- 31 Aralık 2014
- 159
- 79
- 38
- Konu Sahibi rettungsdienst
-
Biraz karışık olmuş yazınız ama pempe elbise kısa mi boyu nasıl? Bence sizle tanistirmadan önce konuşması gerekirdi gecmisinizle ilgili diye düşünüyorum
Tesekkur ederim guzel dilekleriniz icinSakin olun öncelikle, elbiseniz eminim çok güzeldir siz de kesinlikle öylesinizdir çünkü emekçi bir kadınsınız. Kendinize güvenin, kendiniz olun. Durumu sevgilinizin önce baş başa anlatması sonra sizin kısa bir açıklama yapması bence daha uygun olur. Bu durumdan ötürü asla suçlulukta hissetmeyin ve onlara da ona göre davranın, inşallah anlayışlı insanlardır. Umarım her şey istediğiniz gibi olur.
elbise cok kibar sade sarisinim bende saclarimda sade topuz yapilicak. .diz kapaklarimda elbise ona uygun renk te mont aldim oda cok sade sik. .bide inci kupe tercih edicem
Tanisma dan konusmasini istedim bende
sevgilim seni uzmezler niye böyle yapiyorsun diyor
Sevgiliniz Türkiye'de mi yaşıyor peki 2 çocuğun sorumluluğunu alabilecek mi çocuklar kiminle yaşıyor?elbise cok kibar sade sarisinim bende saclarimda sade topuz yapilicak. .diz kapaklarimda elbise ona uygun renk te mont aldim oda cok sade sik. .bide inci kupe tercih edicem
Tanisma dan konusmasini istedim bende
sevgilim seni uzmezler niye böyle yapiyorsun diyor
Boşanmış ve çocuklu olduğunuz evleneceğiniz kişiden başkasını ilgilendirmez.
Mesleğinizi söyler gibi, nerde doğduğunuzu söyler gibi normal bir şekilde söyleyin geçin! Kendi kafanızda büyütmeyin.
Sanki eskiden cinayet işlediniz, hapiste yattınız, nasıl söyleyeceğim diye tasalanıyorsunuz!
Milyonlarca insan evleniyor dünyada, milyonlarcası da boşanıyor. Normal şeyler artık bunlar.
Utanılacak ya da çekinilecek şeyler değil!
Sevgilinizde mi yurtdışında yaşıyor.Tabiiki oyle. ..Fakat etrafimdaki erkek anneleri bu konuda biraz karamsar. .onlarin konusmalari benim bilincaltimda soru isaretleri olusturdu. ..
sevgilimde biraz abartti sanirsam ... ister istemez dusunmeye basladim bende...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?