• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenip, eini ok gremeyenler

aysesat

YiĞit 31/07/2008
Kayıtlı Üye
31 Mart 2009
542
2
96
Antalya
kızlar eşimi hiç göremiyorum,eşimin çalışma saatleri kötü
öğlen 14:30 da işe gidiyor,gece 2 de eve geliyor,gece gelince hemen uyuyor ve öğlen 12 de kalkıyor,özel ihtiyaçlarını gidermesi yarım saati buluyor,hemen apar topar bir kahvaltı yapıyoruz,bu arada iki laf edemiyoruz oğlum beni rahat bırakmıyor,tepemde ....saat hemn 2 oluyor,yarım saatte giyinip hemen işe,izinli günleri ayda 2 defa ailesiyle görüşüyoruz,
yani ayıptır söylemesi bu çocuğu hangi arada yaptık bilemiyorum,nerdeyse hatırlayamayacağım,,,geceleride onu bekleyemiyorum oğlum o kadar çok hareketliki bayılıyorum valla..oğlum babasıyla hiç birlikte olamıyor
benim gibi olan varmı aranızda,,,???:gitme:

Ah ah, ben de yeni evliyim. Kocam teknisyen. Sabahın 7sinde kalkıp işe gidiyor. Bazen gece 12'lerde dönüyor. Bugün normalde 3'te gelmesi lazım. Hala çalışıyor. Köprüden atasım var kendimi. Bir yarın kaldı görmem için. Yarın da maç izler kesin. Ne yapacağım bilemiyorum... mafoldumben

bende göremiyorum sabah9.30da işe gider gece 1de gelir bebeğim küçük yorgunluktan onu bekleyemiyorum uyuyorum oda gelince hemen yatar evde kahvaltı yapmaz zaten sabahda göremiyorum fazla sadece hafta içi bi gün izni var o zaman görüyorum yani ayda 4gün:sinifsinif:

rekor kıracağım galiba kızlar,bu konuda,benden başka 1 kişi eşini az görüyormuş
demekki gerideki bütün hanımlar eşleriyle birlikte vakit geçiriyorlar
çok şanslısınız
kimse yorum yapmadığına göre,,,,tek ben ve diğer arkadaşım şanssısız galiba

benim eşimde sabah 9 a doğru gider gece 10 11 gibi gelir haftada bir gün izin yapar .ama ben alıştım .eşimin işyeri yakın öğlenleri iş olmassa yemeğe gelir.kendi işi olduğu için rahatız istediğim zaman görüyorum

Benim herif sabah 10 gibi gider akşam 22:00-22:30 gibi gelir ama sağolsun öyle tv'ye falan pek dalmaz benimle sohbet eder ilgilenir daha fazla zaman geçirebilelim diye geç yatar

ay bende şikayetçiyim :(( eşimi göremiorum diye
sabah 7,30 evden çıkıyo , akşam 8 de evde oluyorum. . .
eşim vardiyalı çalışıyor.2 günde bir gececi. . .eşimi ne karşılayabilşiorum bazen nede uğurlayabiliorum . .
ben bu evlilikten hiç bişey anlamıorum . hafta sonları ben evde oluorum o işte olabiliyor.imkanlarm geniş olsaydı kesinlikle çalışmazdımmmm.

Benim annem de aynı dertten muzdaripmiş. Annem devlet memuru sabah çıkıp akşam geliyormuş, babam da vardiyalı, gece daha çok çalışıyor. Hiç görüşemiyorlarmış bazen. Not yazıyorlarmış birbirlerine. Uzuuun bir süre devam etmiş bu. Bu arada ben nasıl doğmuşum bilmiyorum. Galiba leylekler getirmiş... :roflol:

bende göremiyorum sabah9.30da işe gider gece 1de gelir bebeğim küçük yorgunluktan onu bekleyemiyorum uyuyorum oda gelince hemen yatar evde kahvaltı yapmaz zaten sabahda göremiyorum fazla sadece hafta içi bi gün izni var o zaman görüyorum yani ayda 4gün:sinifsinif:

