz onay vermiş reşitmişsiniz ve evlenmişsiniz.. bunda çekinecek bir şey yok ki herkese söylese ne olur? Ayıp mı günah mı suç mu???!!!
Kusura bakmayın ama siz kendinizin bir eksiği varmış gibi davranırsanız karşınızdakinden de farklı bir tavır beklemeyin. Lütfen kendinize, geçmişinize, aldığınız kararlara güvenin... herkes hatalı kararlar verir ama bugün bizi oluşturan şeylerdir o kararlar, sizden bir şey eksiltmez aksine size çok şey katarlar.
Lütfen silkelenin ve bu kadar hoyrat bir adamla yolunuza devam etmeyin. Kendisi entel gibi gözüken bir hödükten başkası değil, ne münasebet sizin cinsel ilişkinizi sorgulaması???
Ben kendime güveniyorum canım hala verdiği tepkiye canım sıkkın çünkü. Öyle cahilce anlamış ki sanki ben hukuk dışı ilişkiye girmisim gibi " aklım almıyor kendinden büyük biriyle ilişkiye girmek çocuk gelinken" diyor. Bu yazı benim canımı yaktı işte anliyomusunuz. Kendi belkide bu kadar cahilce düşündüğü için gidip te baskssinada böyle uydurur mu diye sıkıntı olurmu diye dusunuyorum kendimce. Ne halt ederse etsin aynen dediginiz gibi okul okuyorum diyerek entel takılmayâ çalışan bır cahil

Aynen asla bitti devam etmiycem

Sanki ben hukuk dışı bır ilişki yaşamışım gibi davranması hala canımı yakıyor. Pişman oldum yeminle. Bununla gönül eglendirip ortada birakcakmisim. Adam bana yeteri kadar değer vermemiski bu
tepkiyi verdi. Zihniyeti bozuk herif . Buda bana ders oldu işte. Artık kendi yasitlarimla değil hoslanti muhabbet etmeyeceğim.
En mantıklısı inan

hiç canınızı sıkmayın.. Ayrıca evlenmeden de biriyle birlikte olmuş olabilirsiniz bu ne onu ne başkasını ilgilendirmez. Bence söylemeniz çok iyi olmuş. Dünyanın sonu değil boşanmak. Benimde ikinci evliliğim ve sizde inanın sizi seven ve seveceğiniz mutlu olacağınız birisiyle karşılaşacaksınız. Aramadığı sürece aramayın. Bırakın o düşünsün gerisini siz keyfinize bakın

Ben kendime güveniyorum canım hala verdiği tepkiye canım sıkkın çünkü. Öyle cahilce anlamış ki sanki ben hukuk dışı ilişkiye girmisim gibi " aklım almıyor kendinden büyük biriyle ilişkiye girmek çocuk gelinken" diyor. Bu yazı benim canımı yaktı işte anliyomusunuz. Kendi belkide bu kadar cahilce düşündüğü için gidip te baskssinada böyle uydurur mu diye sıkıntı olurmu diye dusunuyorum kendimce. Ne halt ederse etsin aynen dediginiz gibi okul okuyorum diyerek entel takılmayâ çalışan bır cahil
resmi olarak evlenmişsin ve boşanmışsın.
sen canını sıkma aynı okulda okumuyorsunuz zaten öyle söylemiştiniz . sizi onun okulundan tanıyan olmaz. olsa ne olur ayrıca.
yaptığınız şey resmi bi şey . bunda utanılacak saklanacak bi şey yok. evlenirken saklamıyorsak boşanırken niye utanalım , saklayalım. olmaz öyle şey ,

Yok inanin uzak duracağım ama o hala bişey olmamış gibi davraniyo ki bu durumu kullanmak için. İşte zaman ver bana benimde bır karar vermem gerek yazdı. Ben ona sadece ben buyum benimle buna göre plan yap ben artık gezip dolanamam dedim. Geceden beri gözüme uyku girmedi verdiği terbiyesiz tepkiye. Öyle kötü hissettimki anlayamam. Bu adam bunu bilmeyi gerckten hak etmiyomus. Dürüst oldum diye kendimi iyi hissetmek yerine kötü hissediyorum. Zaten aklı bel altına kaymis en başından. Artık konusmayacam hatta msj atarsa diyecem ki verdiğin tepkiler hiç hoş değildi seninle ileriye dair birsey dusunemem. Normal bır erkek olsaydı zaten aklibasinda iliskiyede girdin demi sormazdi. Çocuk gelin diyo ya küçümsedi resmen ben 20 yaşında ailemin onayiyla evlendim. Sosyolojik bakiyomus olaya . Coooooookkkkk sinirlendim cokkkk
Ben seni çok iyi anlıyorum boşanmış biri olarak, zaten güven sorunumuz var bunun gibiler yüzünden daha da sorun çıkıyor, aynen sorduğu soruyla kendini ele vermiş aptal işte. Bence cevap verme sadece görüşmek istemiyorum de.Ne demek çocuk gelin ya sen kimsin hayatını sorguluyosun çok sinir oldum

