“Evlenip kayınvalide ile yaşamak..?” Konusu ve ayrıldım

Yani bu kafayla evlenebilir mi bilmiyorum🙊 ama stalk yapmam. Umarım evlensin mutlu olsun. İyi ki konu açtım çok rahatlıyorum. Dışardan objektif bakış açısıyla yorum almak muhteşem.
Bu kafayla derken? Anında saygı duymus Belkı de kafası asırı rahat suan
Bence sen uzgun falan diye kendını doldurma nısanlanırsa psikolojin bozulur.
Onunla ilgili uzgun mutsuz falan deme, kendine odaklan.
Adamın ısı ask degıl mantık.
Oyuzden senden benden rahat evlenir.
Annesiyle yasamayı Naciye kabul etse okey der evlenir

Değerli hanımlar merhaba. Evet bu konuyu açmıştım ve sizler fikirlerinizi paylaştınız. Ben de fikirlerimi ifade etmiştim yanlış anlaşılmıştım. Sen zaten kararını vermişsin neden soruyorsun vs şeklinde neredeyse hemfikir olmuştunuz. Teşekkür ederim tecrübelerinizi paylaştınız. Konuyu açtığım günden bu yana sürekli düşündüm, tarttım, ölçtüm biçtim. Ve ayrılmaya karar verdim. Nihayet bu akşam gücümü topladım ve aradım( pandemiden dolayı ayrı şehirlerdeyiz. Konuyu açtığım sıra kısa süreliğine görüşmeye gitmiştim. Pek iç açıcı geçmemişti. Sizin de fikirlerinizden yola çıkarak birkaç soru sordum ve maalesef verdiği yanıtlar uzaklaştırdı beni) İki yıldır görüşüyorduk. Çok zor oldu. Yapamayacağımı söyledim. O da saygı duydu. Bitirdik. Şu an çok karmakarışık duygular yaşıyorum. Bir yandan hafifledim, öte yandan onun şu an acı çektiğini bilmek beni üzüyor. Üzgünüm. Bundan sonra bir ilişkiye başlarken iki kat fazla düşüneceğim. Bitirmek çok zor :KK43:
Sizi evliydiniz de boşandınız diye hatırlıyorum. Yanılmıyorsam düzeltin.

Profilleriniz kapali olunca eski konular hakkinda bilgimiz olmuyor en azindan eski konuyu linkleseniz nisanmi attiniz konu neydi bilsekte don basa sorular olmasa
Neyse hakkinizda hayirlisi
Profilleriniz kapali olunca eski konular hakkinda bilgimiz olmuyor en azindan eski konuyu linkleseniz nisanmi attiniz konu neydi bilsekte don basa sorular olmasa
Neyse hakkinizda hayirlisi
Evlenip kayınvalide ile yaşamak...??
Kusura bakmayın. Konuyu direk vermeye çalışmıştım başaramadım. Link vermek aklıma gelmedi.

Değerli hanımlar merhaba. Evet bu konuyu açmıştım ve sizler fikirlerinizi paylaştınız. Ben de fikirlerimi ifade etmiştim yanlış anlaşılmıştım. Sen zaten kararını vermişsin neden soruyorsun vs şeklinde neredeyse hemfikir olmuştunuz. Teşekkür ederim tecrübelerinizi paylaştınız. Konuyu açtığım günden bu yana sürekli düşündüm, tarttım, ölçtüm biçtim. Ve ayrılmaya karar verdim. Nihayet bu akşam gücümü topladım ve aradım( pandemiden dolayı ayrı şehirlerdeyiz. Konuyu açtığım sıra kısa süreliğine görüşmeye gitmiştim. Pek iç açıcı geçmemişti. Sizin de fikirlerinizden yola çıkarak birkaç soru sordum ve maalesef verdiği yanıtlar uzaklaştırdı beni) İki yıldır görüşüyorduk. Çok zor oldu. Yapamayacağımı söyledim. O da saygı duydu. Bitirdik. Şu an çok karmakarışık duygular yaşıyorum. Bir yandan hafifledim, öte yandan onun şu an acı çektiğini bilmek beni üzüyor. Üzgünüm. Bundan sonra bir ilişkiye başlarken iki kat fazla düşüneceğim. Bitirmek çok zor :KK43:
Sonrasında ayrılmak ve huzursuzluk daha çok uzecekti.Kvden geliyorum kadının şuan zararında yok ama onunla yaşamak he düşünemiyorum.Evim evim güzel evim modunda evime giriş yaptım
Ayrıca bizde beraber yaşayacaktik aynen sen gibi nişandan önce aradım yapamam kusura bakma dedim.Tamam dedi kapattı ve bitti.3gun ayri kaldık 4.gun aradı ev tutacak tamam mı evlenelim dedi😄Tamam dedim evlendik.Tabi sonradan aynı ev için girişimleri oldu ama yemezlerr 😏

