evlenip bosandigimi nasil soylicez

rettungsdienst

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2014
159
79
38
Arkadaslar merhaba,
Oncelikle hepimize sevgi saglik huzur dolu yeni bir yil diliyorum. ..

Benim problemim su..
Sevdigim adami 6 bucuk aydir bekliyorum cok ozledim. ..

1.sorun Turkiyeye farkli ulkelerden ucup ailesiyle tanistiricakti beni.

Fakat son konusmamizdan once ailesine yansiyan bi tartismali sure gecirdik. ..

olay su annesine iki haftadir yazmamistim k.valide adayimi seviyorum sorunumuz yok suan mesafeliyiz. ..
Fakat sevgilim ailesine beni getircegini soylememis bilmiyolardi ,benden ogrendiler. ...muhtemelen ayriyiz saniyolardi belkide...

sesimde cikmayinca yazdigimda nerelerdesin ozledik dedi. ..

simdi sevgilime sormalimiyim neden soylemedigini ..?supriz yapmak istedi sanirim yogunluktan firsat bulamamistir dedim annesine...

Ailesiyle tanismaya cook ucuk pembe krem rengi arasi ciceklii dantelli gibi sade dizustu bi elbise aldim terziye verdim
Elbise iyimi kafam cok karisik ..
cikolata aldim bide orkide alsam cokmu abartii olur ??

bilmiyorum cok heyecanliyimmmm
giderken ev terligide gotuucem bide otel ayarlicam kendime evlerinde kalmicam
Tuhaf gelmez dimi?

p.s :cunku ailem tarafindan 16 bucuk yasimda 3 gun gordugum biriyle nisanlanip evlendirildim. Almanyaya gelin geldim .bosandim iki oglumm var
bosandiktan sonra okumaya baslayip Almanyada Att oldum..

ailemle 10 aydir kontagim yok maddi olarak kullanildim ezildim
..
Bosandigimda annem evime geldihinde tencerem bile yoktu aldi yapti..babaannem ev satiyordu annem kardesine imza ver hakkini biz alalimmm dedi. .zaten verirdim para da gozum yok ...Fakat sevgilime karsi annem dediki ..Onun borclarini kapatmak icin diyince artik tamam dedim cektim resti cunku insanin evladina bi tencere elbise almasi borc sayilmamaliydi. ..

Ben hem okuldan ise isten eve gelerek mezun oldum ilaclari ogrenene kadar saclarimda beyazlar cikti...

Simdi soyleyin nasil davranmaliyim gittigimde elbisem agir abartii degil sade. .sakin bi yapim var. .
ailesi bilmiyo gecmisimi..

Sevgilimin hic ciddi iliskisi olmadi
o 26 ben 27 yasindayim zip zip; ))

sevgilim ilk kendi mi acsin sonra ben gidiyim yoksa beni gorsunler sonra mi o aciklasin?

Yanimda tepki veremezler
Bilmiyorum cok uzun oldu kafam karisik kizlar

yorumlariniz onemli benim icin

Sakin olun öncelikle, elbiseniz eminim çok güzeldir siz de kesinlikle öylesinizdir çünkü emekçi bir kadınsınız. Kendinize güvenin, kendiniz olun. Durumu sevgilinizin önce baş başa anlatması sonra sizin kısa bir açıklama yapması bence daha uygun olur. Bu durumdan ötürü asla suçlulukta hissetmeyin ve onlara da ona göre davranın, inşallah anlayışlı insanlardır. Umarım her şey istediğiniz gibi olur.

Biraz karışık olmuş yazınız ama pempe elbise kısa mi boyu nasıl? Bence sizle tanistirmadan önce konuşması gerekirdi gecmisinizle ilgili diye düşünüyorum

elbise cok kibar sade sarisinim bende saclarimda sade topuz yapilicak. .diz kapaklarimda elbise ona uygun renk te mont aldim oda cok sade sik. .bide inci kupe tercih edicem

Tanisma dan konusmasini istedim bende
sevgilim seni uzmezler niye böyle yapiyorsun diyor

Tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin

En ince ayrıntısına kadar düşünmüşsün, hele orkide kısmına bayıldım çok zarifsin :)

Bence otelde kalman makul olur, bu evlilik konusunu ise mümkünde sevgilinle ortak karar vererek açıklayın. Önce seni tanısınlar sonra anlatılır. Çok cefa çekerek kendi ayaklarının üzerinde durmayı başarmışsın, takdir ediyorum. Umarım bundan sonrasında hayatında daimi mutluluklar olur.

