evlenip başka şehire gidenler..

adelebeyin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2013
314
50
53
merhaba kk bayanları.. ben bişey sormak istiyorum. uzun zamandır sevgilim var ve seneye yaz söz nişan gibi şeyleri yapmayı dusunuyoruz.annemde sevıyo artık gecen sene olumsuzdu sevgilime karsı. ama babamın kabul etmeyecegını dusunuyorlar cunku 7-8 saatlık mesafe var aramızda ve ben o şehire gidicem yaşayacagım. babamda inat bi insandır cok zordur.

benım sorum su boyle olup bi şekilde babasını ikna edip baska sehırde yasayan varmı ?

Başka şehre gitmeden önce siz de iyice düşünün arkadaşım. Aşk gözümüzü kör etmiş ki biz geldik, hiçbir şeyi düşünmeden hem de. Enine boyuna düşünün. Burada ailesinden uzak olanların açtığı konuları inceleyin.

Başka şehire gelin gitmek gibi durumların sorun edildiği yılların geride kaldigina babani bir sekilde ikna etmelisin. Ulaşım gayet kolay sayilir günumuzde.
Ayrica sevgilini tanidigina inaniyorsan ve ona guveniyorsan, birlikte mutluysan; boyle sudan bir sebebin hayatini kokten degistirmesine izin verme ve dedigim gibi babanla guzel bir dille konuş.
Ailelerden farklı bir şehirde evlilik ise müthiş bir şey. Biz yârimle günümüzü gün ediyoruz. Hayatına yakından müdahale edebilecek hiçbir büyük yok çünkü. O yüzden az önce de söyledim, sevgiline gerçekten inaniyor ve guveniyorsan korkacagin hicbir sey yok

onun ailesi gideceğin şehirde mi?
ben de 6 saatlik uzaklığa geldim hem de 1 sene her hafta bu yolu gitmeyi göze alarak (okulum vardı) o günler de geçti :)
şimdilik 6 saat 1-2 sene sonra kaç saate çıkacak mesafe bilmiyoruz...
iki aileden de uzağız biz...
özlem kötü evet ama alışılıyor...
sevgiline inanıyor ve güveniyorsan, sevgisinden de eminsen korkma bence

Baska sehire ben de gitcem annem.babam bunu sorun yapmadi
Sasirdim acikcasi baska ulke olsa neyse de baska sehir neden olmasin bana babaninizin bahanesi gibi geldi baska neden varda bunu one suruuor gibi
Ya da size cok cok bagli yanindan ayirmak istemiyor
Kisacasi bu sorun bile degil bence

Ben baska sehirde evliyim 3-4 saatlik mesafe var sadece burada yasamaya alismak zor oldu benim icin halada alisamadim

babamın daha sevgilimden haberi yok önümüzdeki yaz öğrenecek. evet babam baglıdır bana. gitceğim şehirde sevgilimin aileside yaşıyor. ama sevgilimi çok seviyorum ve çokta güveniyorum beni üzmeyecegine de eminim. umarım ikna edeblirm inatçı bi babam var.

Ben bırak başka şehri başka ülkeye geldim evlenip :) çok iyi yapmışım çok güzel yapmışım mesafe eskidenmiş şimdi hersey çok daha kolay.

biz de 4 saatlik uzakta oturuyoruz ailelerden. iki tarafta aynı şehirde. bence iki taraftan da uzak olmak çok güzel birşey. hayatına mudahele eden olmuyor. herşeyi eşimle başbaşa hallediyoruz. alıyoruz, satıyoruz, geziyoruz oohh:) arada bir aileleri ziyarete gittiğimizde ayrı olduğuma daha çok şükrediyorum

daha cok yeniymiş alışırsın bence kocanı cok sevıyorsan..

bende denizliye gelin gidicem ailemin tek kızıyım ve şimdiden ağlıyorummm ailemden ayrılcam diye ..

geçen düğün konusu açıldı ailecek ağladıkkk kız evlat vermek zordurrr yaaaa (((((((((((((((((((((((((((((((((((

Benim gözlemim.. Eğer gittiğin şehir şu an yaşadığından daha küçük bir şehirse ve eşin çok aileciyse, bu tip evlilikler 1. yıldan itibaren çatırdamaya başlıyor!

merhaba ben 1 yıllık evliyim ve ailemden 10 saatlik uzaklıktayım.
hemen alıştım ben evlenmeden önce de eşime iki tarafta da olmasın diyordum.
çünkü aynı şehirde olsan o onu dedi böyle oldu niye öyle vs.karışan görüşen çok olur.
ben şahsen ondan dolayı istemedim.eskisi gibi değil ki artık otobüs,uçak gidersiniz.
ayrıca evlenmeden önce eşim benim memleketimde 6 yıldır görev yapıyordu.
evlendikten sonra 1 ay kaldık orada.hemen tayin isteyelim başka yerlere gidelim dedim :)
tabi herkesin huyu başka.ben geldiğim gibi alıştım.
güzellikle konuşursanız babanızla inat etmez diye düşünüyorum.

Ben başka şehirde evliyim, aileme 6 saatlik mesafedeyim, kayınvalidemlerle bir sokak var aramda Kolay değil, önce şehre alışmak, yalnız kalmak, yeni bir çevre edinmek.. Bende baya zorlandım ama eğer eşinle mutluysan çokta problem olmuyor. Ailene yakın olsan, evinde huzurun olmasa ne farkeder? Canım sıkıldıkça da ailemin yanına gidebiliyorum çok şükür. Müstakbel beyin, iyi midir, anlayışlı mıdır, ahlaklı mıdır bunlar daha önemli bence mesafelerdense...

Bende nişanlıyim başka ile gidecem. Babam ilk başlarda yok olmaz falan dedi. Teyzemler ikna etti biraz. Nişanlımın da iyi biri olduğunu anlayınca tamam dedi :)

Benim.babam esimi ogrendiginde cumhur baskanida olsa deyip.buyuuk konusarak yokdemisti ama oldu cok sukur burda aanede bitiyo hersey anne yapici olmali yikici olmamali arayi bulmali bence aileme 6saatlik uzakliktayim evin tek kiziyim diye istemedi ailem abileeim falan yapamssin.falan diye ewet hakliarda cokkk zorlandim esimin aileside burda ortam kuramadim sikildim bunaldim falan ama alistim cokda seviyorun suan yasadigim sehri 3yillik ewliyim 5aylikda kizim var cok.sukur cokda rahatim vede alistim darisi sana insaalah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…