- 19 Kasım 2013
- 1.207
- 853
- 198
- Konu Sahibi rettungsdienst
-
Evlenince cocuklar sizinle mi kalicak? Onlarin suan en cok size ihtiyaci var.Bosanmak uzereyken tum ailem karsi cikti okulum da yeni baslamisti. .
Cocuklar babada kaliyor fakat ben 3 apartman otelerinde yasadim sabah 5 bucukta kalkip kahvalti hazirlayip kapilarina birakir okula giderdim. .
Aksam yemek yapar yollarim hala oyle. .suanda benleler 10 gundur. .
Tasinicaz ikimiz farkli bi eve
sevgilim cocuklarimi cok seviyor ufak oglumm tepesinden inmez
onlarin iliskilerinde sorun yok
benimde maddi ozgurlugum var bolumumun yuksegini okumaya baslicam yakinda. ..
Evet is amacli farkli ulkelerde calisiyorSevgilinizde mi yurtdışında yaşıyor.
Cocuklar genelde her gun benimleler...Fakat ise baslicagim icin zor olucak biraz calisma saatlerim 24 saat ve birgun izin seklinde. ..Evlenince cocuklar sizinle mi kalicak? Onlarin suan en cok size ihtiyaci var.
Bence tanışmaya gittiğinizde bunu söylemelisiniz. Ya da sevgiliniz önceden ailesine söyler, tepkilerini ölçmüş olursunuz böylece. Çünkü tanışmaya gittiğinizde söylediğinizde nasıl bir tepki verilir bilinmez. Tanıştıktan sonra da söylemek pek doğru bir fikir gibi gelmiyor. Mutlaka soruları olacaktır. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Benim bildigim cocuklar ise degil is cocuklara uydurulur. Üzülüyorum böyle seyler okuyunca. İs saatleri uygun degilse baska is bulursunuz. Lütfen evliliginizle birlikte cocuklarinizida geride birakmayin. Hic bir zaman ayni evde yasiyormus gibi olunmaz uzaktan.Cocuklar genelde her gun benimleler...Fakat ise baslicagim icin zor olucak biraz calisma saatlerim 24 saat ve birgun izin seklinde. ..
Benim bildigim cocuklar ise degil is cocuklara uydurulur. Üzülüyorum böyle seyler okuyunca. İs saatleri uygun degilse baska is bulursunuz. Lütfen evliliginizle birlikte cocuklarinizida geride birakmayin. Hic bir zaman ayni evde yasiyormus gibi olunmaz uzaktan.
İnşaallah hayrli olur bakiniz da benim dusuncem sevgiliniz ailesine soylemeli belki çok iyi insanlar ama isin içine evlik girecek her tepkilerini olcsun insaniz nihayetinde sizi arada birakmamali sizde gerekirse ufak bi konuşma yaparsiniz
Cok yardimci oldunuz tesekkur ederimAnladığım kadarıyla siz bu buluşma için oldukça heyecanlısınız ve başlığı açma amacınız heyecanınızı paylaşıp her şeyi nasıl daha iyi yapabileceğinizi sorgulamaktı. Bende birkaç düşüncemi paylaşmak istiyorum izninizle.
Öncelikle anlattığınız kadarıyla elbiseniz kulağa çok hoş geliyor, o renk tonlarını kendim de hem çok severim hem de sık kullanırım. İnsanlar olarak renk gibi ufak detayları kolaylıkla göz ardı ediyoruz ama aslında renk seçiminiz aileyle tanışmak için çok uygun. Toz pembe-krem tonları hem yaşınızı biraz geri çeker, hem de sizi uysal ve iletişime açık gösterir. İnci zaten en zarif takılardan bir tanesi. Ben sizin yerinizde olsam -ve tabii ki maddi sıkıntınız yoksa beyaz bir orkide de alıp götürürdüm çikolatanın yanında. Sevgilinizin ailesi yaşlı başlı insanlar nasıl olsa, büyük ihtimalle şekeri tansiyonu derken o çikolataya pek dokunmayacaklar. Ama orkideyi evin bir köşesine koyar, baktıkça ne kadar ince fikirli bir insan olduğunuzu hatırlarlar.
Boşanmanızla ilgili endişelerinizi anlıyorum. Boşverin kafanıza takmayın demeyeceğim çünkü malum toplum yapısı olarak alabileceğiniz tepkiyi kestirmek zor ama şöyle düşünün: siz sadece tek bir insanla değil, ailesiyle de evleniyorsunuz. Çünkü sevgilinizi yetiştirip büyüten tanışacağınız aile ve onlar nasıl bir yapıdaysa, sevgilinizi de o şekilde yetiştirdiler. Yani eğer sevgiliniz olgun ve anlayışlı bir insansa, ailesinin de öyle olacağına hiç şüphem yok.
Hadi diyelim aile ile tanıştınız, durumu hoş karşılamadılar, o zaman ileride bu anlayışsızlığı sevgilinizde de görebilirsiniz demektir ve size ileriki aile yaşantınızla ilgili çok fazla ipucu verir. Benim tavsiyem sevgilinizle beraber açıklayın durumu. Böylece ön yargılara mahal vermeden sizi etrafa yaydığınız zerafetle yargılayacaklardır.
Umarım yazdıklarım biraz fikir verebilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?