Gayet güzel her şeyi ayarlamissin :) bence herşey yolunda gidecek telaş yapma hiç bak sevgilinde söylemiş rahat olmani.. bol şans diliyorumm :)

Cok tesekkur ederim gercekten. ..
Iyiki varsiniz..:)cok heyecanliyim deger verdigim insanin ailesi. ..
Tepki verselerde ailen senin mutlulugunu ister diyorum sevgilime. ..Ben yolumu sectim diyor fakat sevdigim insanin uzerinde onca emegi olan insanlari da uzmek istemiyorum. ..Hayal kirikligi yasamazlar umarim. .

Birinci evliliginizin böyle olmasina üzüldüm. Cocuklar sizde mi? Negatif olmak icin degil ama acik acik düsüncemi söylicem. Bence hic evlenmemis ve cocugu olmayan biriyle zor olur. Daha evlilik ne bilmeyen birisi bir de iki cocugun sorumlulugu altina giricek. Bu durumlarda mantigin ön planda tutulmasi taraftariyim. İlerde sorunlar cikabilir. Tecrübe sahibi bir kadin olarak kararinizi tekrar gözden gecirin derim. Aileside bilmiyorsa karsi cikacaktirlar diye düşünüyorum.

Sevgiliniz Türkiye'de mi yaşıyor peki 2 çocuğun sorumluluğunu alabilecek mi çocuklar kiminle yaşıyor?

Bence eş adayınız önce konuşmalıydı ama artık geç..bide iyi yönden bakalım.sizi tanıyıp severlerse en azından açıklaması kolay olur diye düşünüyorum.

Sizin azminizi ayaklari ustunde simsiki basan tavrinizi cok sevdim ve takdir ettimesinizin ailesinle tanismak icin de bu kadar ozen gostermeniz de ne kadar zarif bir insan oldugunuzun gostergesi insaklah cok ama cok mutku olursunuz sizin gibi kadinlara hayranim.

Bosanmak uzereyken tum ailem karsi cikti okulum da yeni baslamisti. .
Cocuklar babada kaliyor fakat ben 3 apartman otelerinde yasadim sabah 5 bucukta kalkip kahvalti hazirlayip kapilarina birakir okula giderdim. .
Aksam yemek yapar yollarim hala oyle. .suanda benleler 10 gundur. .

Tasinicaz ikimiz farkli bi eve
sevgilim cocuklarimi cok seviyor ufak oglumm tepesinden inmez
onlarin iliskilerinde sorun yok
benimde maddi ozgurlugum var bolumumun yuksegini okumaya baslicam yakinda. ..

Elbisenizin guzelliginden once bosanmis ve iki cocuklu oldugunuzu soylemelisiniz.

Boşanmış ve çocuklu olduğunuz evleneceğiniz kişiden başkasını ilgilendirmez.
Mesleğinizi söyler gibi, nerde doğduğunuzu söyler gibi normal bir şekilde söyleyin geçin! Kendi kafanızda büyütmeyin.

Sanki eskiden cinayet işlediniz, hapiste yattınız, nasıl söyleyeceğim diye tasalanıyorsunuz!

Milyonlarca insan evleniyor dünyada, milyonlarcası da boşanıyor. Normal şeyler artık bunlar.

Utanılacak ya da çekinilecek şeyler değil!

Tabiiki oyle. ..Fakat etrafimdaki erkek anneleri bu konuda biraz karamsar. .onlarin konusmalari benim bilincaltimda soru isaretleri olusturdu. ..
sevgilimde biraz abartti sanirsam ... ister istemez dusunmeye basladim bende...

Tabiiki oyle. ..Fakat etrafimdaki erkek anneleri bu konuda biraz karamsar. .onlarin konusmalari benim bilincaltimda soru isaretleri olusturdu. ..
sevgilimde biraz abartti sanirsam ... ister istemez dusunmeye basladim bende...
Sevgilinizde mi yurtdışında yaşıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…