sen canını sıkma aynı okulda okumuyorsunuz zaten öyle söylemiştiniz . sizi onun okulundan tanıyan olmaz. olsa ne olur ayrıca.
yaptığınız şey resmi bi şey . bunda utanılacak saklanacak bi şey yok. evlenirken saklamıyorsak boşanırken niye utanalım , saklayalım. olmaz öyle şey ,
O kendi yaptığından utansın sana evlilikle ilgili ne kadar cahilce konuşan varsa ve cevabını bilip bilmeden yorum yapıp yargılayan insanlara sinir oluyorum yaa

hiç canınızı sıkmayın.. Ayrıca evlenmeden de biriyle birlikte olmuş olabilirsiniz bu ne onu ne başkasını ilgilendirmez. Bence söylemeniz çok iyi olmuş. Dünyanın sonu değil boşanmak. Benimde ikinci evliliğim ve sizde inanın sizi seven ve seveceğiniz mutlu olacağınız birisiyle karşılaşacaksınız. Aramadığı sürece aramayın. Bırakın o düşünsün gerisini siz keyfinize bakın

Amin canım çok teşekkür ederim güzel düşüncelerin için. .. Rabbim herkesi hayırlı insanlarla karşılaştırsin inşallah

Aynen canım Sağol desteğin için. .. insanlar o kadar on yargılı ki bosaninca karakteri degismiyorki insanın. Geri kafalı bu insan ta en başında hissetmistim zaten . İyi oldu düşüncesini belli etti. Okul okumakla olmuyor adam olmak zor iş herkes erkek olabilir ama. Buraya böyle içimi döktüğüm için de çok mutluyum. Ne kadar çok destek olan tanımadan yardimci olan mantıklı fikir insanlar var sana ve herkese teşekkür ediyorum

Ben seni çok iyi anlıyorum boşanmış biri olarak, zaten güven sorunumuz var bunun gibiler yüzünden daha da sorun çıkıyor, aynen sorduğu soruyla kendini ele vermiş aptal işte. Bence cevap verme sadece görüşmek istemiyorum de.Ne demek çocuk gelin ya sen kimsin hayatını sorguluyosun çok sinir oldum

Sosyoloji okuyor ya sosyolojik bakıyor olaya teneke kafalı. Çocuk gelin 12 yaşında evlenene derler bu bır halt bilmeden artislik yapıyor. Hayır sana ben yorum yap elestir diye demedim ki ben sadece bilgi verdim nedir bu küstahlik nedir yani. Yok cvp vermiycem msj atarsa. Hep fazla değer verdiğimzden oluyor bunlar . Biz bayanlar olarak ne kadar zor günler gecirsekte insanligimizi kaybetmiyoruz. Ve üzülen de biz oluyoruz.

O kendi yaptığından utansın sana evlilikle ilgili ne kadar cahilce konuşan varsa ve cevabını bilip bilmeden yorum yapıp yargılayan insanlara sinir oluyorum yaa

Bu zamana kadar boşanmış olmamı sorun eden kimse çıkmadı karşıma herkes doğal karşıladı yargilamadi . Çünkü cevrem ve arkadaşlarım gerçekten eğitimli insanlar adam gibi adamlar. . Bunun gibi 3-5tane karaktersiz erkek yüzünden canımızı skyoruz . Olsun buda bana bi ders oldu . Hayat tecrubesi oldu ... Burada yorum yazan destek olan tüm kardeşlerime teşekkür ediyorum.

Sosyoloji okuyor ya sosyolojik bakıyor olaya teneke kafalı. Çocuk gelin 12 yaşında evlenene derler bu bır halt bilmeden artislik yapıyor. Hayır sana ben yorum yap elestir diye demedim ki ben sadece bilgi verdim nedir bu küstahlik nedir yani. Yok cvp vermiycem msj atarsa. Hep fazla değer verdiğimzden oluyor bunlar . Biz bayanlar olarak ne kadar zor günler gecirsekte insanligimizi kaybetmiyoruz. Ve üzülen de biz oluyoruz.
Okumakla olmuyor işte karakter lazım, canım şükretmelisin ciddi bişeyler olmadan kurtuldun Allahım karşına adam gibi adam birini çıkarır inşAllah

Back
X