:gitme::sinifsinif::a015::çok üzgünüm:senağlama

bende göremeyenlerdenim
gece çalıştığında öğlene kadar uyur
uyanır kahvaltı yapar işe geri gider.
gündüzleri çalıştığında. gece geç gelir duş alır uyur.
iyiki kk varmış diyorum.
yoksa bu gurbet ellerde zaman geçmezdi
.

yine şanslısınız arkadaşlar.benim eşim asker operasyona bir gidiyor 30 gün, 40 gün 2 ay eve gelmediği oluyor. 2 ay evin içinde tek başına düşünebiliyor musunuz? terörden dolayı tedirginlikte var. keşke benim eşimde gece 10 da 11 de gelse de yanımda uyusa. beni yaşayan anlar... halinize şükredin arkadaşlar.

yine şanslısınız arkadaşlar.benim eşim asker operasyona bir gidiyor 30 gün, 40 gün 2 ay eve gelmediği oluyor. 2 ay evin içinde tek başına düşünebiliyor musunuz? terörden dolayı tedirginlikte var. keşke benim eşimde gece 10 da 11 de gelse de yanımda uyusa. beni yaşayan anlar... halinize şükredin arkadaşlar.

ah canııım seninki çok daha zor
allah yardımcın olsun,eşininde tabiki

ama gerçekten evliliğimden hiç bişey anlamaz duruma geldim ben
adam birde artık iyice cozuttu
sabah 6:30 da giidip gece 2 de gelmeye başladı
gündüz 1-2 saat lojmanda uyuyormuş
e eve gelme diyorum bende ona
seni nüfusuna geçirsin patronun diyorum
ne sinir yaa
izinde yok bu hafta

benim eşimde asker canım bende aynı derrttten müzdaribimm yani . eşimin zaten 2 güne bir nöbeti oluyor nöbet çıkışında hemen eve gelemiyor geldiğinde bile hemen yatıyor. onun dışında birde devriyeleri eklenince çoğu zamanalrda yalnız kalıyorum. allahtan oğluşum varda bana yoldaş...gerçekten asker eşi olmak çok zor...:((

ah bu asker eşleri benim eşimde asker hakkarideyiz ve eşim 15 günde 2 günlüğne yanımda kızımla başbaşa oturuyorum dağın tepesinde
şükredin halinize beterin beteri var tabi bendende beteri vardır

Bende bir asker eşiyim. Benim eşim gemide. Ve sürekli seyirleri oluyor. Eeee bide limana bağladıklarında nöbetleri oluyor. Bazen bir gidiyor 3 ay 4 ay. Çok zor valla. Allah sabır versin arkadaşlarım

Ayyy ben 10 senedir evliyim ve esimle görüsememekten cok sikayetciyim.
Hep derim zaten,evli dulum ben.Maalesef Gastronomi en berbat i$lerden bir tanesi.Sürekli calismak caalismak.Öyle hafta sonuymus falan yok.Sadece haftanin bir günü evde kalir,o da is arkadaslari gelmezse falan tabi yine bu calismak zorunda kalir.
$ansima da tüm arkadaslarimin kocalari sabah gider 3 te evde olurlar.E insan da digerlerini görünce daha cok kafayi yiyor.Resmen tek basima yasiyorum yaa.

yarama tuz bastınız kızlar ya benım esımde polis ofofffffffffbugunde gecede 3 gundur zaten yogun malum bılyosunuz gundemı yogun calısıyo eve yemek yemeye gelıyo.sonra uyuyo.oturup konusamıyoz bıle kacgundurmafoldumben ne yapalım ya ekmek parası.cok zor ama asker yada polis esi olmak. hepsı allaha emanet.

ben de aynı durumdan muzdaribim kızlar.benim eşimde sabah 6.30 da çıkar gece 9-10 gibi gelir.ya pc başındadır ya uyur.2 kelime etmez ben evde yokmuşum gibi davranır.konuşmaya çalışırım cvp bile vermez.ayda 2 pazar evde sadece.ondada yine pc başında yada dışarı çıkar yada uyur.cinsellk desniz zaten son 1 senedir yok.yani evlilik bitmiş ama biz niye hala aynı evi paylaşıyoruz anlamıyorum.allahtan çocuk yok.

Back
X