Neden kaçan kovalanır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Genelde derler ki 24 yaş üstü kızları erkekler tavlamak için hemen evlilikten bahsederlermiş. Bende yaşadım bi kaç kişi hemen evlilik düşüncesiyle geldiğini söyledi bende kabl etmedim tanımadan etmeden nasıl evlilik düşünülür ki. Saçmalık. Sevgiliniz de olgunlaşmamış bence. Hazır soğumuşsunuz inceldiği yerden koparın gitsin. Daha iyileri çıkar karşınıza . Bi ileri iki geri insanlarla evlilik olmaz.

Çok haklısınız. Soğuduğumu görüşmek istemediğimi belirttim şimdi de kıymete bindik yakamdan düşmüyor habire arayıp mesaj atıyor şiirler yazıyor

senın yanına gelince birlikte oldunuz mu
bazı erkekler belli etmeselerde ayrılmak için bunu sebep olarak görebiliyorlar

Hayır bi denemeye kalkıştı ama kesinlikle izin vermedim ayrılma niyeti de yok zaten evlilik işini uzatmaya çalışıyor

evlilik işini uzatınca senın ayrılacagını biliyor zaten

Ayrılmaktan korkuyor işin ilginci ayrılcakmısın bu yüzden yapma etme noldu böyleler her şey güzel gidyordu aklına ayrılık getirme demeler soğudum dedim korktu baya ayrılık mı bu diye şuan için sadece beni yalnız bırak bi süre konuşmak istemiyorum dedim tamam çok üstüne gelmeyeceğim ama bırakma beni dedi

evlilik işini uzatınca senın ayrılacagını biliyor zaten

Bunu anlamıyor galiba. Kafa yapısına bak. Ben burdan o taraflara tayin isticekmişim seneye de devam etcekmişiz öyle bi süre daha sevgili olarak. Dedim sen hangi dünyada yaşıyorsun. Öğretmenim ben farkında mısın istediğim şehre şak diye tayinim çıkmıyor benim bakalım açık var mı çıkacak mı belki seneye tayin bile olamayacağım ya da olsam da oraya olamayacağım ayrıca niye senin yanına tayin isteyim öyle bi şansım olursa kendi memleketime isterim dedim mor oldu oturdu

Bunu anlamıyor galiba. Kafa yapısına bak. Ben burdan o taraflara tayin isticekmişim seneye de devam etcekmişiz öyle bi süre daha sevgili olarak. Dedim sen hangi dünyada yaşıyorsun. Öğretmenim ben farkında mısın istediğim şehre şak diye tayinim çıkmıyor benim bakalım açık var mı çıkacak mı belki seneye tayin bile olamayacağım ya da olsam da oraya olamayacağım ayrıca niye senin yanına tayin isteyim öyle bi şansım olursa kendi memleketime isterim dedim mor oldu oturdu
bu iş yaş.aklınız karıştıysa kestirin gitsin.aklı başında bir kıza benziyorsunuz.görev yaptığınız ilde yakınında artık neyse oturup konuşabilceğiniz ortak şeyler paylaşacağınız biriyle birlikte olun bence.gezin tozun yemeğe sinemaya tatile vs.uzaktan uzağa ne bilim zor ya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X