Beni sevdiğini zannediyordum oysa. Ama haklısınız. Bu kafayla derken şunu kastettim. Çok katı, sert. Kolay kolay kabul eden olmaz gibi geliyor.

Beni sevdiğini zannediyordum oysa. Ama haklısınız. Bu kafayla derken şunu kastettim. Çok katı, sert. Kolay kolay kabul eden olmaz gibi geliyor.
Annesinin yanından ayrılmak istememesı katılık sertlik degıl durus degıl yani, eziklik.

Kıra vermeye totosu yok. Ev bakmaya totosu yok. Annesıne hizmetcı lazım. Kardesinin arkasını toplamaya bırı lazım.
Kendine de kadın lazım her turlu hizmet ettirecek. Bu aslında durusunun olmaması anlamına geliyor

Sen aynı ev fikrinden caymayınca ooo sert adam ve fikrinin arkadasından milim kıpırdamadı dıye dusunuyorsun.
Ama oyle degıl.

Ben bile isteye kendinizi yakacağınızı düşünenlerdendim, şaşırdım, şaşırdığıma sevindim. Ben kayınvalideme yakınım ve gerçekten geçinmeye gönlü olan bi kadın yine de keşke uzak olsam diyorum 😕 Olmuyor cidden. Sizin ikinci evliliğiniz bi de çok ince düşünmelisiniz

Allah gönlünüze göre versin.
Yorum yapan hemen herkes sizin gibi düşünüyordu. Kendimi ifade edememiştim. Fikirleriniz önemliydi. Emin olsam konu açıp meşgul etmezdim. Teşekkür ederim☺️

5 yıl önce boşandım. Bu ikinci evliliğim olacaktı😟
Buna da yol vermeniz iyi olmuş. Felaketiniz olacağı baştan belliymiş. Üzüldüğünü sanmam kendisinin, üzülecek adam kaybetmekten korkar, bir orta yol bulurdu. Kılını kıpırdatmamış.

Ahahaha super yorum:) evet annesiyle yasamayi kabul eden kimligi pembe olan biriyle evlenecektir.

Verdiğiniz kararla kendinizi bir sürü üzüntü ve sıkıntıdan kurtardınız. Annesi ve kardeşi ile beraber yaşamayı şart koşmuş. Başka seçenekte sunmamış.Başkasının gönlü ve istediği olacak diye, siz ne diye bu dayatmaya katlanacaktınız ki zaten.Sizin istekleriniz, beklentileriniz olmayacakmıydı. Üzülürse,
annesi onu teselli etmiştir. Üzülme oğlum, ben sana daha iyisini bulurum diye taltifler onu, merak etmeyin.

Annesinin yanından ayrılmak istememesı katılık sertlik degıl durus degıl yani, eziklik.

Kıra vermeye totosu yok. Ev bakmaya totosu yok. Annesıne hizmetcı lazım. Kardesinin arkasını toplamaya bırı lazım.
Kendine de kadın lazım her turlu hizmet ettirecek. Bu aslında durusunun olmaması anlamına geliyor

Sen aynı ev fikrinden caymayınca ooo sert adam ve fikrinin arkadasından milim kıpırdamadı dıye dusunuyorsun.
Ama oyle degıl.
Vallahi haklınız bdv deki hanımlara bayılıyorum👌

Back
X